chester_field 27.04.04, 15:22 trzy dyski mi padly bios nie wykrywa , w innych kompach nie dzialaja nie znajduje nawet ich objetosci ... help Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netsec Re: czarnobyl powrocil ???? 27.04.04, 16:12 Sprawdź miernikiem napięcia zasilania. Czy masz może zasilacz Codegen? Odpowiedz Link Zgłoś
chester_field Re: czarnobyl powrocil ???? 27.04.04, 16:32 nie . a jesli chodzi o napiecie zostalo sprawdzone . wszystkie dyski padly wczoraj po wejsciu do netu praktycznie . nastepny restart i juz nie wykrywal dysku . probowalem wszystkiego . nie znam sie na oprogramowaniu typu recovery wiec prosze o rade i polecenie czegos . z gory thcx Odpowiedz Link Zgłoś
netsec Re: czarnobyl powrocil ???? 27.04.04, 18:27 Jeżeli Bios płyty nie wykrywa fizycznie tych dysków, to znaczy że mogą być uszkodzone kontrolery dysków lub ich biosy. Jeśli bardzo zależy ci na danych, to możesz zaryzykować kupienie identycznego sprawnego dysku i przełożenie elektroniki do Twojego dysku. Odpowiedz Link Zgłoś
netsec Re: czarnobyl powrocil ???? 29.04.04, 10:24 chester_field napisał: > trzy dyski mi padly bios nie wykrywa , w innych kompach nie dzialaja nie > znajduje nawet ich objetosci ... help Poczytaj może się przydać www.xanth.eu.org/cih.htm Odpowiedz Link Zgłoś
netsec Re: czarnobyl powrocil ???? 29.04.04, 10:46 chester_field napisał: > trzy dyski mi padly bios nie wykrywa , w innych kompach nie dzialaja nie > znajduje nawet ich objetosci ... help Tutaj masz program do odzyskiwania danych chemeng.p.lodz.pl/av/clean-pl.html Odpowiedz Link Zgłoś