gosiaslub 24.03.08, 22:39 czy ktos slyszal o tym dj? jakie sa wasze opinie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bamisia Re: dj thomas 01.04.08, 08:55 hey! u mnie bedzie on na weselu wiec niedlugo bede mogla powiedziec wiecej. na razie tyle co wiem po pierwszym spotkaniu: ze mily, sympatyczny, ugodowy Odpowiedz Link
gosiaslub Re: dj thomas 01.04.08, 13:59 a kiedy masz wesele? czekam na opinie bo jestem bardzo ciekawa jakie inni maja o nim zdanie.muzyka jest bardzo wazna na weselu, ale jeszcze wazniejsze chyba jest to jak sie zacheci ludzi do zabawy Odpowiedz Link
g_a_c_e_k Re: dj thomas 02.04.08, 21:26 Gosia, widze, ze mialam podobny "zestaw" na wesele TJa tez serdecznie polecam, bardzo mily kontakt, mozliwosc dogadania sie co do muzyki itd... Dodam, ze moje wesele bylo mocno miedzynarodowe (a nawet miedzyontynentalne hihi ) a wszyscy goscie byli zadowoleni i swietnie sie bawili Odpowiedz Link
bamisia Re: dj thomas 11.05.08, 00:37 slub za niecale 3 tygodnie. wracam dzis do tego watku zeby pochwalic dj Thomasa np za kontakt i szybka pomoc. zalezalo nam na szybkim zmiksowaniu piosenek na pierwszy taniec. szybciutko dostalismy mailem dokladnie to o co chodzilo Odpowiedz Link
gosiaslub Re: dj thomas 12.05.08, 00:06 bede czekac na opinie moj slub co prawda za rok ale dj tomek juz jest u nas "zaklepany" Odpowiedz Link
gosiaslub Re: dj thomas 06.06.08, 13:39 bamisia jakie masz wrazenia po weselu? dj.thomas sie sprawdzil? Odpowiedz Link
bamisia Re: dj thomas 11.06.08, 18:53 czesc, przepraszam ze tak pozno wszystko sie udalo, mozesz byc spokojna o muzyke, goscie dobrze sie bawili, dj zagral wszystko o co wczesniej prosilam, mial tez to o co w czasie wesela prosili goscie. pozdrawiam Odpowiedz Link
dj_lepszy Re: dj thomas 27.06.08, 14:43 Witam, polecam nasze uslugi: Witam, polecam tez nasze uslugi: jestesmy z Wroclawia, studiujemy na IV roku na Uniwersytecie Wrocławskim - Polonistyke, ja jestem DJ'em, gralem kiedys we Wroclawskim pubie DOBRE CZASY, kolega jest dziennikarzem sportowym, kiedys byl komentatorem...podczas gdy ja skupiam sie na muzyce, kolega prowadzi konkursy, zabawy, dba o to, by goscie sie bawili...mamy swoj profesjonalny sprzet, naglosnienie, do 50 km dojezdzamy za darmo, dalej doliczamy koszt dojazdu...gramy szereko rozumiana muzyke taneczna ( rock n roll, twisty, salsa, samba, polskie przeboje, disco, zanane i lubiane przeboje i hity), repertuar i szczegoly uzgadniamy z Mloda Para wczesniej (wszelkie sugestie i zyczenia sa mile widziane)... koszt 1500 zl za jeden dzien, 2000 za dwa, w razie pytan: 606403797, gg 807557 www.djlepszy.republika.pl (strona w przebudowie) Odpowiedz Link
nie_wiedzaca Re: dj thomas 01.07.08, 07:13 to jest wątek poświecony Dj Thomas a nie Tobie dj z Wrocławia tak wiec rozpocznij swoj watek albo wara z tego !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
fire0171 Re: dj rudy 24.07.08, 00:51 Gram na każdego rodzaju imprezach. Kocham to co robię Proponuje Państwu kompleksową, profesjonalną obsługę imprez, konferansjerkę, zespól muzyczny. Zapraszam do skorzystania z naszej oferty. Sprawdź nas postaw na tradycję. Dj+wodzirej na wesela * wesele<prowadzę oczepiny, zabawy, itd.> * poltry * bal karnawałowy * inne tel.691 876 643 gg.8420794 www.dj-rudy.xt.pl Odpowiedz Link
fire0171 Re: dj thomas 24.07.08, 00:51 Gram na każdego rodzaju imprezach. Kocham to co robię Proponuje Państwu kompleksową, profesjonalną obsługę imprez, konferansjerkę, zespól muzyczny. Zapraszam do skorzystania z naszej oferty. Sprawdź nas postaw na tradycję. Dj+wodzirej na wesela * wesele<prowadzę oczepiny, zabawy, itd.> * poltry * bal karnawałowy * inne tel.691 876 643 gg.8420794 www.dj-rudy.xt.pl Odpowiedz Link