lisa_w 10.07.19, 10:43 Jakie są wasze wrażenia po obejrzeniu trzeciego sezonu tego serialu? Jakieś macie przemyślenia co do tego jak będzie wyglądała jego 4 odsłona? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamil-mzc Re: Stranger Things 26.08.19, 13:34 Z pewnością w 4 sezonie pojawią się siły nadprzyrodzone, oczywiście jak w każdym sezonie dotychczas. Podobał mi się ten sezon. Włączałem kolejny i kolejny i kolejny odcinek. Natomiast zakończenie "szczęśliwe " z typowym uśmierceniem jednego bohatera. To był bez wątpienia dobry sezon, jednak czegoś w nim brakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
kardibee Re: Stranger Things 16.09.19, 16:08 A jak sądzicie, co będzie z Hopperem? Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_w Re: Stranger Things 17.09.19, 10:38 pewnie będzie miał może takie same jak 11 Odpowiedz Link Zgłoś
dorotanawrodska Re: Stranger Things 06.01.20, 17:49 Hopperem na pewno żyje, to więcej niż pewne! A czy coś wiedzie kiedy będzie premiera? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka1914 Re: Stranger Things 08.04.21, 13:48 Trochę zabrakło mi klimatu z poprzednich sezonów, troszkę nie to samo, ale czekam na kolejny! No i Hopper z pewnością przeżyje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toadette Re: Stranger Things 01.09.21, 11:02 mam nadzieje, że czwarty sezon będzie ostatni, bo te podróże na syberie brzmią już jak zbyt gruby odlot Odpowiedz Link Zgłoś
mimoza91 Re: Stranger Things 10.04.22, 17:59 Skoro czwarty sezon będzie ostatni to pewnie będzie jakieś ostateczne zejście do świata demogorgonów i pozbycie sie ich raz a porządnie. Odpowiedz Link Zgłoś