Dodaj do ulubionych

do zadania 4!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 21:06
powiedzcie mi dlaczego w podpunkcie 4.7 jest F ja tego nie rozumiem przeciez
w tekscie bylo napisane ze beda sie starac do tej pory az wszystkie zwierzeta
nie znajda domu czyli powinno byc T ludzie napiszcie jak wy to rozumiecie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kk Re: do zadania 4!!!!!!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 06.05.05, 21:09
      tekst mówił o przyszłości, a zdanie w odpowiedziach było w czasie przeszłym :)
    • ladyinblack Re: do zadania 4!!!!!!!!!!! 06.05.05, 21:11
      ale tam jest napisane: "new homes have been found" czyli znaleziono nowe domy
      dla biednych zwierzątek, a to nie jest zgodne z tekstem bo tam jest "(...)lines
      will remain opened _until_ homes have been found for all the animals" czyli że
      ta gorąca linia działa i będzie działać aż do momentu kiedy dla wszystkich
      biednych zwierzątek znajdzie się dom = jeszcze nie wszystkie znalazły.
    • Gość: adamo Re: do zadania 4!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 21:12
      całkowicie Cie popieram, ja tez zaznaczylem t :( ale chyba jednak powinno byc
      f. Pocieszam sie tym ze to moj jedyny blad :D
      • Gość: dzieki za odp:* Re: do zadania 4!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 21:15
        dzieki za wszystkie odpowiedzi:) na szczescie to jeden z nieliczny ch bledow :)
      • Gość: MATURZYSTKA Re: do zadania 4!!!!!!!!!!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 06.05.05, 22:18
        ja też tak to zinterpretowałam i zaznaczylam TRUE;/
    • Gość: aadadad Re: do zadania 4!!!!!!!!!!! IP: 213.199.254.* 06.05.05, 23:04
      noooooo ale tam mowili o tym ze ZNALEZLI DOM a oni tylko szukają wiec false
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka