Gość: +++ IP: *.as.kn.pl 31.01.09, 09:54 Mam Avira AntiVir Personal-Free. MKS-on line nie pomógł. Jeśli możecie coś doradzić-bardzo proszę ( problem od wczoraj ). Temat dla mnie kosmiczny, zatem błagam - łopatologicznie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolobos Re: HEUR/HTML.Malware-Heuristic jak się pozbyć? IP: *.escom.net.pl 31.01.09, 12:27 Gdzie dokladnie to wykrywa i jaka nazwe ma zainfekowany plik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jule Re: HEUR/HTML.Malware-Heuristic jak się pozbyć? IP: *.hsi.kabelbw.de 31.01.09, 13:25 mam to samo i tez od wczoraj i tylko jak otwieram strony gazety. Potwornie to wpieniajace, bo wogole nie moge czytac ani gazety ani forum, za kazdym kliknieciem pojawia sie meldunek o wirusie. Inne strony internetowe funkcjonuja bez problemu. O co w tym wszystkim chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: HEUR/HTML.Malware-Heuristic jak się pozbyć? IP: *.escom.net.pl 31.01.09, 13:54 Pewnie falszywy alarm, warto pobrac najnowsze sygnatury antywirusowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry Re: HEUR/HTML.Malware-Heuristic jak się pozbyć? IP: 86.46.51.* 03.02.09, 22:50 Zgadza się, to fałszywy alarm. Moja Avira Profesjonal tez wywala takie orzeczenia. Zrobiłam "Ignoruj" i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veest Re: HEUR/HTML.Malware-Heuristic jak się pozbyć? IP: *.INTELINK.pl 04.02.09, 06:57 Bardzo rzeczowa uwaga. A Avira free mimo polecenia ignoruj nie zamierzała przestac alarmować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++ Re: HEUR/HTML.Malware-Heuristic jak się pozbyć? IP: *.as.kn.pl 31.01.09, 18:10 C:/Documentssand Settings/User/.../Hmapxy[1].js The heuristic detected a suspicious file. For a move deteilled analysisyou should send the file to us. Please send the file via guarantine manager. Constains Heur/HTLM.Malware suspicious doc Ja nie mooge żadnej strony przeglądać, każde kliknięcie to komunikat. makabreska... w poniedziałek znowu mój mentor napisze, że nie zalogowałam się do obowiązkowego kursu, a czas się dramatycznie kończy...dostanę po łapach w pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: HEUR/HTML.Malware-Heuristic jak się pozbyć? IP: *.escom.net.pl 31.01.09, 18:34 Przeciez napisalem, ze to falszywy alarm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vest HEUR/HTML.Malware-Heuristic IP: *.intelink.pl 31.01.09, 22:00 Jak otwieram strony www. Avira Antyvir Personal sygnalizuje wirusa, antyvirus ma najnowszą bazę . HEUR/HTML.Malware W Operze . Documents and Settings\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Opera\Opera\Profile\Cache4\...i dalej dalej jak otwieram strony to antivirus pokazuje różne koncówki... oprOGXDI,oprOGXEJ,oprOGXGD .. itd.. W Internet Explorerze podobnie: C:\Documents and Settings\Marian\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files\Content.IE5\V9AAWDUN\hmapxy[1].js..itd. - Co z tym robić?..gdyż ciągle wyskakuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: HEUR/HTML.Malware-Heuristic IP: *.escom.net.pl 31.01.09, 22:01 Zainstalowac aktualizacje do antywirusa lub go wylaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesy Re: HEUR/HTML.Malware-Heuristic IP: *.intelink.pl 31.01.09, 22:22 jest Avira Antyvir Personal free,,poki co nowszej wersji nie ma,a baza wirusów jest najnowsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: HEUR/HTML.Malware-Heuristic jak się pozbyć? IP: *.ghnet.pl 09.09.09, 15:31 nie jest prawdą że alarm jest fałszywy - mam ten sam problem - dotarłem do źródła wirusa i przy próbie usunięcia zreplikował się w inno miejsce - gdyby to był fałszywy alarm taka sytuacja nie miała by miejsca!!! - niewiem czym to cholerstwo usunąć - bo nie chce się dać Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: HEUR/HTML.Malware-Heuristic jak się pozbyć? 31.01.09, 23:30 ludzie u nas w domu na trzech kompach to samo; podaje linka do mojego postu; moze cos ktos wie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=90673432&a=90673432 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: HEUR/HTML.Malware-Heuristic jak się pozbyć? IP: *.escom.net.pl 01.02.09, 00:00 Trzeba wam to sto razy pisac?! TO FALSZYWY ALARM! Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: HEUR/HTML.Malware-Heuristic jak się pozbyć? 01.02.09, 00:04 trzeba jestem ciemna jak chodzi o te sprawy a poza tym to byl potwornie upierdliwy falszywy alarm ale juz zaradzilismy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vest Re: HEUR/HTML.Malware-Heuristic jak się pozbyć? IP: *.intelink.pl 01.02.09, 07:58 tylko zmiana antyvirusa pomogła - problemu juz nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś