Gość: jonny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 09:00 wyskakuje mi komunikat z nortona, a nie moge nic znalezc na temat tego trojana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jonny Re: bla trojan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 20:08 ja go nie mam, tylko wyskakuje okienki z nortona z informacja, ze go blokuje, a w hijackthis nie ma nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: bla trojan IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.07.05, 21:48 Gdzie/co go blokuje? Firewall? Antyvirus? Gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonny Re: bla trojan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 15:30 norton, port 1042, ale ja sie pytam o definicje tego wirusa, a wiem ktory z moich programow uzywa tego portu, wiec jezeli nikt nie wie co to za trojan i jakie ma dzialanie, to prosze nic nie pisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: bla trojan IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.07.05, 17:11 Proponuje zebys sie zapoznal z funkcja wyszkiwarki internetowej! Zamiast zasmiecac forum wpisz w google bla trojan, zobacz jakie to latwe, nawet Ty sobie poradzisz: www.google.pl/search?sourceid=navclient&hl=pl&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=bla+trojan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonny Re: bla trojan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 20:49 ..., ty gosciu odpowiadaj na zadane pytanie, albo sie nie udzielaj Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: bla trojan 03.07.05, 20:54 to nie szkoła, swoje belferskie zachowanie zachowaj dla swoich ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
neder jeszcze jedno 03.07.05, 20:56 Kolobos odpowiedział Ci na pytanie. nikt tu nie zna wszystkich wirusów na pamięć. zanim odpowie sam musi poszukać. A że tobie się nie chce... co za różnica czy napisałby Ci tu na forum co jest pod tym linkiem czy (tak jak zrobił) podał ci samego linka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonny Re: jeszcze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 21:02 no to mogl napisac "nie wiem", albo nic nie napisac Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: jeszcze jedno 03.07.05, 21:05 gdyby tak miało być to pewnie duża część postów tak by wygolądała! po to jest wyszukiwarka żeby szukać! nie dociera do Ciebie, że wirusów, trojanów i innych śmieci są miliony? tak trudno to pojąć? NIKT nie zna ich na pamięć. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś