Gość: Renata IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.03, 13:40 Zainstalowałam AntiVir ze www.free-av.com/ czy będzie sam ściągał aktualizację wirusów czy muszę mu to jakoś polecić i czy będzie on sam kontrolował internet i pocztę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam Re: pytanie o AntiVir IP: *.blt.pl / *.blt.pl 18.10.03, 13:04 Polecam stronę www.antywirus.note.pl jest dość szczegółowo opisany program i ustawienia. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: pytanie o AntiVir IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.10.03, 13:57 ja na razie używam avg anti-virus Trial 30 dni czytaj link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37&w=7706088&a=7742763 zrobiłem sronke o avg ale nie wiem dlaczego ją zdjeli moze mieli za dzuzo kont www na onecie i likwidowali jak leciało w AVG np. tak sciągasz Baze antywirusową trzy razy trzeba kliknąć pierwszy raz na Updadte drugi raz na Internet a potem trzeci raz na Update (takie mniejsze) w AVG automatyczne pobieranie definicji wirusów wyłaczas wciskając Ctrl + F9 potem odznaczasz u góry kwadracik i dajesz OK i nie bedzie atomatycznego pobierania definicji wirusów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: pytanie o AntiVir ten free av jest gorszy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.10.03, 14:05 pewnie niewiem ??? Odpowiedz Link Zgłoś