Dodaj do ulubionych

siatkówka

18.06.07, 19:43
Patrzyliście na mecze w siatkówkę z Argentyną ?Polacy co raz lepiej się
spisują i brawo im za to.Dostarczają nam nie mało emocji i oby tak
dalej.Zaspałem do roboty ale co tam.Najważniejsze że wygrywają i jest na co
patrzeć.
Obserwuj wątek
    • mishel1 Re: siatkówka 18.06.07, 20:24
      No dokładnie.. jak obstawiacie meczyki z Bulgaria???
      • rafas84 Re: siatkówka 18.06.07, 23:15
        Obawiam się, że z Bułgarią przegramy ze trzy mecze. Nasi wcale az tak dobrze nie
        grają, wczoraj w drugim secie masa niepotrzebnych błedów doprowadziła do
        nerwowej końcówki. Ale mamy pewnał udział w finale Ligi Światowej, więc te mecze
        można potraktować jako silne przetarcie. A szczyt formy ma przyjść we wrześniu,
        bo wtedy będą finały Mistrzostw Europy - najwazniejsza impreza w roku dla
        naszych zawodników.
        • arusik11 Re: siatkówka 19.06.07, 12:44
          Nasi grają jak grają ale zwyciężają i to się liczy.Bułgaria to trudny przeciwnik
          ale myślę że wygramy z nimi tak 3:2 lub 3:1.Oczywiście może się zdarzyć iż
          któryś z nimi mecz przegramy ale trzeba to im wybaczyć i kibicować
          nadal.Trzymajmy za nich kciuki bo teraz to im będzie potrzebne.A ja jestem taki
          sobie optymista i widzę same zwycięstwa.
          • arusik11 Re: siatkówka 23.06.07, 18:36
            No i wygraliśmy 3:1 Brawo dla naszych.No ale sejm wygrywa 3:0
            • mishel1 Re: siatkówka 24.06.07, 12:37
              Spodziewalem sie po Bulgarii czegos wiecej :) Arusik11 powinienes obstawiac
              wyniki bo masz niezlego nosa ;]
              • arusik11 Re: siatkówka 24.06.07, 13:11
                Dziś będzie ciężko bo cała Bułgaria się wkurzyła nawet na czele z ich
                prezydentem na ten przegrany przez nich mecz. Jednak jestem optymistą i stawiam
                na naszych tak skromnie 3:2
                • arusik11 Re: siatkówka 24.06.07, 21:31
                  No i mamy następny wygrany mecz.Brawo dla naszych siatkarzy.
                  • mishel1 Re: siatkówka 25.06.07, 09:37
                    Z Ruskami... to bedzie wojna... chyba z zadna druzyna nie ma takiej radosci
                    wygranej jak z Rosja..
                    • arusik11 Re: siatkówka 25.06.07, 13:26
                      Ruski i Niemcy to drużyny które zawsze chciałbym aby były pokonane przez Polskę
                      obojętnie w jakiej dyscyplinie.
    • rafas84 Re: siatkówka 29.06.07, 22:15
      Ale dzis rozwalili chłopaki Bułgarów! Jestem pod wrazeniem:) Oby za dwa tygodnie
      na finałach ligi światowej było tak samo.
      • arusik11 Re: siatkówka 03.07.07, 13:08
        Nasi są super! Już dawno nie oglądałem tak emocjonującej siatkówki w głównej
        roli z polakami.Aż chce się patrzeć na sport jak grają nasi.A ci młodzi do lat
        20 w piłce nożnej to też niezły zespół i życzę im abyyyyyyyyyyy daleko zaszli w
        tych mistrzostwach.POWODZENIA
        • rafas84 Re: siatkówka 03.07.07, 16:28
          Heh, moim zdaniem jednak na mistrzostwach świata były dużo większe emocje niż
          ostatnio, choćby w meczu z Rosją czy półfinale z Bułgarią. No ale nie zmienia to
          faktu, że nasi siatkarze świetnie grają:) Chociaż z Brazylią ciężko będzie wygrać...
          A piłkarze grają dzisiaj z USA. Początek transmisji o 22.40 w TVP2.
          • arusik11 Re: siatkówka 04.07.07, 08:51
            No niestety nasi chłopaczki do lat 20 dostali solidne lanie od amerykanów.Grali
            zupełnie bez formy i bez głowy.Następny mecz muszą wygrać aby dalej brać udział
            w tych mistrzostwach ale czarno to niestety widzę po wczorajszym meczu.A tak
            dobrze zaczęli.Może się pozbierają i jeszcze pokarzą troszkę dobrej gry?
            • rafas84 Re: siatkówka 04.07.07, 12:34
              Ja wczoraj od stanu 1:5 przestałem oglądać mecz, co rzadko mi się zdarza. Nasi
              młodzieżowcy mają już jeden z nawyków seniorskich - nie potrafią zagrać na
              jednakowo dobrym poziomie dwóch meczy w ciągu kilku dni. Nie nakręcam sie na
              sukces w meczu z Koreą Płd.
    • arusik11 Re: siatkówka 14.07.07, 07:27
      Ale się nasi popisali.To był najładniejszy mecz jaki rozegrali do tej pory.Mało
      popełniali błędów i wynik zaraz był.Po tym meczu trafiliśmy na Brazylię ale
      myślę sobie że ich pokonamy 3:1.Tylko czy naszym starczy sił po tych ostatnich
      meczach z Francją i USA i czy się znowu nie wystraszą Brazylii? Brazylię można
      ograć co udowodniła Bułgaria.
      • rafas84 Re: siatkówka 14.07.07, 14:51
        Ja tez jestem optymistą przed dzisiejszym meczem:) Mamy wyrównany zespół. Gdy z
        Francją grali słabo Wlazły i Winiarski to zastąpili ich Szymański i Bąkiewicz.
        Zatem powinniśmy dziś zrewanżować się Brazylii za finał MŚ.
        • arusik11 Re: siatkówka 17.07.07, 10:44
          Niestety polaczki jak zwykle w decydującym momencie przestali grać i wynik mamy
          jaki mamy.Szkoda,szkoda,szkoda!!!!!Ale jestem optymistą i wiem że jeszcze
          pokarzą dobrą siatkówkę i w najbliższych mistrzostwach zajmą pierwsze miejsce.
    • arusik11 Re: siatkówka 14.09.07, 22:20
      Niestety w tych mistrzostwach nie ma na co patrzeć,a szkoda.
      • rafas84 Re: siatkówka 14.09.07, 23:48
        Moim zdaniem jest na co patrzeć, tylko niestety nie jest to nasza reprezentacja.
        Słabiutko nasi grali, bez formy kompletnie.
        • arusik11 Re: siatkówka 15.09.07, 08:43
          No i dlatego nie ma na co patrzeć.Jak nasi grają to są niesamowite emocje a tak
          to człowiek obojętnie patrzy w ten ekran.Nasi zupełnie mnie rozczarowali po
          zajęciu tego jedenastego miejsca.
          • mishel1 Re: siatkówka 15.09.07, 11:30
            nie rozumiem ich braku motywacji.. chyba zdaja sobie sprawe jak sobie komplikuja
            droge do olimpiady?
            • arusik11 Re: siatkówka 15.09.07, 14:39
              Mam nadzieje że drużyna tak łatwo się nie rozleci i jeszcze nam pokarze dobrą
              siatkówkę.
              • rafas84 Re: siatkówka 15.09.07, 18:53
                Nie rozpaczajcie tak, chłopacy dadzą radę na olimpiadzie. A że mistrzostwa
                Europy nie wyszły - trudno, taki jest sport. Na pocieszenie można dodać, że ten
                turniej to pogrom faworytów. Ze ścisłej czołówki tylko Rosja i Serbia są w
                półfinałach.
    • arusik11 Re: siatkówka 23.09.07, 13:39
      Może nasze dziewczyny spiszą się na mistrzostwach europy lepiej od chłopaków?Na
      razie mamy dwa mecze wygrane co daje nam pierwsze miejsce w grupie.Oby tak dalej .
      • rafas84 Re: siatkówka 23.09.07, 13:54
        Nasze "Złotka" ładnie grają, widać, że potrafia się zmobilizować na takie ważne
        imprezy. Duża w tym zasługa trenera Bonitty, który już nawet w meczu z Hiszpanią
        mówil trochę po polsku :D Tylko szkoda, że w tym czwartym secie zrobiły pod
        koniec nerwową sytuację. Ale przynajmniej emocje były :)
        • rafas84 Re: siatkówka 23.09.07, 20:01
          Dziś to dopiero były emocje:) Z 9:13 na 15:13 w ostatnim secie. Szacunek.
    • arusik11 Re: siatkówka 23.09.07, 21:50
      To był prawdziwy horror,ale wynik jest najważniejszy no i mamy następne zwycięstwo.
    • arusik11 Re: siatkówka 27.09.07, 07:52
      Złotka nasze są już w półfinale mistrzostw europy.Wczoraj w pięknym stylu
      pokonały gospodynie tych mistrzostw i tak na marginesie to wczoraj miałem takie
      wrażenie że mecz rozgrywany jest u nas w Polsce.Nasi kibice są jednak nie do
      zastąpienia.
    • arusik11 Re: siatkówka 27.09.07, 19:34
      Złotka ostatecznie postawiły kropkę nad przysłowiowym "i".Holenderki dostały
      niezłe lanie od naszych dziewczyn.Grały fantastycznie .Troszkę zasnęły w trzecim
      secie ale w następnym było już wspaniale.
      • rafas84 Re: siatkówka 27.09.07, 23:02
        Fajnie grają te dziewczyny, one już przed każdym meczem prowadzą 1:0, bo
        przecież nie ma ładniejszej drużyny od naszych "Złotek" :] Oby grały tak do
        końca turnieju.
    • arusik11 Re: siatkówka 28.09.07, 10:34
      No to gramy z Serbią.Już się nie mogę doczekać.Lubię patrzeć na nasze dziewczyny
      bo pięknie grają i jest wielka nadzieja na następny złociutki medal.
    • arusik11 Re: siatkówka 28.09.07, 10:38
      A wynik to będzie może tak 3:1 dla naszych?
      • arusik11 Re: siatkówka 29.09.07, 21:39
        Żal,żal i jeszcze raz żal.Może jutro o brąz będzie lepiej?
        • rafas84 Re: siatkówka 29.09.07, 23:27
          No niestety:/ Obawiam się, że dziewczyny jutro beda tak podłamane po dzisiejszej
          porażce, że nie starczy im sił i ochoty do walki o brąz. Ale może znów mnie
          zaskoczą...
          • arusik11 Re: siatkówka 30.09.07, 21:06
            Ale chłopie wykrakałeś.Nie wiem co napisać po tej klęsce,po prostu brak mi
            słów.Ale i tak są dla mnie najładniejsze i najlepsze .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka