Dodaj do ulubionych

Wyprowadzka Lucka ;) MjM

19.01.11, 14:00
Czy ktoś może mi powiedzieć, co się stało, że Lucek jest tak zdeterminowany, żeby do domu nie wracać? ;)
Ja wiem, że Kamizela jest upierdliwa, ale co ona mu takiego powiedziała, do czego nie byłby już przyzwyczajony przez lata? ;)
Obserwuj wątek
    • chloe30 Re: Wyprowadzka Lucka ;) MjM 19.01.11, 14:20
      imasumak napisała:

> co ona mu takiego powiedziała, do cze
      > go nie byłby już przyzwyczajony przez lata? ;)

to ma zostac między nimi!
      A powaznie, nie wiem, chyba nikt nie wie i okaże sie za iks czasu jaka to pierdoła była :)
      • ilekobietamalat Re: Wyprowadzka Lucka ;) MjM 19.01.11, 14:28
        chloe30 napisała:

> A powaznie, nie wiem, chyba nikt nie wie i okaże sie za iks czasu jaka to pierd
        > oła była :)

oo, a ja mysalam ze sie wyprowadzil bo mu poiedziala ze corke rozpiescil i dlatego jest teraz taka a nie inna.
        ale dziwilo mnie ze za taki drobiazg sie wyprowadzil:)
    • Gość: jak-kania-dzdzu Re: Wyprowadzka Lucka ;) MjM IP: 89.230.88.* 19.01.11, 14:28
      Tego odcinka z kłótnią nie widziałam, wiem tylko ze streszczeń, że poszło o Myszę vel Gośkę, że to przez Lucka wychowanie taka egoistka wyrosła, co to nie umie się z nikim związać i przy rodzinie się trzymać.
      A wyprowadzka Lucka, to szykowanie gruntu pod kanadyjskiego amanta Łapickiego, który to zastawi sidła na Barrrrbarrę ;)

A tak przy okazji to dzieci gdzie, zostały na wsi? A Lucek z Hanuśką używają życia w Warszawie? No ładnie pokazują w tym serialu odpowiedzialność rodzicielską.
      1. Gosza przygarnęła Zośkę, żeby jej po kilku miesiącach rozbić nową rodzinę i zostawić z Tomkiem tylko.
      2. Marta całe wychowanie i troskę o Anię zrzuca na Henia, od czasu do czasu i na Szymona, z dorastającym synem problemów brak, momentami mądrzejszy od matki.
      3. Hanka zostawiła 2 adoptowane córki i małego jeszcze syna (w tym Ulkę całkiem świeżo i po problemach z biologicznymi rodzicami) i wyjechała 'przemyśleć życie' w samotności, a następnie zrzuciła dzieciaki na barki starych dziadków.
      4. Kinga z Piotrkiem angażują pół Warszawy do opieki nad Lenką (babcię, dziadka, kochanka babci, Kubę-Żarówę, Alę, Mirkę, Pawła), szkoda, że jej do Oazy nie podrzucają.
      5. Tylko Santamaryja jako to na świętą przystało sama dzielnie dzień w dzień dokonuje heroicznych czynów związanych z wychowywaniem dziecka.
      • Gość: Mo Re: Wyprowadzka Lucka ;) MjM IP: *.subscribers.sferia.net 19.01.11, 14:44
        > 5. Tylko Santamaryja jako to na świętą przystało sama dzielnie dzień w dzień do
        > konuje heroicznych czynów związanych z wychowywaniem dziecka.
        Wszak to SantaMaryja. Ale i jej grzeszki zaniechania się zdarzają, oj zdarzają i dziecie w wózku kolebie ktoś z przychodni ...
        • imasumak Re: Wyprowadzka Lucka ;) MjM 19.01.11, 14:57
          A czy mi się wydawało, że wczoraj pilnowała jej przez moment płaskonosa Ewelina, ćmiąc przy tym papierocha?
          • ripani Re: Wyprowadzka Lucka ;) MjM 20.01.11, 18:51
            racja, paliła fajke - a maria jak ja zobaczyła to zdziwiona lekko była więc zapewne zostawiła samo dziecko przed przychodnią - nie taka swięta...
    • Gość: Zaczytana Re: Wyprowadzka Lucka ;) MjM IP: *.147.119.18.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.11, 19:31
      Wydaje mi się, że reżyser programu chciał, by w końcu wydarzyło się też coś w życiu starszego pokolenia, w którym zawsze było tak spokojnie i miło. Tym samym wprowadził też nutkę tajemnicy, by było ciekawiej. Nie wiem co takiego powiedziała Basia Luckowi, ale wiem, że i tak prędzej czy później się pogodzą. Głowa do góry!
    • imasumak napięcie rośnie ;) 24.01.11, 21:41
      • fiu-bzdziu2010 Re: napięcie rośnie ;) 26.01.11, 13:12
        napiecie to byłoby, ale gdyby Lucusia przygarnęła obca niewiasta
        • jak-kania-dzdzu Re: napięcie rośnie ;) 27.01.11, 00:22
          Albo napięci byłoby gdyby do Barbary zaczął się Kisiel ostro dobierać i Lucek nie miałby po co wracać. Mają Włodka po ręką i po tej scenie zaoferowania swoich usług Baśce mogliby rozkręcić umizgi, ale nie, mądrzy scenarzyści twierdzą, że wiarygodniej będzie jak do Kamizeli wystartuje bywający w świecie, bogaty, podstarzały playboy Budzyn-wuj-Łapicki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka