shatmach 27.11.09, 15:59 Ależ natrętnie je dzisiaj reklamowali. Elżunia w taki sposób wyjęła je z lodówki jakby sama w reklamie grała. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: Mleko w Klanie 27.11.09, 16:25 Widziałam :D I to wyjęła oba pudełka, żebyśmy wiedzieli, że mleko jest w dwóch rodzajach. Następnie kusząco zaprezentowała je Michałowi, który stał z boku, ale Ela coś ostatnio zezuje, więc wydawało jej się, że stał przed nią. Tam gdzie kamera ;) Brakowało tekstu a byłoby dokładnie jak w "Truman Show". Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Mleko w Klanie 27.11.09, 16:30 mnie to przerazilo! jak sponsorem będzie browar, to dzieciaki piwo będą pić? Odpowiedz Link Zgłoś
narazka Re: Mleko w Klanie 27.11.09, 16:35 No przecież "młody" Chojnicki pija pyffko z Waldkiem. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ama Re: Mleko w Klanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 17:29 a jakie mleko?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krowiemleko Re: Mleko w Klanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 21:34 Gość portalu: ama napisał(a): > a jakie mleko?:P Elżunia powiedziała "świeże". Bo uht zawsze jest świeże. Odpowiedz Link Zgłoś
narazka Re: Mleko w Klanie 28.11.09, 13:43 Gość portalu: krowiemleko napisał(a): > Elżunia powiedziała "świeże". Bo uht zawsze jest świeże. Jeżeli to jest to mleko o którym myślę, to nie jest UHT. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Mleko w Klanie 28.11.09, 23:22 Tak, to było to. A jak nie UHT, to jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Mleko w Klanie 27.11.09, 18:18 dłuższy od reklamy mleka był chyba tylko pocałunek Zyty i Michała:p Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Mleko w Klanie 27.11.09, 22:26 A jakie to było? Łaciate? Ile procent tłuszczu? Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Mleko w Klanie 28.11.09, 08:23 Sądząc po kolorze nakrętki Michał wybrał dwójkę, ale Ela przechowuje cały asortyment w lodówce. Głupia torba jestem, bo zwróciłam uwagę tylko na chudość mleka, nie na "markę". Klan wciąż nie ma sponsora soku dla Zosi. Odpowiedz Link Zgłoś
narazka Re: Mleko w Klanie 28.11.09, 13:41 raszefka napisała: > Głupia torba jestem, bo zwróciłam uwagę tylko na chudość mleka, > nie na "markę". Czyli reklama do dupy. Ja sądzę, że było to mleko "Mazurski Smak". www.mlekpol.com.pl/produkty.php?id=msmleko Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krowiemleko Re: Mleko w Klanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 20:48 I chyba narazka ma rację... Nie uht. Faktycznie ŚWIEŻE Mazurskie. Odpowiedz Link Zgłoś