Dodaj do ulubionych

NW Antosia - czyje to dziecko?

IP: *.zone15.bethere.co.uk 12.01.11, 20:17
Rezysera? Bo nie wierze, ze ona jest tam z castingu. Dretwa, dupowata, beznadziejna dziewczyna, cofnieta w rozwoju i brzydka jak noc do tego. Chyba tylko Ola z Labiryntu byla gorsza ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: NW Antosia - czyje to dziecko? IP: 93.159.143.* 12.01.11, 21:00
      No fakt, że gra fatalnie, choć mogłaby się już wyrobić... Czy brzydka - trudno powiedzieć, kiedyś miała zrosnięte brwi i było gorzej, teraz jest taka zwyczajna...
      Rzeczywiście ciekawe, czyja to córka:)
    • Gość: kkk Re: NW Antosia - czyje to dziecko? IP: *.icpnet.pl 13.01.11, 07:03
      Gabrysia Jeżółkowska
    • Gość: bbb to jeszcze nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 08:22
      Ta to jest dopiero ustawiona, karierę jej rodzice szykują taką, że aż ma artykuły na swój temat na angielskiej i niemieckiej wikipedii:
      de.wikipedia.org/wiki/Suzanna_von_Nathusius
      z resztą wystarczy wyszukać informacje w necie o rodzicach, żeby się domyślić że ustawią dziewczynce całe życie
      • Gość: pyzia Re: to jeszcze nic IP: 193.201.167.* 13.01.11, 10:20
        ten link to nie o Antosi a Malgosi z Klanu. Sprawdz zanim zamiescisz glupote.
        • Gość: bbb Re: to jeszcze nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 12:43
          Przeczytaj początek mojego postu jeszcze raz:
          "Ta to jest dopiero ustawiona"
          i wyobraź sobie, że potrafię odróżnić tych dwoje dzieci.
          • Gość: do bbb Re: to jeszcze nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 14:56
            Gość portalu: bbb napisał(a):

> Przeczytaj początek mojego postu jeszcze raz:
            > "Ta to jest dopiero ustawiona"
            > i wyobraź sobie, że potrafię odróżnić tych dwoje dzieci.

hehe dokładnie, pamietam chyba jakies wystapienie w ddtvn tej dziewczynki, jej siostry i postrzelonej matki..pani ma monety w oczach nic wiecej, wkreca te dzieci gdzie sie da..szkoda gadac :/
    • Gość: ktoś Re: NW Antosia - czyje to dziecko? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.11, 08:48
      Mnie to sie wydaje, że z polskich, drewnianych dzieci to ona jeszcze najlepsza:)
    • meganoddy Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 13.01.11, 10:55
      Tez sie nad tym zastanwiam ;)) Jest strasznie sztuczna, brzydka jak nie wiem co, z wiecznie niedomknietymi ustami i zabawy jak dla dziecka moze 3 letniego, a ona ma 2 razy tyle, jak nie wiecej. tragedia. Weszlam na jej oficjalna strone gabrysia jezolkowska ocom pl - matka ja chyba prowadzi, jak corka dorosnie i zmadrzeje, to na pewno jej |podziekuje| za wystawianie jej prywatnosci na widok publiczny :/ dokladne wyliczanki co mala dostala na urodziny, dobrze, ze nie pisze ile razy dziennie kupe robi ;-) i mamuska bledy straszne robi - przekUte uszy, dziewczynkĄ, rehehehe, co za kretynizm.
      • Gość: anka Re: NW Antosia - czyje to dziecko? IP: *.ats.pl 13.01.11, 11:43
        z tego co tam matka napisała to ona ma 9lat. Ja myślałam ,że najwyżej 4.Jak na 9-latkę wyjątkowo dziecinna i mało rozgarnięta.A mowa jak u 3-letniego dziecka
        • Gość: bbb Re: NW Antosia - czyje to dziecko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 12:45
          ma 7 lat
          a stronę prowadzą jakieś niby-fanki, takich stron o dzieciących aktorach jest z resztą więcej, o Mateuszku Mostowiaku najlepsza jak to jeździł w urodziny limuzyną z ziomami popijając Piccolo z kieliszków
          • klawiatura_zablokowana Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 13.01.11, 14:21
            Osz fak, teraz to już musisz dać linka! :D
            • Gość: bbb Re: NW Antosia - czyje to dziecko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 14:37
              trzeci news od góry

www.krystiandomagala.bo.pl/
              • vandikia Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 13.01.11, 14:55
                niby fajnie ale jak takie dziecko ma być później normalne?
                dobrze, że prostytutek w wersji light nie zamówili na 9 urodziny
              • klawiatura_zablokowana Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 13.01.11, 16:34
                Zbieram szczękę z podłogi. Holywódzki Babilon zawitał i do nas :D
                Chociaż, jak popatrzeć na to z innej strony, to jest po prostu smutne...
          • marajka Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 13.01.11, 23:05
            Na tej stronce napisali, że 6 lat. Na tyle wygląda. Ktoś, kto napisał, że wygląda na 4, 4-latka chyba nie widział. Normalne dziecko, a Ty robicie rumor. Pokażcie zdjęcia!
      • Gość: tratatata Re: NW Antosia - czyje to dziecko? IP: *.limes.com.pl 13.01.11, 14:58
        Ja tego nie ogarniam - jak można byc fanem jakiegoś - za przeproszeniem - bachora, który w serialu ma do zagrania głownie dwu zdaniowe kwestie? Jakoś mogę zrozumiec, ze bracia Mroczek mają fanów a nawet, że Jola Rutowicz ma fanów ale fakt, że jakaś 7 letnia Gabi z Na Wspólnej ma fanów przekracza moje horyzonty myślowe. ;)

Komentarze na jej stronie są boskie

- jedna z fanek, gdy się dowiedziała, że jej idolka spędzała wakacje w jej mieście:
        "ale fajnie, że Gabi była u nasszkoda tylko, że nie udało nam się jej spotkać gdzieś na plaży albo w mieście jak może była To niech Pani mama przekaże Gabi, że tam gdzie była na wakacjach to ma tam swoje fanki"

- kolejna fanka, która ni ch*ja nie zna języka swoich przodków ;)
        "lubię cię bo.Oglądam w nafspulnej ja ko antosie itak:)"

- niecierpliwa fanka
        "Już powoli zaczynam się smucić z tego powodu, że tak długo nie ma newsa jak się ma nasza Gabi. Oby szybko news jednak się pojawił"

Aaaaaa, skąd tacy ludzie się biorą ;)
        • vandikia Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 13.01.11, 15:01
          ojejku, bo to pewnie piszą małe dzieci, 8-9latki, co w tym dziwnego :)
        • bonnie75 Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 13.01.11, 15:02
          A moze to jej wlasna rodzicielka plodzi te wpisy niby-fanek i celowo byki sadzi, coby nikt sie nie kapnal....hehe :-) Moze mala ma jakies kompleksy i matka stara sie je w taki sposob leczyc? Kto to wie, co sie w roznych czaszkach rodzi? :-)
        • princessofbabylon Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 13.01.11, 15:11
          Gość portalu: tratatata napisał(a):

> Jakoś mogę zrozumiec, ze bracia Mroczek mają fanów a nawet, że Jola Rutowicz ma fanów ale
          > fakt, że jakaś 7 letnia Gabi z Na Wspólnej ma fanów przekracza moje horyzonty myśl
          > owe. ;)

To masz szersze horyzonty myślowe niż ja, bo ja nie mogę ogarnąć jak Rutowicz i Mroczki mogą mieć fanów ;)
    • iza232 Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 13.01.11, 15:57
      IMO normalna ładna dziewczynka. O wele gorszy jest hanczyny Mateuszek albo Ania martusiowa. To dopiero drewna!
    • kelle1986 Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 13.01.11, 16:52
      Wolę ją niż klanową Malgosię. Ta Susana von coś tam miała swoją stronę w necie tak przeokropnie słitaśną że można było się cukrzycy nabawić.. z resztą o jej siostrach też tam było.. :/
    • Gość: emma Re: NW Antosia - czyje to dziecko? IP: 93.159.143.* 13.01.11, 20:39
      A mnie się wydaje, że Antosia (to znaczy grająca ja dziewczynka) może być nieco uposledzona i dlatego tak marnie gra i wygląda. I może dlatego jej rodzice tak za nią szaleją, tak ją chwalą na tej jej stronce... Zajrzyjcie, nawet najgorsze zdjęcie opisują: "ale nasz Skarbek bosko wyszedl"... Może to choroba córki powoduje takie dziwne, niewspółmierne do faktów reakcje... Niczego innego nie potrafię wymyślić, bo to dziecko jest straszne...
    • marajka Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 13.01.11, 22:55
      Dretwa, dupowata, beznadzi
      > ejna dziewczyna, cofnieta w rozwoju i brzydka jak noc do tego.

Co do twojego rozwoju też mam pewne wątpliwości. Przecież to dziecko! Nie potrafi może dobrze, ale nie ona jedna. Żadne dziecko w polskim serialu nie potrafi.
    • thiessa Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 15.01.11, 11:22
      A juz myslalam, ze to ja sie czepiam. Wyjatkowo brzydkie dziecko i jakas niemota.
    • Gość: Morpheus Już wole Maciusia z Klanu IP: *.internetia.net.pl 03.02.11, 21:30
      To dziecko jest Okropnie brzydkie ale pewnie na coś chore , bo opóźnione to na pewno, lub co gorsze rodzice zrobili ją grubo po 50 ;)
      Już wole Maciusia z Klanu
      • sinister_echoes Re: Już wole Maciusia z Klanu 03.02.11, 22:51
        mnie niestety to dziecko równiez doprowadza do szału, jest antypatyczne i jakies takie... ech
        • Gość: ;P Re: Już wole Maciusia z Klanu IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.11, 11:39
          Stronę Antosi prowadzi jakaś licealistka a nie jej mama...
          • Gość: zyx Re: Już wole Maciusia z Klanu IP: 93.159.143.* 08.02.11, 13:18
            I co, jakas licealistka podpisuje zdjęcia "nasz szkrabek"? I wie co szkrabekk dokladnie dostał na urodziny i od kogo? Nie sądzę...
            • Gość: ;P Re: Już wole Maciusia z Klanu IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.11, 14:26
              Nie wiem czy mówimy o tej samej stronie ale na tej pisze wyraźnie - zdałam w tym roku do liceum i nie mam już czasu prowadzić strony.
    • gazeta_mi_placi Re: NW Antosia - czyje to dziecko? 08.02.11, 19:22
      A znacie jakieś dziecko grające w serialach którego rodzice lub pociotki się są związani z branżą filmową?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka