Gość: piecyk gazowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 17:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=430&w=14613152 ;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wwwandal1 Re: Wandal!!! 02.08.04, 18:53 bosze ale masz radochę he he he a co jeśli On korzysta z modemu????? albo nieupdatował Pandy? he he he radość przedwczesna-możesz zginąć od własnego miecza... a tak poważnie-pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wandal!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 18:57 :-) Według mnie nie ma lepszego i gorszego antywirusa (każdy aktualny jest dobry). Jak zawsze najsłabszym ogniwem jest człowiek. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wwwandal1 Re: Wandal!!! 02.08.04, 19:06 dokładnie- przykład: mieszkam w miasteczku w którym powstał Anty Viren Kit (uznawany obecnie za jednego z najlepszych antyvir) ale przechodze(mieszkam) obok tej firmy i nie widze aby wieczorem czy w nocy siedział tam sztab ludzi on- line 24/h w sieci-szukających nowych wirów i pracującymi nad szybkim aktualizowaniem bazy. Tak raczej jest w przypadku Symantec-a czy Pandy stąd np.ostatnia potrafi sciągnąć czasem nową baze virów 2-razy dziennie!. To jedna wykładnia(prócz technicznej)sukcesu programu antyvir... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wandal!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 19:30 Z tego co się orientuję AVK korzysta z cudzych defninicji. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Wandal!!! 02.08.04, 20:04 gdata.pl/ www.antiviruslab.de/article/articleview/2832/160 www.antiviruslab.com/index.php?lang=gb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wandal!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 20:09 Te, nie zakładaj mi tu kółek wzajemnej adoracji! ;-) Jest napisane tylko "Exceptional virus detection via two virus search engines". Z tego co pamiętam jeden silnik jest Kaspersky'ego, a drugi nie wiem czy cudzy, czy już ich własny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wandal!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 20:22 Dzięki za info. Tego drugiego zupełnie nie kojarzyłem. :-) A BD to zdaje się rumuńska firma produkuje... Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Wandal!!! 02.08.04, 20:32 Wcześniejsze wersje AVK , np. 12 miały silniki KAV i RAV . Właśnie RAV , był rumuński . Natomiast z tego co wiem BitDefender jest niemiecki . Tą rumuńską firmę podobno wykupił Microsoft aby na bazie jej antywirusa stworzyć własnego . Natomiast jeśli chodzi o aktualizacje , to nie narzekam . Praktycznie kilka razy dziennie . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wandal!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 20:52 RAV chyba tak jak piszesz, ale DB jest rumuński: SOFTWIN SRL Headquarters: 5th Fabrica de Glucoza St. Bucharest, Romania Phone: +40 21 2330780 Fax: +40 21 2330763 E-mail: office@softwin.ro www.bitdefender.com/bd/site/contactus.php Odpowiedz Link Zgłoś
wwwandal1 Re: Wandal!!! 02.08.04, 20:54 po niemiecku to znam 3 słowa ProSieben,Wahre Liebe i Hitler a tak poważnie to z czyich baz danych Virów korzystają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wandal!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 21:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=430&w=14613336&a=14616973 A ja jeszcze znam guten Tag, Ich wohne i takie tam. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Wandal!!! 02.08.04, 21:13 Zresztą , jakie to ma znaczenie co jest czyje , ważne żeby było aktualne oraz skuteczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
wwwandal1 Re: Wandal!!! 02.08.04, 21:20 tys prowdo tylko przypuszczam,że skoro AVK korzysta z bazy innych to przetworzenie tej bazy do swoich potrzeb(użytkowników AVK) trwa dłużej niż bezpośrednio update-owanie np Nortona czy Pandy ...swoją drogą jak to się ma do praw autorskich.....?eeeee nieważne - oby wszyscy zdrowi byli ;) Odpowiedz Link Zgłoś