turkishman 08.08.09, 11:21 Jeśli ktoś potrzebuje pomocy w tłumaczeniu albo jakiejś informacji o Turcji ,chętnie pomogę.Mieszkam w Polsce a język turecki jest moim językiem ojczystym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
99kwiatek bardzo mi zalezy 09.08.09, 22:19 Zalezy mi na dokladnym przetlumaczeniu tekstu piosenki , o to on : Sevilirken bilmedin mi? Ben söylerken gülmedin mi? Falımızda hasret var ayrılık var demedim mi? Anlamazdın anlamazdın..Kaderede inanmazdın… Hani sen acı veren kalpsizlerden olmazdın…. Dilerim ki mutlu ol sevgilim.. Ben olmasam bile hayat gülsün sana.. Günahı boynunda,ağlayan bir çift göz bıraktın arkanda. Kalbim bomboş kaldı sanma Acılar geçer zamanla… Aşka tövbe demem ben.. Görürsün sevince yeniden… Anlamazdın anlamazdın..Kaderede inanmazdın… Hani sen acı veren kalpsizlerden olmazdın…. Dilerim ki mutlu ol sevgilim.. Ben olmasam bile hayat gülsün sana.. Günahı boynunda,ağlayan bir çift göz bıraktın arkanda… Bardzo prosze o przetlumaczenie krotki tekst - 99kwiatek 06.08.09, 00:56 Odpowiedz Link Zgłoś
justka1274 Re: POMOGĘ 12.08.09, 15:31 Witam serdecznie miło wiedzieć ,że mozna na Ciebie liczyć gdybym potrzebowała pomocy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ninka1474 Re: POMOGĘ 18.08.09, 09:23 sasiednim forum od 8 sierpnia ten tekst czeka na pomocne tlumaczenie ,moze sie skusisz na tlumaczenie,mnie to przerasta.: Ah kim valih min ol serv-i hiramından cüda Eylemez tuti tekellüm şekkeristandın cüda. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
fajnywarkoczyk Re: POMOGĘ 18.08.09, 13:33 błagam o jakiś kontakt z kimś kto zna turecki! Odpowiedz Link Zgłoś
turkishman Re: POMOGĘ 03.11.09, 22:12 mozesz kontaktowac z mojem e mail turkishman1972@hotmail.com pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aylin0621 Re: POMOGĘ 07.11.09, 15:46 Witam Pana serdecznie chciałam zapytać czy mógłby Pan przetłumaczyć mi choć jedno z tych poniższych zdań??? Sama z słownikami nie potrafię przetłumaczyć... lub napisać chociaż o co mniej więcej chodzi, ponieważ wiem że jest tych zdań dużo i może to zabrać dużo czasu... Mimo wszystko z góry dziękuję i z niecierpliwością czekam na odpowiedź... 1. mehmet beni hollandaya yorma istersen adam gibi konuş şimdi birşey yazacam kız anlar manlar yalaklanma serseri nerdesin sen 2.körmüyüm ben anna üç kere yazıyo dördüncüsü bana geliyor 3.yok ya bende burdayım çin bende çince zavallı kız 4.geçen o köprülüce yazan ebrar dı mahsus yazıyo beni rezil edecekmiş isterseniz ingilizce yazmaya devam edebilirim 5. biliyosun kardeşim ister sözlük iter ansiklopedi ablan uyudunz mu 6. mehmet valla gelecem yanına lan ben o kadar salak mıyım kaptacam şimdi eşek 7. mehmet konuşamayacağız herhalde sen yalaklan daha cumaliyle ne zaman arkadaş oldun 8. biliyorum tatlım problem baştan aşağı mehmet canını sıkıyor mu 9. deli oğlan gelin türkiyeye birlikte 10. bizim kapımız açık herkese mehmet bey oralarda biryerlerdeysen duy 11. senin aileylemi 12. bizde sorun olmaz biz kucaklarız evelallah 13. mehmet anlamadığın yerleri çevirsin artık 14. mehmet bi tercüme edip sorsana gelinde para durumları nasıl baba zengin mi 15. bak uyuduysanız yatacam bugün ustamız vardı oğlum sıvacı iyi uykular Odpowiedz Link Zgłoś