Dodaj do ulubionych

Do samotnych Mam....

30.04.13, 10:43
Witam Was wszystkie

Przede wszystkim zwracam się do mam z Warszawy i okolic , większość z Was jest zalogowana na wielu portalach dla rodziców , szukacie pomocy , ok , lecz tak do końca to nie wiecie jakiej i czego ?

Ja jestem ojcem , teraz już mam własne mieszkanie i staram się to w miar dobrze ogarniać .

Pomijam "palantów" , którzy są zalogowani również na wielu portalach dla rodziców itp. Musze z przykroscia stwierdzić , ze nawet administratorzy portalu , nie potrafią blokować "debili-użytkowników" , bo raczej nie wnikają w to lub niechca?

Mamy , tylko się skarżycie , rozumiem kontakt z innymi , bo każdy coś przeżył , coś wie , w czymś może pomoc?

Ale naprawdę nie oczekujcie , ze wszystko za was zrobią .

Jak piszecie z błaganiem o pomoc , z depresja w słowach , to nie dziwcie się , ze cwaniaki wam odpisują ze cetnie pomogą w zamian za.... dobrze wiecie o co chodzi.!

Ale , jak ja szukam Pani z dzieckiem , oferuje zamieszkanie w zamian za pomoc przy synu , dodam ze tylko popołudniami lub w weekend , bo w ciągu tygodnia syn chodzi do żłobka , to Wy macie "obiekcje" z kosmosu.

Mowie konkretnie "pomoc za pomoc". Ja z każdą Panią rozmawiam , uwalam ze osoba opiekująca się dzieckiem/dziećmi musi mieć pojecie na ten temat. Ja jestem szczery , i właśnie tego oczekuje , bo trudno zostawić syna pod opieka , mało co wiedząc ?

A do innych : macie problem nieraz matka , ojcem , mężem itp. Pomoc ? Jak najbardziej , ale najpierw zrób z siebie ofiarę , znajdź wady osoby , która Ci szkodzi , i bądź namolna w stosunku do urzędników , szum robi swoje , zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obserwuj wątek
    • pola782 Re: Do samotnych Mam.... 30.04.13, 15:01
      W sumie to racja co do narzekania, błagania o pomoc.
      Jednak czasem chodzi tylko o słowo wsparcia a nie kasę (kasę wiadomo za co).
      Zresztą nie oczekujmy nic za darmo. Po forach nie kręcą się nadziani ludzie pragnący rozdawać bogactwa z prostej empatii.
      • 7kaczka Re: Do samotnych Mam.... 05.05.13, 09:06
        kazanowa, mam wrażenie, że jesteś tatą-januszem. no więc ja się skontaktowałam z tym panem i otrzymałam na wstępie pytanie: ile mam lat i jak wyglądam.... dlatego to, co piszesz jest do dupy.
        • kazanwawa Cześć 07.05.13, 19:59
          Witam , skoro masz takie wrażenie i uważasz ze tak jest , to czemu zawdzięczam ta dziwna odpowiedz?

Moze warto mnie o to zapytać , ale wątpię , sadząc po twoim "tonie" pisma , wiec trzymaj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka