Gość: nawspolnej IP: *.zone15.bethere.co.uk 12.01.11, 20:17 Rezysera? Bo nie wierze, ze ona jest tam z castingu. Dretwa, dupowata, beznadziejna dziewczyna, cofnieta w rozwoju i brzydka jak noc do tego. Chyba tylko Ola z Labiryntu byla gorsza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: NW Antosia - czyje to dziecko? IP: 93.159.143.* 12.01.11, 21:00 No fakt, że gra fatalnie, choć mogłaby się już wyrobić... Czy brzydka - trudno powiedzieć, kiedyś miała zrosnięte brwi i było gorzej, teraz jest taka zwyczajna... Rzeczywiście ciekawe, czyja to córka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: NW Antosia - czyje to dziecko? IP: *.icpnet.pl 13.01.11, 07:03 Gabrysia Jeżółkowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb to jeszcze nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 08:22 Ta to jest dopiero ustawiona, karierę jej rodzice szykują taką, że aż ma artykuły na swój temat na angielskiej i niemieckiej wikipedii: de.wikipedia.org/wiki/Suzanna_von_Nathusius z resztą wystarczy wyszukać informacje w necie o rodzicach, żeby się domyślić że ustawią dziewczynce całe życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyzia Re: to jeszcze nic IP: 193.201.167.* 13.01.11, 10:20 ten link to nie o Antosi a Malgosi z Klanu. Sprawdz zanim zamiescisz glupote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: to jeszcze nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 12:43 Przeczytaj początek mojego postu jeszcze raz: "Ta to jest dopiero ustawiona" i wyobraź sobie, że potrafię odróżnić tych dwoje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bbb Re: to jeszcze nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 14:56 Gość portalu: bbb napisał(a): > Przeczytaj początek mojego postu jeszcze raz: > "Ta to jest dopiero ustawiona" > i wyobraź sobie, że potrafię odróżnić tych dwoje dzieci. hehe dokładnie, pamietam chyba jakies wystapienie w ddtvn tej dziewczynki, jej siostry i postrzelonej matki..pani ma monety w oczach nic wiecej, wkreca te dzieci gdzie sie da..szkoda gadac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: NW Antosia - czyje to dziecko? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.11, 08:48 Mnie to sie wydaje, że z polskich, drewnianych dzieci to ona jeszcze najlepsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
meganoddy Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 13.01.11, 10:55 Tez sie nad tym zastanwiam ;)) Jest strasznie sztuczna, brzydka jak nie wiem co, z wiecznie niedomknietymi ustami i zabawy jak dla dziecka moze 3 letniego, a ona ma 2 razy tyle, jak nie wiecej. tragedia. Weszlam na jej oficjalna strone gabrysia jezolkowska ocom pl - matka ja chyba prowadzi, jak corka dorosnie i zmadrzeje, to na pewno jej |podziekuje| za wystawianie jej prywatnosci na widok publiczny :/ dokladne wyliczanki co mala dostala na urodziny, dobrze, ze nie pisze ile razy dziennie kupe robi ;-) i mamuska bledy straszne robi - przekUte uszy, dziewczynkĄ, rehehehe, co za kretynizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: NW Antosia - czyje to dziecko? IP: *.ats.pl 13.01.11, 11:43 z tego co tam matka napisała to ona ma 9lat. Ja myślałam ,że najwyżej 4.Jak na 9-latkę wyjątkowo dziecinna i mało rozgarnięta.A mowa jak u 3-letniego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: NW Antosia - czyje to dziecko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 12:45 ma 7 lat a stronę prowadzą jakieś niby-fanki, takich stron o dzieciących aktorach jest z resztą więcej, o Mateuszku Mostowiaku najlepsza jak to jeździł w urodziny limuzyną z ziomami popijając Piccolo z kieliszków Odpowiedz Link Zgłoś
klawiatura_zablokowana Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 13.01.11, 14:21 Osz fak, teraz to już musisz dać linka! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: NW Antosia - czyje to dziecko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 14:37 trzeci news od góry www.krystiandomagala.bo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 13.01.11, 14:55 niby fajnie ale jak takie dziecko ma być później normalne? dobrze, że prostytutek w wersji light nie zamówili na 9 urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
klawiatura_zablokowana Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 13.01.11, 16:34 Zbieram szczękę z podłogi. Holywódzki Babilon zawitał i do nas :D Chociaż, jak popatrzeć na to z innej strony, to jest po prostu smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
marajka Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 13.01.11, 23:05 Na tej stronce napisali, że 6 lat. Na tyle wygląda. Ktoś, kto napisał, że wygląda na 4, 4-latka chyba nie widział. Normalne dziecko, a Ty robicie rumor. Pokażcie zdjęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tratatata Re: NW Antosia - czyje to dziecko? IP: *.limes.com.pl 13.01.11, 14:58 Ja tego nie ogarniam - jak można byc fanem jakiegoś - za przeproszeniem - bachora, który w serialu ma do zagrania głownie dwu zdaniowe kwestie? Jakoś mogę zrozumiec, ze bracia Mroczek mają fanów a nawet, że Jola Rutowicz ma fanów ale fakt, że jakaś 7 letnia Gabi z Na Wspólnej ma fanów przekracza moje horyzonty myślowe. ;) Komentarze na jej stronie są boskie - jedna z fanek, gdy się dowiedziała, że jej idolka spędzała wakacje w jej mieście: "ale fajnie, że Gabi była u nasszkoda tylko, że nie udało nam się jej spotkać gdzieś na plaży albo w mieście jak może była To niech Pani mama przekaże Gabi, że tam gdzie była na wakacjach to ma tam swoje fanki" - kolejna fanka, która ni ch*ja nie zna języka swoich przodków ;) "lubię cię bo.Oglądam w nafspulnej ja ko antosie itak:)" - niecierpliwa fanka "Już powoli zaczynam się smucić z tego powodu, że tak długo nie ma newsa jak się ma nasza Gabi. Oby szybko news jednak się pojawił" Aaaaaa, skąd tacy ludzie się biorą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 13.01.11, 15:01 ojejku, bo to pewnie piszą małe dzieci, 8-9latki, co w tym dziwnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 13.01.11, 15:02 A moze to jej wlasna rodzicielka plodzi te wpisy niby-fanek i celowo byki sadzi, coby nikt sie nie kapnal....hehe :-) Moze mala ma jakies kompleksy i matka stara sie je w taki sposob leczyc? Kto to wie, co sie w roznych czaszkach rodzi? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 13.01.11, 15:11 Gość portalu: tratatata napisał(a): > Jakoś mogę zrozumiec, ze bracia Mroczek mają fanów a nawet, że Jola Rutowicz ma fanów ale > fakt, że jakaś 7 letnia Gabi z Na Wspólnej ma fanów przekracza moje horyzonty myśl > owe. ;) To masz szersze horyzonty myślowe niż ja, bo ja nie mogę ogarnąć jak Rutowicz i Mroczki mogą mieć fanów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 13.01.11, 15:57 IMO normalna ładna dziewczynka. O wele gorszy jest hanczyny Mateuszek albo Ania martusiowa. To dopiero drewna! Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 13.01.11, 16:52 Wolę ją niż klanową Malgosię. Ta Susana von coś tam miała swoją stronę w necie tak przeokropnie słitaśną że można było się cukrzycy nabawić.. z resztą o jej siostrach też tam było.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: NW Antosia - czyje to dziecko? IP: 93.159.143.* 13.01.11, 20:39 A mnie się wydaje, że Antosia (to znaczy grająca ja dziewczynka) może być nieco uposledzona i dlatego tak marnie gra i wygląda. I może dlatego jej rodzice tak za nią szaleją, tak ją chwalą na tej jej stronce... Zajrzyjcie, nawet najgorsze zdjęcie opisują: "ale nasz Skarbek bosko wyszedl"... Może to choroba córki powoduje takie dziwne, niewspółmierne do faktów reakcje... Niczego innego nie potrafię wymyślić, bo to dziecko jest straszne... Odpowiedz Link Zgłoś
marajka Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 13.01.11, 22:55 Dretwa, dupowata, beznadzi > ejna dziewczyna, cofnieta w rozwoju i brzydka jak noc do tego. Co do twojego rozwoju też mam pewne wątpliwości. Przecież to dziecko! Nie potrafi może dobrze, ale nie ona jedna. Żadne dziecko w polskim serialu nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
thiessa Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 15.01.11, 11:22 A juz myslalam, ze to ja sie czepiam. Wyjatkowo brzydkie dziecko i jakas niemota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morpheus Już wole Maciusia z Klanu IP: *.internetia.net.pl 03.02.11, 21:30 To dziecko jest Okropnie brzydkie ale pewnie na coś chore , bo opóźnione to na pewno, lub co gorsze rodzice zrobili ją grubo po 50 ;) Już wole Maciusia z Klanu Odpowiedz Link Zgłoś
sinister_echoes Re: Już wole Maciusia z Klanu 03.02.11, 22:51 mnie niestety to dziecko równiez doprowadza do szału, jest antypatyczne i jakies takie... ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;P Re: Już wole Maciusia z Klanu IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.11, 11:39 Stronę Antosi prowadzi jakaś licealistka a nie jej mama... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: Już wole Maciusia z Klanu IP: 93.159.143.* 08.02.11, 13:18 I co, jakas licealistka podpisuje zdjęcia "nasz szkrabek"? I wie co szkrabekk dokladnie dostał na urodziny i od kogo? Nie sądzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;P Re: Już wole Maciusia z Klanu IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.11, 14:26 Nie wiem czy mówimy o tej samej stronie ale na tej pisze wyraźnie - zdałam w tym roku do liceum i nie mam już czasu prowadzić strony. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 08.02.11, 19:22 A znacie jakieś dziecko grające w serialach którego rodzice lub pociotki się są związani z branżą filmową? Odpowiedz Link Zgłoś