Dodaj do ulubionych

bla trojan

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 09:00
wyskakuje mi komunikat z nortona, a nie moge nic znalezc na temat tego trojana
Obserwuj wątek
    • neder Re: bla trojan 01.07.05, 10:47
      to go usuń
      www.mgregor.republika.pl
      • Gość: jonny Re: bla trojan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 20:08
        ja go nie mam, tylko wyskakuje okienki z nortona z informacja, ze go blokuje, a
        w hijackthis nie ma nic
        • Gość: Kolobos Re: bla trojan IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.07.05, 21:48
          Gdzie/co go blokuje? Firewall? Antyvirus? Gdzie?
          • Gość: jonny Re: bla trojan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 15:30
            norton, port 1042, ale ja sie pytam o definicje tego wirusa, a wiem ktory z
            moich programow uzywa tego portu, wiec jezeli nikt nie wie co to za trojan i
            jakie ma dzialanie, to prosze nic nie pisac
            • Gość: Kolobos Re: bla trojan IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.07.05, 17:11
              Proponuje zebys sie zapoznal z funkcja wyszkiwarki internetowej!
              Zamiast zasmiecac forum wpisz w google bla trojan, zobacz jakie to latwe, nawet
              Ty sobie poradzisz:

www.google.pl/search?sourceid=navclient&hl=pl&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=bla+trojan
              • Gość: jonny Re: bla trojan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 20:49
                ..., ty gosciu odpowiadaj na zadane pytanie, albo sie nie udzielaj
                • neder Re: bla trojan 03.07.05, 20:54
                  to nie szkoła, swoje belferskie zachowanie zachowaj dla swoich ofiar.
                  • neder jeszcze jedno 03.07.05, 20:56
                    Kolobos odpowiedział Ci na pytanie. nikt tu nie zna wszystkich wirusów na
                    pamięć. zanim odpowie sam musi poszukać. A że tobie się nie chce... co za
                    różnica czy napisałby Ci tu na forum co jest pod tym linkiem czy (tak jak
                    zrobił) podał ci samego linka?
                    • Gość: jonny Re: jeszcze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 21:02
                      no to mogl napisac "nie wiem", albo nic nie napisac
                      • neder Re: jeszcze jedno 03.07.05, 21:05
                        gdyby tak miało być to pewnie duża część postów tak by wygolądała! po to jest
                        wyszukiwarka żeby szukać! nie dociera do Ciebie, że wirusów, trojanów i innych
                        śmieci są miliony? tak trudno to pojąć? NIKT nie zna ich na pamięć.

pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka