Dodaj do ulubionych

babcia Basia mjm

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 14:18
Do domu wraca Marek. Gdy Ula z Natalią oblegają go, zniecierpliwiona kamizela dopomina się o swoją kolej. Słów, jakie wypowiedziala dokładnie nie pamiętam. Cos w stylu dajcie mi się przywitać z synem.
Po dłuższym niewidzeniu trójki zaczesiątek, babka ledwie zerknie na dziewczyny. Całą czułość kieruje ku Mateuszowi.
Z jednej strony jest najmłoszy z calej trójki. Z drugiej... No wlaśnie może przesadzam?
Obserwuj wątek
    • mozambique Re: babcia Basia mjm 25.01.11, 14:31
      naprawde uwazasz ze nastoletnie pannice dostają traumy bez całusa babci ...

no ludzie .....
      • Gość: Majka Re: babcia Basia mjm IP: *.183.233.64.dsl.dynamic.eranet.pl 25.01.11, 14:44
        A mnie wkurza jej postępowanie w sprawie kłótni z Luckiem, jest tak pewna siebie że Lucuś przybiegnie do niej na kolanach chyba :/
        To ona jest egoistką taką jak Małgośka!
      • Gość: kama Re: babcia Basia mjm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 15:34
        Oczywiście z powodu braku calusa traumy nie dostaną. Może nawet się ucieszą.
        Mam jednak odczucie, że kamizela odnosi sie do dziewczyn z peną rezerwą.
        • zmija_koralowa Re: babcia Basia mjm 25.01.11, 16:29
          Gość portalu: kama napisał(a):

> Mam jednak odczucie, że kamizela odnosi sie do dziewczyn z peną rezerwą.

Nic dziwnego, skoro przychodzą na gotowe i nawet naczyń do zlewu nie włożą, nie mówiąc o pozmywaniu ;)
          • Gość: lll Re: babcia Basia mjm IP: *.icpnet.pl 25.01.11, 21:29
            bo sa adoptowane, to jak ma sie odnosic???nie sa jej prawdziwymi wnuczkami to po co im czulosci?niech sobie odszukaja wlasna babcie..
            • Gość: lala Re: babcia Basia mjm IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.11, 22:14
              o matko ... no to pojechałaś ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka