iza232 03.12.09, 16:42 Czy Moni i Feli ustalili już datę ślubu? Bo przeleciało mi parę odcinków. Jeżeli tak, to co na to Leo? Boszsz... te zdrobnienia... szału mozna dostać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sz Re: Moni/Feli/Leo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 17:51 wlacz tvp,wlasnie leci leo z zemsty podpier..li feliego odnosnie przetargu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zboczek klanowy Moni/Feli/Leo gruppensex by uskutecznili IP: *.chello.pl 03.12.09, 18:10 i byłoby gites Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: Moni/Feli/Leo IP: *.multimo.pl 04.12.09, 11:51 A ja sie zastanawiam o co chodzi Feliksowi? O kase Moni, czy o mieszkanie pod jej dachem?? Ona ja kocha czy nie? Nie rozumiem tych relacji miedzy nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek03 Re: Moni/Feli/Leo 04.12.09, 17:11 moni feli-ja pitole,jakie to pretensjonalne,starsi ludzie a takie ksywki.a ten feli jest oblesny,pomarszczony staruch,nie wiem jak ta monika moze sie w ogole godzic na jego towarzystwo Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Moni/Feli/Leo 04.12.09, 18:53 Pewnie dlatego, że też jest nieświeża i nieapetyczna. Pasują do siebie idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reniatoja Re: Moni/Feli/Leo IP: 91.140.117.* 05.12.09, 15:42 A związek, który ich łaczy - jakaż to czysta bezinteresowna, szczera, romantyczna, namiętna miłość. No i ten nieustanny seks - kiedyś nawet prawie że nie oczach widzów spadli na podłogę wiedzeni nieokiełznaną pożądliwością i się seksić mieli (dobrz kanapa oszczędziła nam tego widoku), tylko, że Leo zadzwoniła w ostatniej chwili. Ale i tak Moni się kiedyś chwaliła Elżuni, że jej Feli nie daje spokoju noc w noc. Rzyg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarr Re: Moni/Feli/Leo IP: *.as.kn.pl 05.12.09, 20:43 Jeszcze lepsza była wtedy odpowiedź Eli ( na pytanie Moni, czy to normalne tak co noc? ): Normalne, normalne. Widać Jureczek też demon seksu. Odpowiedz Link Zgłoś