gosia-s 11.02.02, 08:47 Ja i kilka moich znajomych dostaliśmy ostatnio przesyłkę o podejrzanym tytule "a very new game". Pochodzi ona z różnych źródeł. Nie mam pojęcia co ta "game" robi z komputerem po jej uruchomieniu, może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia-s Klaz.e? IP: *.stat.gov.pl 12.02.02, 13:01 informację o tym wirusie znalazłam na stronie www.wiruspc.pl i skojarzyłam też inne przesyłki: Re coś tam, eager to see you, Hello, I don't drink too much. Wszystkie te przesyłki przyszły w ostatnim tygodniu stycznia i na początku lutego. Wyrzucałam je bez otwieania. Zaznaczam, że w ciągu oststnich (co najmniej 3 tygodni) nie uruchamiałam żadnych załączników z rozszerzeniem exe. Czy wobec tego mogę mieć wirusa? Odpowiedz Link Zgłoś
pkpk Re: A very new virus 12.02.02, 15:58 To chyba jest wirus ja też coś takiego dostałem kilka razy Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: A very new virus 14.02.02, 11:39 pkpk napisał(a): > To chyba jest wirus ja też coś takiego dostałem kilka razy nie chyba tylko na pewno. worm_eira.a (chyba to to) Odpowiedz Link Zgłoś