Dodaj do ulubionych

CZY PREZYDENT GORZOWA UPRAWIA PRYWATĘ ???

IP: *.gorzow.mm.pl 28.04.04, 23:29
Czwartkowe przedpołudnie 22 kwietnia. Przed blokami przy ulicy Okulickiego,
nieopodal budynku w którym mieści się gabinet znanego gorzowskiego
stomatologa stoi SŁUŻBOWY samochód Prezydenta Gorzowa - Lancia, nr. rej. FG
00001. Kierowca wyraźnie znudzony oczekuje na swojego szefa - Tadeusza J. -
Prezydenta Gorzowa. Oczekuje i oczekuje - w sumie ponad 1,5 godziny (10.30 -
11.50). W tym czasie Pan Prezydent... siedzi na fotelu dentystycznym. W koncu
wychodzi. Kierowca zapala silnik. Odjeżdżają szybko.
W związku z opisaną powyżej sytuacją mam pytanie (być może temat dla
redakcji): CZY PREZYDENT GORZOWA JEST UPRAWNIONY DO KORZYSTANIA Z SAMOCHODU
SŁUŻBOWEGO W CELU ZAŁATWIANIA PRYWATNYCH SPRAW ??? KTO ZA TO PŁACI ???
Może ktoś mi podpowie...?
Obserwuj wątek
    • Gość: też ciekawy Re: CZY PREZYDENT GORZOWA UPRAWIA PRYWATĘ ??? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 28.04.04, 23:41
      Dodam do tego, że w tym dniu pan prezydent był na urlopie.
    • Gość: ciekawszy Re: CZY PREZYDENT GORZOWA UPRAWIA PRYWATĘ ??? IP: *.gorzow.mm.pl 29.04.04, 00:56
      W takim razie proponuje mini-dochodzenie. Moze Gazeta pomoze ???
    • Gość: Wator Re: CZY PREZYDENT GORZOWA UPRAWIA PRYWATĘ ??? IP: *.wp.mil.pl 30.04.04, 16:17
      A może radni zapytają Prezydenta. Dlaczego brak precyzyjnych ustaleń w tym
      zakresie.Przecież inni też tak robią.
    • Gość: sceptyk Re: CZY PREZYDENT GORZOWA UPRAWIA PRYWATĘ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 22:55
      A co ma uprawiać? marchewke? Na tym stanowisku nie urośnie.... a przecież
      jedynie o prywatę chodzilo Prezydentowi gdy startowal do wyborow.... Przeciez
      nie o uprawe marchewki.....
      • Gość: open Re: CZY PREZYDENT GORZOWA UPRAWIA PRYWATĘ ??? IP: *.gorzow.mm.pl 01.05.04, 00:27
        Ale co z zębami prezydenta ? prywatne czy państwowe?
        • bardgorzowski Re: CZY PREZYDENT GORZOWA UPRAWIA PRYWATĘ ??? 01.05.04, 00:37
          Gość portalu: open napisał(a):

> Ale co z zębami prezydenta ? prywatne czy państwowe?

W godzinach urzedowania sa (te Zabki) napewno panstwowe.
          Ilez to "orzeszkow" ma On do "zgryzienia"
          • Gość: dostawca paluszków A jak oferowałem dostawy paluszków to nie chciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 07:43
            ...gryzł orzeszki orwellowski knur więc ma za swoje u stomatologa.
            Oferuję paluszki na narady wszelkich instytucji samorządowych, państwowych itp.
            Korzystne terminy płatności i prowizje. Podpisujący zamówienie otrzymuje 10 %
            od faktury netto.
            Brak szkód w uzębieniu.Inaczej stomatolog i afera z autem.
            • bardgorzowski Re: A jak oferowałem dostawy paluszków to nie chc 01.05.04, 19:50
              Gość portalu: dostawca paluszków napisał(a):

> ...gryzł orzeszki orwellowski knur więc ma za swoje u stomatologa.
              > Oferuję paluszki na narady wszelkich instytucji samorządowych, państwowych
              itp.
              >
              > Korzystne terminy płatności i prowizje. Podpisujący zamówienie otrzymuje 10 %
              > od faktury netto.
              > Brak szkód w uzębieniu.Inaczej stomatolog i afera z autem.

