Gość: Aga IP: *.chello.pl 08.03.10, 21:39 Czy miałam złudzenie, czy jednak scenarzyści zamierzają zeswatać Sandrę i Szymona? Jeśli tak, to się z tego potworna Moda na sukces robi, gdzie każdy z każdym... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: Sandra i Szymon (MJM)? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 22:49 No i dobrze. Szymon mialby fajna panne, a niech se daruje te chrzakaczke Martusie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Sandra i Szymon (MJM)? IP: *.147.88.124.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.03.10, 00:16 Prawda, szkoda Szymona dka Marty. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Sandra i Szymon (MJM)? 09.03.10, 10:13 szkoda dla prawniczki a dla kryminalistki nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Sandra i Szymon (MJM)? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 17:41 Jaka tam z niej kryminalistka? :) Grunt ze fajna z niej panna, jest na co popatrzec, i dobrze zrobi pewnie i do gadki tez w porzadku. Teraz sie zmienila, mysli troche powazniej niz kiedys. Ech, bledy mlodosci. A ta Martusia? Chrzaka, ciagle zmeczona i ciagle odpoczywa, nosi workowate spodnice + spodnie i w ogole taka mimoza. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Sandra i Szymon (MJM)? 10.03.10, 11:01 Ja zas Dereszowskiej nie trawie, i już bym vhyba wolala widziec Szymona z Heniem niz z nia. Albo niech ich polacaza i wysla mna druga polkule np. Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Sandra i Szymon (MJM)? 15.03.10, 17:15 a ja lubie Dereszowską, jest ładna, zgrabna i miła, dobrze gra swoją role Odpowiedz Link Zgłoś
liza_s Re: Sandra i Szymon (MJM)? 09.03.10, 18:24 Jestem za. Niestety scenarzyści rzadko kiedy dobierają pary po mojej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-w Re: Sandra i Szymon (MJM)? 14.03.10, 15:26 też mi Dereszowska działa na system nerwowy . Odpowiedz Link Zgłoś
liza_s Re: Sandra i Szymon (MJM)? 14.03.10, 17:26 Ale mi nie działa! Wyraziłam poparcie dla idei połączenia Sandry i Szymona i jednocześnie żal, że pewnie scenarzyści znowu namieszają nie po mojej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Sandra i Szymon (MJM)? IP: *.ilabs.pl 15.03.10, 16:37 Ja tez chce Szymona z Heniem, albo moze moglaby wrocic ta nieszczesna Klara, ktora kochala sie w Norbercie i SZymon by ja pocieszyl. Odpowiedz Link Zgłoś