nives1 Re: Jaki hotel w pPoznaniu mozna polecic gosciom? 26.03.07, 11:58 jest sieć hoteli Ibis nocuję w nich zawsze jak gdzies wyjeżdżam - i jestem zadowolona - wiem ze w Poznaniu tez jest - ale w nim nie byłam Odpowiedz Link
mariposa hotel Ibis 26.03.07, 12:06 jest na ulicy Kazimierza Wielkiego 23. mozecie mi powiedziec ile to jest "na piechote" od starego Rynku? m. Odpowiedz Link
greene3 Re: hotel Ibis 26.03.07, 12:20 Kazimierza Wielkiego jest blisko - dochodzisz do pl. Bernardyńskiego, koo szpitala onkologicznego i już jesteś - tylko nie wiem w którym miejscu jest ten hotel - no w każdym razie myślę, że jakieś góra 15 min. pieszo Odpowiedz Link
nives1 Re: hotel Ibis 26.03.07, 13:10 heh zalezy na trzeźwo spacerem 15 min wężykiem - zalezy od kąta nachylenia wężyka ;P Odpowiedz Link
piwnooka182 Re: Jaki hotel w pPoznaniu mozna polecic gosciom? 26.03.07, 17:36 jest to bardzo blisko. 15 minut to juz jest max. wnetrze jak najbardziej przyzwoite polecam Odpowiedz Link
piwnooka182 Re: Jaki hotel w pPoznaniu mozna polecic gosciom? 26.03.07, 17:39 aha, a hotel jest prawie przy moscie Rocha Odpowiedz Link
mariposa a hotel Rzymski? 26.03.07, 17:56 slyszalyscie moze jakies opinie? mi najbardziej podoba sie Brovaria, ale tam maja tylko kilkanascie pokoi. m. Odpowiedz Link
mada.d.n Re: Jaki hotel w pPoznaniu mozna polecic gosciom? 26.03.07, 19:04 jakby co - zapraszam do nas Campanile -niestety ciut dalej od rynku, za Ogrodem Botanicznym w weekend jest cena 160zł/pokój dwuosobowy, bez śniadania; w razie czego coś utargujemy 89 dni Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać, jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom. Odpowiedz Link
mariposa Re: Jaki hotel w pPoznaniu mozna polecic gosciom? 27.03.07, 15:24 dziekujemy za zaproszenie to jest przy takiej duej ulicy, ktora jedzie na zachod, prawda? czy jezdzi tam jakas komunikacja miejska? m. Odpowiedz Link
mada.d.n Re: Jaki hotel w pPoznaniu mozna polecic gosciom? 27.03.07, 17:37 no właśnie tu jest problem, bo najbliższ komunikacja dzienna jest przy Ogrodach, a nocny dojeżdża do skrzyżowania Polskiej i Dąbrowskiego -cxyli ok. 300m, jendak nie polecam trasy z przystanku do hotelu w stanie wskazującym na piechotę -idzie się podobczem drogi, którą jak wiadomo jeździ trochę dużych aut generalnie hotel fajny, choć lokaliacja na 3- 88 dni Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać, jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom. Odpowiedz Link
indira3 Re: Jaki hotel w pPoznaniu mozna polecic gosciom? 28.03.07, 12:59 a jaka jest gorna granica cenowa? Odpowiedz Link
mariposa Re: Jaki hotel w pPoznaniu mozna polecic gosciom? 28.03.07, 18:00 ponizej Sheratona a tak na serio to nie ma 'oficjalnej' granicy, no ale mysle ze ok 300 zl tak na zdrowy rozsadek... m. Odpowiedz Link