Ja mam jeszcze tansza oferte.
              Sol dostarcze ja, osobiscie. A paluszki ..., no kazdy ma wlasne.;)
    • Gość: rozczarowany Re: CZY PREZYDENT GORZOWA UPRAWIA PRYWATĘ ??? IP: *.gorzow.mm.pl 03.05.04, 22:55
      Taaa... Jak widac Gazetka Wyborcza (Zachodnia) jest zbyt cienka, zeby podjac
      rekawice. Boja sie podpasc Panu Prezydentowi. Pewnie, lepiej pisac o jakichs
      pierdolach. Zal i rozczarowanie :(.
    • Gość: Spacerowiczka Re: CZY PREZYDENT GORZOWA UPRAWIA PRYWATĘ ??? IP: *.gorzow.mm.pl 04.05.04, 09:33
      Ciekawy ma rację, że Go to co najmniej zastanawia. Ja kilka razy widziałam taki obrazek: dokładnie ta sama Lancia jedzie od strony Chwalęcic lub z powrotem, a na tylnym siedzeniu samo dziecko. Nietrudno się domyślić, że to prezydencka latorośl jest odwożona i przywożona ze szkoły. Trochę mnie to oburza, bo jest to wg mnie wykorzystywanie stanowiska do prywatnych celów. Zdecydowanie tak nie powinno być.
      • Gość: open Re: CZY PREZYDENT GORZOWA UPRAWIA PRYWATĘ ??? IP: *.gorzow.mm.pl 04.05.04, 10:29
        To prezydent ma jakieś małe dzieci na boku . Jak słyszę jego latorośl sama
        kieruje autkiem a tylne siedzenie wykorzystuje w innym celu .
        • Gość: ja Re: CZY PREZYDENT GORZOWA UPRAWIA PRYWATĘ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 11:49
          zastanow sie zanim cos napiszesz,bo to jest po prostu zenujace,po co w ogole
          wciagacie w to rodzine??prostactwo po prostu...rzygac sie chce.
    • Gość: Swój Re: CZY PREZYDENT GORZOWA UPRAWIA PRYWATĘ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 11:58
      Nie ma się czemu dziwić! Ta czerwona zgnilizna od dziesiątek lat jest
      przyzwyczajona do darmowego korzystania z dobrodziejstw zakłamanego
      urzędowania!!!Jak tak długo się kąsa, to w końcu i ząbki nie wytrzymały!!!
      • Gość: jakiś Re: CZY PREZYDENT GORZOWA UPRAWIA PRYWATĘ ??? IP: *.gorzow.mm.pl 04.05.04, 16:20
        O, czarna zgnilizna sie odezwała!!!! A, nieuku, nie wiesz, że w piśmie pisze....
        Rzeczywiście, jak czyta się co wypisuje........
        Pomyśl lepiej o swoim białym papie. O nim tez sporo można napisać - a to rączki
        się trzesą / ciekawe, od czego? czyżby, czyżby?/, a to nie bardzo można
        zrozumiec, co czyta? O ząbkach nie wspomnę.
        I co, swój, chcesz takiej dyskusji, na tym poziomie? Chcesz zaglądać we
        wszystkie buźki?
        • Gość: Swój Re: CZY PREZYDENT GORZOWA UPRAWIA PRYWATĘ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 12:39
          Gościu: jakiś! Ani czerwona, ani czarna, ani żadna zgnilizna, ale jeżeli Cię to
          bodnęło, to trafiłem!!!!!!!!!! NIEUK???- może, ale nie Tobie to oceniać!!!
    • Gość: ciekawy Re: CZY PREZYDENT GORZOWA UPRAWIA PRYWATĘ ??? IP: *.gorzow.mm.pl 04.05.04, 23:03
      Wiele tu nomen-omnen CIEKAWYch komentarzy wywolal moj watek, ale...
      najwazniejszego dalej nie wiem: CZY ZGODNIE Z PRAWEM I ZA CZYJE PIENIADZE WOZI
      SIE PAN PREZYDENT, ZALATWIAJAC PRYWATNE SPRAWY W GODZINACH URZEDOWANIA. Wielka
      szkoda, ze Gazecina Zachodnia po raz kolejny chowa glowe w piasek i zaden
      dziennikarzyna nie ma odwagi, aby o to wprost zapytac kogo trzeba w Urzedzie.
      No coz, odwagi nie trzeba zeby wypisaywac o kotku, ktory wlazl na drzewo, albo
      walkowac temat Szymona. Ciekawe czy na pisanie o prawdziwych problemach i
      aferach nie pozwala Zachodniej tchorzostwo, czy poddanstwo wobec wladz miasta?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka