Gość: karla Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.brewet.pl / 80.50.169.* 06.05.05, 17:25 zgadzam sie z Toba chu** wie co on mowil wogole, i niech ktos nie mowi ze on ma taki akcent koles stary dziadzius :P co bylo slychac, troche sie seplenil tym bardziej slabo slychac bo na sali gimn ;/ ale te wasze walki i tak nic nie dadza bo oni maja to gleboko w d***** i tak sie cieszcie ze mogliscie wszystkiego wysluchac u nas zaciela sie płytke i połowa tekstu pzrepadła i niestety nie potworzyli trzeba bylo strzelac to jest dopierro sprawiedliwosc ;] buehhe jednym słowem PORAZKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:29 ja wszystko strzelalem i wg klucza odpowiedzi mam 7 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanesca Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.05, 17:34 Ja też nic nie rozumiałam co ten facet mówił!!!!!!!!!!!1koszmar!!!to było jakieś bełkotanie,masakra.Mam nadzieję że dobrze strzelałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWIANA Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:35 No mnie też to zadanie rozłożyło na łopatki... co prawada mam 7/9 ale sama bombe sobie podlozylam - po pierwszym zadaniu (relksik) w przerwie zamiast skupic sie na studiowaniu tabeli kilkakrotnie to sie wzielam za pisanie notatki... wybilam sie tym z toku i za pierwszym razem to nie zaczailam do konca o co temu kolesiowi chodzilo... to jakis Szkot mowil chyba ale my sie uczymy kuzramaty jezyka czysto angielskieo, dialekty to niech cke sobie na roszerzony daje... czy wy też odnieśliście takie wrażenie ze rozszerzone było prostsze niz podstawowe? nie wiem moze jestem odwrotna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hszaffa Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: 83.238.41.* 06.05.05, 17:43 zgadzam się z tobą chociaż nie mogę powiedzieć że całkiem nie miałm problemów i pewnie okaże się że nie poszło mi tak dobrze, ale spodziewałam się dużo trudniejszego Odpowiedz Link Zgłoś
pefendorf Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! 06.05.05, 17:45 jak slucham BBC to jest ok skad oni TO BADZIEIW WYTRZASNELI lepiej zeby kobieta mowila [my mielismy w sali i byl poglos basu ] DRAMACIK NORMALNIE !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.05, 17:52 Ten facet mówił z akcentem z Midlands i dlatego taki bełkot wyszedł:P Poszło mi całkiem dobrze,jednak uważam że to zadanie nie powinno było się znależć na poziomie podstawowym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shelt86 Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.swarzedz.sdi.tpnet.pl 06.05.05, 17:59 nie było aż tak źle, ale zgadzam się, tym bardziej że nagłośnienie u mnie w szkole było fatalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metzger Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:04 nic dodac nic ujac popieram w 100% to nie bylo zadanie na podstawowy gosc mowil jakby mial kluski w gebie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HaneK Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: 217.96.12.* 06.05.05, 18:21 9 pkt to prawie 20%.Załamuje się jak sobie przypomne bełkot tego "pogodynka". Pamiętam tylko słowo Tomorrow a potem weekend... Próbna była o niebo łatwiejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaa:* niestety prodnozy się sprawdziły... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:52 fuck!!!!!!!!! probny byl latwiejszy o wieleeeeeee!!!!!!!!! i jeszcze ten list formalny bleeeeeeeee beznadzieja!!!!!!!!!! a zadanie o pogodzie heh... no coment!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza a Ja mam 9/9!!!!:) IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 11.05.05, 18:29 racja...jak usłu\yszałam pierwsze słowa tego gostka od pogody..to tylko oczy mi sie szerzej otworzyły i mysłam że zaraz tam brechne....kurcze o czym on w ogóle mówi...ale nie...nie strzelałam(jak tom wiekszośc mówi)...postarałam sie wsłuchać....po pierwszym słuchaniu miłam tylko 3 odp zaznaczone po drugim wszystkie....i jak potem się okazało mam wszystkie dobrze!!!(oczywiście oficjalnych odp jeszcze nie znam) więc nie plujcie się...po prostu nie wszyscy musza być tacy zdolni:P...bo jestem potwiedzeniem tego że jednak dało sie zrozumieć...i odp dobrze bez strzelania...pozdrawiam papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:57 popieram. ten facet sie plul! normalnie tragedia...i to jeszcze na podstawowym. ja jestem na poizomie prawie cae i mialam trudnosci ze zrozumieniem wiec spodziewam sie co przezywaly osoby o mniejszej znajomosci jezyka...jeszcze pisalam na sali gdzie akustyka byla beznadziejna, echo bylo, poglos i jeszcze glosniki byly opoznione w stosunku do puszcanego tekstu rozszerzony poszedl mi zdecydowanie lepiej niz podstawowy i jest w tym olbrzymia zasluga listeningu. zeby byl lepszy i bardziej zrozumialy na rozszerzonym to juz lekka przesada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.80-240.sze.tkb.net.pl 06.05.05, 19:01 Tak jak wszyscy uważam że to tragedia ta cała pogoda na podstawowym, ale już tak nie tragizuję, bo co najwyżej bede miał 2 źle( wg gazeta.pl), ale wspolczuje tym co mieli na wiekszym "terenie" maturę, tam echo szalało, a ja w klasie jeszcze tę pogode jakos zajarzyłem, cóż a co do tej kluski w gębie...to on jej nie miał, posłuchajcie kiedyś pogody w radiu angielskim...na rozszerzoną takie zadanie było by w sam raz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:22 nie mowie ze poszło mi to rewelacyjnie tylko 5 pkt za to zadanie ale po co tak od razu dramatyzowac jak ktos nie czaił o czym jest mowa mógł zdecydowac sie na same odpowiedzi false lub same true przynajmniej nie byłoby 9 ptk w plecy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rolcio Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.akmesi.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 09:37 Ale wam odwala. "Jestem na poziome prawie cae". Jaki cae jak nie rozumiałeś. Ja jestem tylko z klasy językowej i nie miałem kłopotu ze zrobieniem zadania. Byś sobie BBC pogode obejrzał z raz. Ogólnie przesadzacie. Sami sie kompromitujecie. Najlepiej jakby wam zrobić zadanie 2+2 albo od razu odpowiedzi pod nos podsunąć. Przecież musi być zróżnicowanie poziomów. To nie jest po to żeby każdy miał 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia K Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:58 Zgadzam sie w 100% Reszta uszla w tloku Nawet latwe ale ta pogoda !! masakra Lektor pedzil jakby go cos gonilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:16 Mam takie samo zdanie, ale czy my mozemy coś na to poradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szanti Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:21 zgadzam się w stu procentach !! to zadanie to jakiś żart, a ten lektor powinien się udać do logopedy i nauczyć się dykcji ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 06.05.05, 19:31 kurde ja mam 100% ale to zadanie było hu*** Odpowiedz Link Zgłoś
astrille Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! 06.05.05, 19:35 Gdy usłyszałam, te seplenienie, byłam w szooku, tak jak reszta :] Ale podeszłam do tego inaczej tzn. nie patrzyłam w arkusz tylko słuchałam i zrozumiałam o dużo więcej. Skupiłam sie na tym co on bełkotał, a nie czy sie zgadza z tym co było napisane. Ech... dzięki temu mam 8/9 za te zadanie, ale i tak uważam, że to było beznadziejne! Wszystko było na "odwal sie". Szczerze mówiąc, to miałam sporo wątpliwości, szzzczelałam mimo iż jestem kobietą ;o) Pozdrawiam i powodzenia :D Wykastrować CKE ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.Love Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:41 To była poraszka cholerra ten kolo sie chyba z wadą wymowy urodził !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:46 pisalam angielski na poziomie rozszerzonym i listening w II arkuszu byl bardziej zrozumialy niz zadanie o pogodzie akcenty i szybkosc mowienia byly nie dostosowane do poziomu, aczkolwiek ja sobie dalam rade( uff) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 06.05.05, 19:46 www.cke.edu.pl/index.php?option=com_contact&Itemid=3 to adres email Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdolowana Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:50 a co my may powiedziec nam zaczela rzezic radio w czasie tej czesci i nikt nie wiedzial co zrobic ale nikt tez nie zageraogowal wiec ogolnei bylo fatalnie cala nasza grupa ma to zle i to sie nazywa matura z angielskiego:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tucha Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.softel.elblag.pl 06.05.05, 20:08 Zgadzam się w pełni!! Próbna z angola poszla mi o wiele lepiej chociaz teksty do sluchania tez pozostawialy wiel do zyczenia ale tu z tym o tej pogodzie przegieli!! Szczerze mówiac zalamka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:13 faktycznie gośc mówił niewyraźnie, ale to raczej to co się działo na maturze próbnej było żałosne. przecież to nie przedszkole, taki jest prawdziwy angielski. a co da anulowanie tego zadania??? nic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:14 mam 7/9 ale to cud jakiś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: 80.48.171.* 06.05.05, 20:15 ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: 217.153.84.* 06.05.05, 20:31 ja mam 9/9 zanim oddałam arkusz na szybko to wypełniłam bo z tego co on gadał to zrozumiałam tylko to o weekendzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżusi Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.05, 20:39 100% poparcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:48 To zadanie było okropne! Myślałam że większośc odpowiedzi miałam dobrze a teraz okazuje się coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
daikon Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! 06.05.05, 20:50 Ja was nie rozumiem. Zadanie jak kazde inne. Siedzialem na samym koncu sali, nie bylo wyraznie slychac, a i tak mam wszystko dobrze. Gość czytał ten tekst w miare wyraźnie. Nie to co szkot na próbnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cazz Na rozszerzonym byly latwiejsze texty z lektorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:03 Na roszerzonym poziomie lektor mowil o wiele wyrazniej i szlo go zrozumiec, czego nie mozna powiedziec o tym z pogody I to na dodatek w poziomie podstawowym... Anulowac to zadanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka_podlaskie Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: 80.240.184.* 06.05.05, 20:55 Zadanie było zdecydowanie za trudne Pisałam na sali gimnastycznej... Nic zupełnie nic nie zrozumiałam... Ale tak samo było z wiekszoscia.. Nieliczne wyjatki zrozumiały... Boze, takie zadanie na podstawowym.. :> ?! paranoja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cube Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 21:02 Zadanie z pogoda bylo banalne sprawdzilem wyniki i mam 9/9 a wszystko zrobilem na luzie. Gosciu ktory to czytal byl szkotem stad problemy w zrozumieniu wsrod wielu osob (szkoci maja tragiczny akcent) ale tresc zadania byla b.latwa. Wkoncu trzeba rozumiec co ktos do nas mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ gnójstwo!!! IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 06.05.05, 21:07 potwierdzam- to było największe gnójstwo jakie mogli nam zrobic! przez błędy w tym zadaniu mogę się nie dostać na wymarzone studia!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś