Gość: sonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 18:24 jak Antki wyjadą, a w firmie pojawi się siostra Renatki to jak nic romans będzie :)) w końcu od czasów pamiętnej Alinki Jurek cały czas taki wierny Elżuni, ilez mozna :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asdf Re: Nowa kochanka Jerzego KLAN IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 13.01.11, 13:07 Taa...i znów będzie rozwód, a potem znowu ślub i tak w kółko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Nowa kochanka Jerzego KLAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 13:17 tym razem się nie zdecyduje już chyba, przecież nosi sygnet rodowy Lubiczów :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Nowa kochanka Jerzego KLAN 13.01.11, 13:29 Dobry prawnik i po rozwodzie zostanie Chojnicki-Lubicz herbu Lubicz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Nowa kochanka Jerzego KLAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 14:32 dokładnie, ja myślę, że Jureczek nie wytrzyma :)) w końcu to ogier, chociaż trochę już leciwy... :P Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Nowa kochanka Jerzego KLAN 13.01.11, 15:05 Oczywiście, że będzie romans, w końcu musi coś byc nowego w tym serialu, w którym ostatnio jest wszystko po prostu idealnie (no, nie liczac klopotów ryśku), wszyscy wierni, wszyscy się kochaja, wszystkie zony juz przebaczyły zdrady mężom i zapomniały o wszystkim, ja piernicze, jedno szczęściie. Muzi, ze Knorru, zacznie nową falę zdrad i rozstań. Inaczej po co już by tak in advance wprowadzali tę nowa postać, siostrę. Zawsze tak jest w naszych cudnych obu serialach, ze najpierw jest jaskółeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Nowa kochanka Jerzego KLAN 13.01.11, 15:28 Myślicie, że romans? Ja myślałam, że jednak do tych Indii pojedzie żeby miejsce się nie zmarnowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Francesca Re: Nowa kochanka Jerzego KLAN IP: *.acn.waw.pl 13.01.11, 16:53 No tym bardziej zapowiada się romans... Ela w Indiach, to Jurek zaszaleje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecik Popsuli nam zabawę IP: *.is.net.pl 13.01.11, 20:08 Nie będzie romansu, nie będzie siostry Renatki w firmie, nie będzie wyjazdu wspólników do Norwegii, Jezry pojedzie do Indii , poświęci sie i dopilnuje cnoty zony Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Popsuli nam zabawę 14.01.11, 08:40 No właśnie, ja bym bardziej obstawiała, że w końcu do Indii pojedzie, na przekór tym swoim gadkom o syfie i komarach, a tam przeżyje oświecenie i zostanie buddystą. Będzie nosił czerwoną nitkę na szyi i zacznie medytować ;) Odpowiedz Link Zgłoś