Dodaj do ulubionych

Wraca Sebastian [NW]

IP: 109.74.111.* 02.01.11, 11:12
Jak wiadomo powraca postać Sebastiana który ma oddać swą nerkę chorej Antosi.
Ku swojemu rozczarowaniu zauważyłem że roli tej nie będzie kontynuował Paweł Deląg.
Szkoda. Przestaję powoli wierzyc że to wszystko na ul.Wspólnej dzieje się naprawde.
Obserwuj wątek
    • princessofbabylon Re: Wraca Sebastian [NW] 02.01.11, 14:25
      forum.gazeta.pl/forum/w,433,120384151,120384151,nie_Delag.html
      • w_miare_normalna Re: Wraca Sebastian [NW] 02.01.11, 14:41
        Aaa .. Ja zapomniałam, że On świadkiem koronnym był ..
    • w_miare_normalna To Deląg nie jest Ojcem Antosi ? 02.01.11, 14:39
      Jaq myślałam, że to Deląg jest Ojcem Antosi .. jestem zszokowana ..
      • Gość: lucek Re: To Deląg nie jest Ojcem Antosi ? IP: 109.74.111.* 02.01.11, 15:30
        > Jaq myślałam, że to Deląg jest Ojcem Antosi .. jestem zszokowana ..
        • jaginger Re: To Deląg nie jest Ojcem Antosi ? 02.01.11, 15:48
          Oj przyczepiliście się do tego Deląga.
          Coś mi się obiło o uszy, że strasznie gwiazdorzył i wykopali go z serialu...
    • reniatoja Re: Wraca Sebastian [NW] 02.01.11, 15:53
      > Przestaję powoli wierzyc że to wszystko na ul.Wspólnej dzieje się napra
      > wde

Nie przestawaj w to wierzyć, to naprawdę dzieje się naprawdę, Monika naprawdę sfiksowała, a Deląg naprawdę musiał zrobić te operację i pozyczyć twarz od kolegi po fachu, żeby go nikt nie rozpoznał; Dykielka naprawdę nie ma innych spodni, a Zanetka i w ogóle cała Wspólna naprawdę raz na zawsze zapomniała o Grzesiu, jakby go nigdy nie było, czego ja im nigdy nie wybaczę, kiedys pójdę i za zapomnienie Grześka się zamszczę i podpalę ten serial :)
      • Gość: lucek Re: Wraca Sebastian [NW] IP: 109.74.111.* 02.01.11, 19:14
        > a Zanetka i w ogóle cała Wspólna naprawdę raz na zawsze zapomniała o Grzesiu

Ale chyba właśnie wątek Grześka został fajnie zakończony - powiedział że kogoś poznał, zakochał się i żeby Żaneta sobie kogoś znalazła bo on nigdy nie wróci.
      • Gość: bbb Re: Wraca Sebastian [NW] IP: *.4web.pl 02.01.11, 21:48
        Pamiętaj że według początkowych założeń scenariusza (co nawet było w ktorymś z początkowych odcinków) Zięby mają jeszcze jedno dziecko którego nie znamy :)
        • karolcia539 Re: Wraca Sebastian [NW] 02.01.11, 22:09
          pamietam, że chyba Monika mowila ze Ziebowie adoptowali chyba chlopca a teraz jest zagranica
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka