Dodaj do ulubionych

ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!!

• Gość: karla Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.brewet.pl / 80.50.169.* 06.05.05, 17:25
      zgadzam sie z Toba chu** wie co on mowil wogole, i niech ktos nie mowi ze on ma
      taki akcent koles stary dziadzius :P co bylo slychac, troche sie seplenil tym
      bardziej slabo slychac bo na sali gimn ;/ ale te wasze walki i tak nic nie
      dadza bo oni maja to gleboko w d***** i tak sie cieszcie ze mogliscie
      wszystkiego wysluchac u nas zaciela sie płytke i połowa tekstu pzrepadła i
      niestety nie potworzyli trzeba bylo strzelac to jest dopierro sprawiedliwosc ;]
      buehhe jednym słowem PORAZKA!
    • Gość: on Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:29
      ja wszystko strzelalem i wg klucza odpowiedzi mam 7 :D
    • Gość: Vanesca Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.05, 17:34
      Ja też nic nie rozumiałam co ten facet mówił!!!!!!!!!!!1koszmar!!!to było
      jakieś bełkotanie,masakra.Mam nadzieję że dobrze strzelałam:)
    • Gość: ZAWIANA Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:35
      No mnie też to zadanie rozłożyło na łopatki... co prawada mam 7/9 ale sama bombe
      sobie podlozylam - po pierwszym zadaniu (relksik) w przerwie zamiast skupic sie
      na studiowaniu tabeli kilkakrotnie to sie wzielam za pisanie notatki... wybilam
      sie tym z toku i za pierwszym razem to nie zaczailam do konca o co temu
      kolesiowi chodzilo... to jakis Szkot mowil chyba ale my sie uczymy kuzramaty
      jezyka czysto angielskieo, dialekty to niech cke sobie na roszerzony daje... czy
      wy też odnieśliście takie wrażenie ze rozszerzone było prostsze niz podstawowe?
      nie wiem moze jestem odwrotna...
      • Gość: hszaffa Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: 83.238.41.* 06.05.05, 17:43
        zgadzam się z tobą chociaż nie mogę powiedzieć że całkiem nie miałm problemów i
        pewnie okaże się że nie poszło mi tak dobrze, ale spodziewałam się dużo
        trudniejszego
      • pefendorf Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! 06.05.05, 17:45
        jak slucham BBC to jest ok skad oni TO BADZIEIW WYTRZASNELI lepiej zeby kobieta
        mowila [my mielismy w sali i byl poglos basu ] DRAMACIK NORMALNIE !!!!!!!!!
        • Gość: Kaska Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.05, 17:52
          Ten facet mówił z akcentem z Midlands i dlatego taki bełkot wyszedł:P
          Poszło mi całkiem dobrze,jednak uważam że to zadanie nie powinno było się
          znależć na poziomie podstawowym...
    • Gość: shelt86 Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.swarzedz.sdi.tpnet.pl 06.05.05, 17:59
      nie było aż tak źle, ale zgadzam się, tym bardziej że nagłośnienie u mnie w szkole było fatalne
    • Gość: metzger Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:04
      nic dodac nic ujac popieram w 100% to nie bylo zadanie na podstawowy gosc mowil
      jakby mial kluski w gebie!!
    • Gość: HaneK Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: 217.96.12.* 06.05.05, 18:21
      9 pkt to prawie 20%.Załamuje się jak sobie przypomne bełkot tego "pogodynka".
      Pamiętam tylko słowo Tomorrow a potem weekend... Próbna była o niebo łatwiejsza.
      • Gość: aaaaaaaaa:* niestety prodnozy się sprawdziły... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:52
        fuck!!!!!!!!! probny byl latwiejszy o wieleeeeeee!!!!!!!!! i jeszcze ten list
        formalny bleeeeeeeee beznadzieja!!!!!!!!!! a zadanie o pogodzie heh... no
        coment!!!!
        • Gość: Iza a Ja mam 9/9!!!!:) IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 11.05.05, 18:29
          racja...jak usłu\yszałam pierwsze słowa tego gostka od pogody..to tylko oczy mi
          sie szerzej otworzyły i mysłam że zaraz tam brechne....kurcze o czym on w ogóle
          mówi...ale nie...nie strzelałam(jak tom wiekszośc mówi)...postarałam sie
          wsłuchać....po pierwszym słuchaniu miłam tylko 3 odp zaznaczone po drugim
          wszystkie....i jak potem się okazało mam wszystkie dobrze!!!(oczywiście
          oficjalnych odp jeszcze nie znam) więc nie plujcie się...po prostu nie wszyscy
          musza być tacy zdolni:P...bo jestem potwiedzeniem tego że jednak dało sie
          zrozumieć...i odp dobrze bez strzelania...pozdrawiam papa
    • Gość: kasik Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:57
      popieram. ten facet sie plul! normalnie tragedia...i to jeszcze na podstawowym.
      ja jestem na poizomie prawie cae i mialam trudnosci ze zrozumieniem wiec
      spodziewam sie co przezywaly osoby o mniejszej znajomosci jezyka...jeszcze
      pisalam na sali gdzie akustyka byla beznadziejna, echo bylo, poglos i jeszcze
      glosniki byly opoznione w stosunku do puszcanego tekstu
      rozszerzony poszedl mi zdecydowanie lepiej niz podstawowy i jest w tym
      olbrzymia zasluga listeningu. zeby byl lepszy i bardziej zrozumialy na
      rozszerzonym to juz lekka przesada
      • Gość: Maniek Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.80-240.sze.tkb.net.pl 06.05.05, 19:01
        Tak jak wszyscy uważam że to tragedia ta cała pogoda na podstawowym, ale już
        tak nie tragizuję, bo co najwyżej bede miał 2 źle( wg gazeta.pl), ale
        wspolczuje tym co mieli na wiekszym "terenie" maturę, tam echo szalało, a ja w
        klasie jeszcze tę pogode jakos zajarzyłem, cóż a co do tej kluski w gębie...to
        on jej nie miał, posłuchajcie kiedyś pogody w radiu angielskim...na rozszerzoną
        takie zadanie było by w sam raz...
        • Gość: malenka Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:22
          nie mowie ze poszło mi to rewelacyjnie tylko 5 pkt za to zadanie ale po co tak
          od razu dramatyzowac jak ktos nie czaił o czym jest mowa mógł zdecydowac sie na
          same odpowiedzi false lub same true przynajmniej nie byłoby 9 ptk w plecy!
      • Gość: Rolcio Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.akmesi.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 09:37
        Ale wam odwala. "Jestem na poziome prawie cae". Jaki cae jak nie rozumiałeś. Ja
        jestem tylko z klasy językowej i nie miałem kłopotu ze zrobieniem zadania. Byś
        sobie BBC pogode obejrzał z raz. Ogólnie przesadzacie. Sami sie
        kompromitujecie. Najlepiej jakby wam zrobić zadanie 2+2 albo od razu odpowiedzi
        pod nos podsunąć. Przecież musi być zróżnicowanie poziomów. To nie jest po to
        żeby każdy miał 100%.
    • Gość: Asia K Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:58
      Zgadzam sie w 100% Reszta uszla w tloku Nawet latwe ale ta pogoda !! masakra
      Lektor pedzil jakby go cos gonilo
    • Gość: Magda Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:16
      Mam takie samo zdanie, ale czy my mozemy coś na to poradzić?
    • Gość: szanti Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:21
      zgadzam się w stu procentach !! to zadanie to jakiś żart, a ten lektor powinien
      się udać do logopedy i nauczyć się dykcji ...
    • Gość: ola Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 06.05.05, 19:31
      kurde ja mam 100% ale to zadanie było hu***
    • astrille Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! 06.05.05, 19:35
      Gdy usłyszałam, te seplenienie, byłam w szooku, tak jak reszta :] Ale podeszłam
      do tego inaczej tzn. nie patrzyłam w arkusz tylko słuchałam i zrozumiałam o
      dużo więcej. Skupiłam sie na tym co on bełkotał, a nie czy sie zgadza z tym co
      było napisane. Ech... dzięki temu mam 8/9 za te zadanie, ale i tak uważam, że
      to było beznadziejne! Wszystko było na "odwal sie". Szczerze mówiąc, to miałam
      sporo wątpliwości, szzzczelałam mimo iż jestem kobietą ;o) Pozdrawiam i
      powodzenia :D Wykastrować CKE ;o)
      • Gość: P.Love Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:41
        To była poraszka cholerra ten kolo sie chyba z wadą wymowy urodził !!!
    • Gość: natalia Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:46
      pisalam angielski na poziomie rozszerzonym i listening w II arkuszu byl bardziej
      zrozumialy niz zadanie o pogodzie
      akcenty i szybkosc mowienia byly nie dostosowane do poziomu, aczkolwiek ja sobie
      dalam rade( uff)
    • Gość: Łukasz Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 06.05.05, 19:46
      www.cke.edu.pl/index.php?option=com_contact&Itemid=3 to adres email
    • Gość: zdolowana Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:50
      a co my may powiedziec nam zaczela rzezic radio w czasie tej czesci i nikt nie
      wiedzial co zrobic ale nikt tez nie zageraogowal wiec ogolnei bylo fatalnie
      cala nasza grupa ma to zle
      i to sie nazywa matura z angielskiego:/
    • Gość: Tucha Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.softel.elblag.pl 06.05.05, 20:08
      Zgadzam się w pełni!! Próbna z angola poszla mi o wiele lepiej chociaz teksty
      do sluchania tez pozostawialy wiel do zyczenia ale tu z tym o tej pogodzie
      przegieli!! Szczerze mówiac zalamka :(
    • Gość: . Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:13
      faktycznie gośc mówił niewyraźnie, ale to raczej to co się działo na maturze
      próbnej było żałosne. przecież to nie przedszkole, taki jest prawdziwy
      angielski. a co da anulowanie tego zadania??? nic!
    • Gość: bart Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:14
      mam 7/9 ale to cud jakiś
    • Gość: Olga Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: 80.48.171.* 06.05.05, 20:15
      ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!
      • Gość: :) Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: 217.153.84.* 06.05.05, 20:31
        ja mam 9/9 zanim oddałam arkusz na szybko to wypełniłam bo z tego co on gadał
        to zrozumiałam tylko to o weekendzie :D
    • Gość: Dżusi Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.05, 20:39
      100% poparcia
    • Gość: ewelina Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:48
      To zadanie było okropne! Myślałam że większośc odpowiedzi miałam dobrze a teraz
      okazuje się coś innego.
    • daikon Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! 06.05.05, 20:50
      Ja was nie rozumiem. Zadanie jak kazde inne. Siedzialem na samym koncu sali, nie
      bylo wyraznie slychac, a i tak mam wszystko dobrze. Gość czytał ten tekst w
      miare wyraźnie. Nie to co szkot na próbnej.
      • Gość: cazz Na rozszerzonym byly latwiejsze texty z lektorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:03
        Na roszerzonym poziomie lektor mowil o wiele wyrazniej i szlo go zrozumiec,
        czego nie mozna powiedziec o tym z pogody
        I to na dodatek w poziomie podstawowym...

Anulowac to zadanie!
    • Gość: elka_podlaskie Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: 80.240.184.* 06.05.05, 20:55
      Zadanie było zdecydowanie za trudne
      Pisałam na sali gimnastycznej... Nic
      zupełnie nic nie zrozumiałam... Ale
      tak samo było z wiekszoscia..
      Nieliczne wyjatki zrozumiały... Boze,
      takie zadanie na podstawowym.. :> ?!
      paranoja..
      • Gość: Cube Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 21:02
        Zadanie z pogoda bylo banalne sprawdzilem wyniki i mam 9/9 a wszystko zrobilem
        na luzie. Gosciu ktory to czytal byl szkotem stad problemy w zrozumieniu wsrod
        wielu osob (szkoci maja tragiczny akcent) ale tresc zadania byla b.latwa. Wkoncu
        trzeba rozumiec co ktos do nas mowi.
    • Gość: :/ gnójstwo!!! IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 06.05.05, 21:07
      potwierdzam- to było największe gnójstwo jakie mogli nam zrobic! przez błędy w
      tym zadaniu mogę się nie dostać na wymarzone studia!!!!!!!!!!!!!!!11
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka