Gość: chr IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 20:49 Po starcie systemu wybiera domyślne połączenie internetowe. Gdy przerwam połączenie po kilku sekundach znowu się łączy. Przskanowałem kilkoma programami antywirusowymi i nic. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: komputer sam łączy się z internetem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 20:50 AD-Aware tucows.task.gda.pl/files2/aaw6.exe Odpowiedz Link Zgłoś
e.111 Re: komputer sam łączy się z internetem 06.06.04, 21:42 ...ja rozumiem ze histeria bywa zarazliwa i uzywajac produktow MS mozna nabawic sie paranoidalnych stanow lekowych i ze normalni uzytkownicy Windows przyzwyczaili przypisywac sie wszystkie dzialania systemu (nawet normalne) wirusom,trojanom i innym robalom,ale czy w tym przypadku nie wystarczyloby moze we wlasciwosciach polaczenia sieciowego odhaczyc opcje "wybierz numer ponownie po przerwaniu polaczenia" ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: komputer sam łączy się z internetem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 21:52 Ja miałem coś takiego, że mi chciał się komp łączyć po klinięcu np. Mojego komputera. :-) I to był jakiś shit, który się zainstalował razem z Burn4Free, czyli ten burn nie do końca był za free. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś