kazanwawa
30.04.13, 10:43
Witam Was wszystkie
Przede wszystkim zwracam się do mam z Warszawy i okolic , większość z Was jest zalogowana na wielu portalach dla rodziców , szukacie pomocy , ok , lecz tak do końca to nie wiecie jakiej i czego ?
Ja jestem ojcem , teraz już mam własne mieszkanie i staram się to w miar dobrze ogarniać .
Pomijam "palantów" , którzy są zalogowani również na wielu portalach dla rodziców itp. Musze z przykroscia stwierdzić , ze nawet administratorzy portalu , nie potrafią blokować "debili-użytkowników" , bo raczej nie wnikają w to lub niechca?
Mamy , tylko się skarżycie , rozumiem kontakt z innymi , bo każdy coś przeżył , coś wie , w czymś może pomoc?
Ale naprawdę nie oczekujcie , ze wszystko za was zrobią .
Jak piszecie z błaganiem o pomoc , z depresja w słowach , to nie dziwcie się , ze cwaniaki wam odpisują ze cetnie pomogą w zamian za.... dobrze wiecie o co chodzi.!
Ale , jak ja szukam Pani z dzieckiem , oferuje zamieszkanie w zamian za pomoc przy synu , dodam ze tylko popołudniami lub w weekend , bo w ciągu tygodnia syn chodzi do żłobka , to Wy macie "obiekcje" z kosmosu.
Mowie konkretnie "pomoc za pomoc". Ja z każdą Panią rozmawiam , uwalam ze osoba opiekująca się dzieckiem/dziećmi musi mieć pojecie na ten temat. Ja jestem szczery , i właśnie tego oczekuje , bo trudno zostawić syna pod opieka , mało co wiedząc ?
A do innych : macie problem nieraz matka , ojcem , mężem itp. Pomoc ? Jak najbardziej , ale najpierw zrób z siebie ofiarę , znajdź wady osoby , która Ci szkodzi , i bądź namolna w stosunku do urzędników , szum robi swoje , zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!