Dodaj do ulubionych

Plebania - Irena

IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.11, 13:46
O co chodzi z tym niekończącym się wątkiem rozwodowym?

Od 15 odcinków chyba już wciąż pytają się Iranki czy jest pewna że chce się rozwieść - ona od 15 odcinków jest pewna że chce , Jurek odpuścił sobie to teraz Irenka płacze i nazywa go draniem.

Nie rozumiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: Plebania - Irena IP: *.play-internet.pl 11.02.11, 05:03
      Bo tak naprawdę to Irka nie chce tego rozwodu tylko tak mówi, a zależy jej bardziej na tym by jednak Jurek się starał a przebaczenie i powrót a nie sobie odpuszczał.
      • Gość: ikarr Re: Plebania - Irena IP: *.internetia.net.pl 11.02.11, 06:16
        Irka w swoich reakcjach jest prawdziwa, ludzka, natomiast Edyta to manipulantka, deklaruje wsparcie Jurkowi, ale strasznie to wyrachowane.
        • Gość: a Re: Plebania - Irena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 07:42
          No to prawda. Cos mi sie zdaje, ze ta Edyta cos kituje z ta ciaza. Ale swoja droga, to Irka jest tępa.
          • baba67 Re: Plebania - Irena 12.02.11, 15:48
            Myslisz ze kituje? No zobaczymy, niby przeslanek nie ma, w szpitalu byla, niby powinni ja zbadac ginekologicznie czy za pomoca usg czy sie dzeicku nic nie stalo. No ale Hrubielow to nie Lesna Gora, pies ich tam wie czy badali.
            Jesli chodzi o Edyte mam mieszane uczucia-ta aktoka jest sto razy lepsza od Teodorskiej-pomijajac sprawe jej wredoty oglada sie ja cudownie. Teodorka jest modelka ktora sie zalapala na aktorstwo-na poczatku ratowala ja uroda plus wdziek naturszczyka, teraz i w wiekszosci scen ratuja ja partnerzy-bez wyjatku zawodowi aktorzy.
            No ale nie powiedzialabym ze jest tepa.
            • shatmach Re: Plebania - Irena 12.02.11, 15:59
              A tak w ogóle dlaczego mówią do niej wszyscy Irka, a nie Irena, Irenka? Zastanawiałem się nad tym kiedyś.

Jeśli chodzi o zdradę Jurka to mimo iż uważam, że koleś zachował się jak kawał gnoja to Irka powinna przemyśleć sprawę. Trzeba dać sobie trochę czasu.
            • jowita771 Re: Plebania - Irena 12.02.11, 16:06
              A ja nie mogę patrzeć na aktorkę grającą Edytę, a właściwie jej słuchać. Mówi z jakąś koszmarną manierą. Za Teodorską nie przepadam, ale postać Irki lubię zdecydowanie i fajna z nich była para.
              • baba67 Re: Plebania - Irena 12.02.11, 16:23
                Tez uwazam ze fajna z nich para byla, bo sama postac Irki(jak rzadko chwale scenarzystow) jest niezle poprowadzona i tak w glebi duszy nie chcialabym zeby sie rozeszli. A jak odbieramy rozne aktorki to bardzo indywidualna sprawa, mnie sie jej maniera podoba bo dodaje postaci naturalnosci, tak jak "kurde"Jurka, ktory zachowal sie jak gnojek, tu pelna zgoda.
                • Gość: a Re: Plebania - Irena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 17:16
                  Jurek to taka ciota w ogole jest. Sam nie wie czego chce i sie miota.
                  A Edyta ma fajny glos. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka