qpiska 30.09.10, 13:12 To peruka czy jej włosy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zavsze_usmiechnieta Re: Jolka MjM 30.09.10, 13:32 Naprawdę trudno to stwierdzić, ale wydaje mi się, że to naturalne włosy. Tak czy siak - kolor bardzo ładny. No i Jolce do twarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozambique Re: Jolka MjM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.10, 13:41 peruka troche zbyt gresywny kolor do tak baldej i nijakiej twarzy jaką ma Jolka Odpowiedz Link Zgłoś
qpiska Re: Jolka MjM 30.09.10, 14:00 no właśnie..., mnie też się wydaje ,że to peruka. Jakoś nienaturalnie wyglądają :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachullcia Re: Jolka MjM IP: *.man.poznan.pl 30.09.10, 14:08 właściwie nie wiem czy tu ma perukę czy w "Szpilkach na Giewoncie" gdzie ma przaśny blond warkocz? Wydaje mi się, że w MJM to peruka, ale kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: Jolka MjM 01.10.10, 17:19 Peruka jak nic! Tak charakterystycznie odstaje jej na karku i nad czolem. Ja za huka pana nie rozumiem, po kiego grzyba oszpecaja je tymi peruczyskami. Obilo mi sie o uszy, ze gdy graja w dwoch serialach rownoczesnie i emitowanych w dwoch roznych stacjach - musza zakladac, zeby grane przez nie bohaterki nie przypominaly siebie zbytnio wygladem, ale to tylko spekulacje... Marysia tez juz moglaby sie jej pozbyc, ale nie, twardo nosi. Takiej Marcie raczej by sie przydala. Odpowiedz Link Zgłoś