Gość: Mała IP: 213.17.223.* 14.11.04, 19:33 w kwarantannie 3 piki systemowe,jak pisze bez wirusów, gdy chcę przywrócić to pisze ,że pliki już istnieją, czy moge je usunąć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netsec Re: Mam w Avast 14.11.04, 22:10 Jeśli system pracuje bez tych plików, to jednak może nie są potrzebne. Usuń Odpowiedz Link Zgłoś
moje.emalie Re: Mam w Avast 15.11.04, 08:38 Nie usuwaj tych plikow!!! to sa kopie plikow systemowych potrzebne w razie zawirusowania oryginalow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moje.emalie Re: Mam w Avast 15.11.04, 12:40 Kopie zapasowe plików systemowych. W czasie instalacji avast! kopiuje do Kwarantanny niektóre pliki o kluczowym znaczeniu dla systemu i umieszcza w kategorii "Pliki systemowe". Jeśli pliki zostaną zarażone, mogą spowodować awarię systemu. W razie potrzeby można przywrócić wersje oryginalne z Kwarantanny. To jest cytat z pomocy Avasta panie Netsec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
moje.emalie Re: Mam w Avast 15.11.04, 12:47 A w takim razie ciekawam o który??? "w kwarantannie 3 piki systemowe,jak pisze bez wirusów" to cytat z założyciela wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Mam w Avast IP: 213.17.223.* 15.11.04, 13:37 W tych plikach systemowych nie ma wirusów,gdy chcę go przywrócić to wyświetla mi się -Próbujesz przywrócic plik z kwarantanny, plik już istnieje czy nadpisać istniejący plik.Gdy chcę nadpisać, pisze-Akcja zakończona błędem.Co z tym zrobić? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś