Dodaj do ulubionych

erotyka w mjm

21.12.10, 21:30
o noł!!! taaaakkkiiiii erotyczny wątek w mjm....rogowski pokazał się nagi(do połowy) SantaMarysi....szok...jak to przeżyliście forumowicze?;)
Obserwuj wątek
    • aga_ata Re: erotyka w mjm 21.12.10, 21:53
      Zasłoniłam oczy, że nie puścić pawia.
      • em.haa Re: erotyka w mjm 21.12.10, 22:03
        Przegapiłam, ale na jutrzejszą powtórkę uprażę popcorn i usiądę po turecku przed TV :D
      • Gość: jw Re: erotyka w mjm IP: 212.183.128.* 21.12.10, 22:03
        jw
    • majutek1980 Re: erotyka w mjm 22.12.10, 14:57
      Czysty szok to chyba SantaMaryja przeżyła, bo chichotała z uciechy, jak nastolatka.
    • Gość: komarzyca. Re: erotyka w mjm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 15:13
      Oj działo się działo. Nagi rogowski, zaczes z rozpiętym rozporkiem na spotkaniu z nowackim. Zauważyl ktoś?
      • Gość: mozambique Re: erotyka w mjm IP: 10.1.1.* 22.12.10, 15:35
        jak maryja poichylila glowę nad rozebranym lezacym rogowskim to naglE nabralam podejrzen ze ona zacznie arturowi robic... niemoralne rzeczy

a tu .... nic... szkoda !
      • Gość: Justa Znikający sweterek luckowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 17:11
        W ogóle odcinek niesamowity! Ja zauważyłam jeszcze coś! Barbara wchodzi do pokoju gdzie siedzi Lucek, odziana w koszulę i szary sweter z podwiniętymi rękawami i zaczyna przemowę, ze Marek się położył, tak wcześnie, ale to przez te upały, ach, takich upałów to dawno nie było, czy coś takiego (dlatego zwróciłam baczniejszą uwagę na ten adekwatny sweter;)). Na to kamera zjeżdża na Lucka, który odpowiada; Basiu, ja wiem, że z Markiem jest żle..
        I znów widzimy Basię - w magiczny sposób ubraną już w samą koszulę - śladu swetra nie widać nigdzie, nie tylko na niej ale i nawet na poręczy żadnego mebla, zresztą to był ułamek sekundy, gdyby to było celowe, wyłuskanie się z tego kubraka zajęłoby jej o wiele dłużej.
        • Gość: sedno-sprawy Re: Znikający sweterek luckowej IP: *.INTELINK.pl 22.12.10, 20:06
          też widziałam ten sweter:) I pomyślałam taki upał a ona w swetrze. W następnym ujęciu kamery sweterek zniknął:)
          • Gość: bbb Re: Znikający sweterek luckowej IP: *.4web.pl 22.12.10, 20:31
            To nie sweter, ona ma owłosioną klatę.
    • Gość: bbb Re: erotyka w mjm IP: *.4web.pl 22.12.10, 20:31
      A do której połowy? Wolałbym dół szczerze mówiąc :P
    • gazeta_mi_placi Re: erotyka w mjm 22.12.10, 22:36
      E tam...
      Nie oglądałam tego odcinka, ale założę się, że tak samo otłuszczony jak większość polskich aktorów ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka