fenixslawek 18.03.08, 20:03 Proszę o posłuchanie utworu z linka poniżej i wyrażenie opinii szanownych forumowiczek na temat tego właśnie utworu. fenixslawek.wrzuta.pl/audio/8DsXNgblMo/babyblue Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melodyka Re: Utwór na Pierwszy Taniec 19.03.08, 18:26 Szczerze? wykonanie fatalne...słowa i "rytm" jak disco polo... Nie podoba mi się. W życiu nie chciałabym takiej piosenki - w ogóle na weselu, a już na pewno nie jako utwór na pierwszy taniec... Odpowiedz Link
ava80 Re: Utwór na Pierwszy Taniec 20.03.08, 08:13 rozumiem, że to jedna z piosenek z repertuaru? forumki podeszły do tego dosc ostro, ale rozumiem dlaczego: - ostatnio na 1 piosenkę modne są konkretne znane "kawałki". - zwykle dziewczny chca walca lub coś szybszego (jeśli nie walc) - wykonanie, a może bardziej samo nagranie na wrzucie rzeczwiście jes dziwnej jakości - szum, zanikanie dzwięku. To tez nie pomaga piosence. - myslę , że choc teraz dosc ostro zareagowały to na samym weselu gdyby w jego trakcie ich zespól zagrał podobną to reakcja byłab inna - aczkowiek sugeruję dopracowac jakosć /forme narywania własnych utworów. sporo orginałów z płt wisi na necie i dlatego ta roznica jest tak odczuwalna. Odpowiedz Link
hanulllka Re: Utwór na Pierwszy Taniec 20.03.08, 11:01 Nie, nie, nie! Nie zdecydowałabym się! Okropność! Odpowiedz Link
melodyka Re: Utwór na Pierwszy Taniec 20.03.08, 12:36 no jasne, że gdybym usłyszała na moim weselu coś takiego, to zareagowałabym inaczej - ryknęłabym chyba płaczem!!! całe szczęście, że mam DJa...przynajmniej z założenia nie będzie takich przykrych niespodzianek jak ta piosenka... Moje jednoznaczne skojarzenie: disco polo słabej jakości... Fatalne słowa...Całokształt: FATALNIE... Odpowiedz Link
luissa81 Re: Utwór na Pierwszy Taniec 20.03.08, 13:38 Utwór oczywiście nie poraża jakimiś wartościami samymi w sobie ale znane jest powiedzenie - "Nie to jest ładne co jest ładne tylko to co komu się podoba" czyli tyle jest gustów co ludzi na swiecie. Dziwi mnie tylko to że kol. Melodyka z taką zawziętością negatywnie wypowiada się na temat tego utworu że to np disco polo itp Sytuacja ta przypomina mi scenę z filmu "Titanic" (L.DiCaprio) gdzie ludzie szlachetnie urodzeni bawili się na górnym pokładzie przy muzyce klasycznej natomiast biedacy urządzili zabawę na dolnym pokładzie - główna bohaterka wspaniale bawiła się tam przy prostej muzyce bo tam był wspaniały KLIMAT. I to jest ważne. Odpowiedz Link
melodyka Re: Utwór na Pierwszy Taniec 20.03.08, 16:39 Koleżanko Luisso, wypowiadam swoją opinię na temat tego utworu, tak jak prosił autor postu... Jeśli masz inne zdanie na ten temat- możesz je wyrazić - wolność słowa, prawda? Nie krytykuję osób którym się ta piosenka spodoba... mnie się nie podoba i nie chciałabym jej mieć na własnym weselu - tak, jak napisałaś: kwestia gustu - ani wykonanie, ani styl nie jest w moim guście Nie wszystkim musi się podobać to samo i nie każdy chce mieć na weselu to samo - całe szczęście, oczywiście, bo właśnie dzięki temu istnieje taka różnorodność na rynku zespołów grających na weselu Odpowiedz Link
katharin Re: Utwór na Pierwszy Taniec 22.03.08, 09:25 fatalna,bez życia. nie zgodziłabym się na nią. Odpowiedz Link