Dodaj do ulubionych

Samotny tata z Warszawy szuka samotnej mamy

03.01.13, 23:53
Czesc,
Mam 22 lata, poltoraroczna corke, jestem dobrym rodzicem, interesuje sie psychologia, pedagogika, zdrowa zywnoscia, muzyka. Szukam samotnej mamy z Warszawy majacej ochote na znajomosc, dzielenie sie dylematami rodzicow, wspolne wyjscie na plac zabaw i byc moze na przyjazn, zwiazek. Mam mile usposobienie, szukam kreatywnych kobiet, najlepiej z polnocnych dzielnic Warszawy.
Obserwuj wątek
    • tatta-janusz Re: Samotny tata z Warszawy szuka samotnej mamy 09.01.13, 17:31
      I jak tam , juz jakąś babę z dużym przebiegiem znalazłeś ?
    • pumpkin.pie Re: Samotny tata z Warszawy szuka samotnej mamy 14.01.13, 12:26
      nadal szukasz? odezwij się do mnie
      • samotnyjatata Re: Samotny tata z Warszawy szuka samotnej mamy 14.01.13, 13:48
        pumpkin.pie napisał(a):

> nadal szukasz? odezwij się do mnie

Odzywam się, to podaj maila albo jakiś inny kontakt ;)
    • marek10112 Re: Samotny tata z Warszawy szuka samotnej mamy 10.06.13, 20:23
      Mam 33 lata i sam wychowuję 9 letniego syna. Interesuje mnie poznanie samotnej matki. marek10112@wp.pl
      • 89viki Re: Samotny tata z Warszawy szuka samotnej mamy 23.11.14, 12:18
        Witaj. Jestem matką dwójki dzieci które sama wychowuję, może mogę jakoś Tobie pomóc, porozmawiać, dodać otuchy. Napisz nika689@interia.pl
        • 89viki Re: Samotny tata z Warszawy szuka samotnej mamy 23.11.14, 12:20
          Dodam że mieszkam w Warszawie.
    • iwon.a92 Re: Samotny tata z Warszawy szuka samotnej mamy 25.02.14, 20:14
      Cześć.
      Znalazłam Cię przypadkiem, poszukując pomocy w internecie dla siebie jako przyszłej samotnej mamy. Jestem w 19tym tygodniu ciąży, chłopak mnie zostawił, za dziecko które się narodzi też nie czuje się odpowiedzialny.. Ty jesteś samotnym tatą, już Cię podziwiam, bo ja nie wiem jak sobie poradzę z tą sytuacją. Nie jestem z Warszawy, ale mieszkam tu już trzeci rok, jestem na pierwszym roku pedagogiki oprócz tego pracuję, najgorszy dla mnie prócz strachu przed samotnością i nowym życiem, które za chwilę się zmieni o 360stponi boję się wracać do domu, mieszkam 110 km od Warszawy, nie chcę wracać, bo wiem, że potem będzie znowu ciężko mi wrócić tutaj, do rzeczywistości w której żyję teraz, może wiesz, Znasz jakieś placówki w których mogłabym się dowiedzieć czegoś nowego, niekoniecznie tego, że jedynym wyjściem jest tutaj powrót do domu rodzinnego?
      • janwawa2013 Janusz 27.02.14, 10:35
        Witam Cię , ja również jestem samotnym ojcem , chociaż mam 40 lat , syn ma 4 latka .

Jak chcesz to napisz jakich placówek szukasz i jakiej ewentualnej pomocy ? Znam trochę instytucji w Warszawie , może moja wiedza w jakiś sposób będzie Ci przydatna? Myślę że nie powinnaś się martwić aż "nadto" , głowa do góry.

Mój mail: janusz-warszawa@wp.pl

Pozdrawiam i bądź dobrych myśli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka