31.05.07, 09:38
Helo, mamy zarezerwowaną salę w Hotelu Zacisze na grunwaldzkiej... czy ktos
słyszał o zorganizowanych tam weselach? Może któraś z Was miala przyjemnośc
się tam bawić? proszę o opinie i sugestie, na co nalezy zwrócic uwagę.
Pozdrawiam.

mój suwaczek
Obserwuj wątek
    • lee_a Re: Zacisze 31.05.07, 18:28
      ja mialam przyjecie w Zaciszu. Robilismy na 25 osob, impreza do polnocy. Bardzo
      dobre jedzenie i duze porcje. Mogę polecić Ci tez tort przygotowywany u nich -
      w cenie przyjęcia. My mieliśmy dwupiętrowy na bitej śmietanie z owocami -
      pycha.... w sumie to nie mam zastrzeżeń, pokoje po 80 zl od osoby (bez
      sniadania, my doplacalismy po 15 zl za os). Jesli juz u nich bylas to na pewno
      masz juz wszystkie dane jezeli chodzi o serwisowe, owoce itd. U nas niczego nie
      zabraklo a jednoczesnie nie zostalo zbyt duzo jedzenia wiec uwazam ze bylo ok.
      Słodkie mielismy swoje - pani wlascicielka sugerowala, zeby w ogole zrezygnowac
      z ciasta, ale moja rodzinka jest bardzo slodkozerna i poszlo bardzo duzo ciast
      i ciastek. Jezeli masz jakies pytania sluze pomoca. Acha, na nasz przyjazd
      wlascicielka w drzwiach hotelu stala z chlebem i sola, ktory przekazala
      rodzicom zeby nas powitali - mi to nie przeszkadzalo, ale nie uzgadniala tego z
      nami, wiec jezeli nie chcesz takich cudow to uprzedz.
      • j.brydzia Re: Zacisze 01.06.07, 08:34
        Dziękuję za odpowiedź. Mamy zaplanowane wesele na ok. 80 osób. Bardzo dobre
        wrażenie zrobiła na nas wlaścicielka - widać, że chce, aby wszystko było
        dopięte na ostatni guzik i postara się, abyśmy byli zadowoleni. Nie chciałabym
        tego dnia niepotrzebnie stresować się pierdołami.
        Jeśli chodzi o jedzonko, to narazie przedstawiła nam wstępne menu - oczywiscie
        do przedyskutowania. Jeżeli moglabyś coś dobrego polecić, to bardzo chętnie
        skorzystamy. Oczywiscie ze słodkiego rownież nie zrezygnujemy - ciacho musi
        być wink Na tort również zdecydujemy się od nich.
        Mam jeszcze pytanie dot. dekoracji - a mianowicie jak u Was była przystrojona
        sala? czy w miare gustownie? czy dawaliście jakies sugestie np. co do kolorów
        czy kwiatów? i czy można np skorzystać z ekipy która sama udekuruje u nich
        salę?
        Może moglabys polecić jakąś dobra kapele? (taką bez kiczu i disco polo) wink
        To narazie tyle... jesli jeszcze coś mi się przypomni, będe pisać... a na pewno
        się przypomni. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam wink

mój suwaczek
        • lee_a Re: Zacisze 01.06.07, 10:18
          Co do dekoracji sali to nie mielismy kwiatow ciatych, na stolach tylko swiece i
          serwetki, a na sali byly chyba balony. ak dla mnie było ok, bo nie lubie
          przesytu. Dekoracja bardzo klasyczna i delikatna. Najlepiej jak podjedziecie
          kiedys w sobote do Zacisza i poprosicie o wpuszczenie do sali w ktorej bedzie
          wieczorem wesele - zobaczycie jak to wygląda. My tak zrobilismy i wiedzielismy
          czego sie spodziewac. Co do jedzenia - naprawde nei mam sensu polecac, bo
          wszystko co wybierzecie bedzie naprawde smaczne. My mielismy zupe grzybowa -
          byla rewelacyjna, ale nie przemyslalam, ze na przyjeciu beda osoby starsze,
          ktorym grzyby po prostu szkodza i musialy one wypic sama zupke a grzyby
          zostawic. Kapeli nie mielismy, muzyka z plyt, bo jak pisalam przyjecie byla na
          25 osob. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka