Dodaj do ulubionych

pościelowe MJM

IP: *.subscribers.sferia.net 04.05.11, 08:08
- a zaczęło sie od Myszy i jej mężusia, który szybko wyskoczył z ciepłeka coby pobiec do Rudej, poszwędać się po zimowym lesie, kupić choinkę i przy okazji podjechać do strasznego przestępcy (?)
- Chołoł i Kinia ze zmianą konfiguracji na Kinie i Madzie
- Madzia i Chochoł 2 łoł, ale się działo .....
- a na koniec pościelowka indywidualna w wykonaniu porwanej Nataszki, której mąż sprawdza puls. Rozumiem, że doszło do zbrodni .....
I co to wszystko częsciowo przed 22.00
Obserwuj wątek
    • yoka1 Re: pościelowe MJM 04.05.11, 10:02
      super wątek, że Tomek rzuca rodzinkę w święta, aby poejżdzić sobie z Rudą, no i ten świadek koronny, co to kilka odcinków wcześniej latał za Rudąpo całej Warszawie, no faktycznie , konspiracja w pełni
    • gazeta_mi_placi Re: pościelowe MJM 04.05.11, 10:27
      Nie oglądam regularnie "MjM", czy mąż Myszy zdradza ją z tym rudym ku...szonem?
      • Gość: Justa Re: pościelowe MJM IP: 217.153.76.* 04.05.11, 11:26
        Kurde, niby nie zdradza w dosłownym znaczeniu, niby świętoszek, ale cały czas balansuje na krawędzi celowo stwarzając dwuznaczne sytuacje, typu przebywanie sam na sam w hotelowych pokojach, celowo pomrukuje, słodkie oczka robi, otacza atmosferą opiekuńczości i ciepełka, troszczy się, broni, chroni, zawsze pojawia się, gdy jest potrzebny.. A jaki oburzony gdy Mysza coś zasugeruje!
        Dla mnie Tomek burak jest, tym bardziej, że dobrze wie co Ruda do niego czuje i jeszcze ją nakręca. Wkrótce z pewnością będziemy świadkami spektakularnego cudzołóstwa.. :)
      • angazetka Re: pościelowe MJM 04.05.11, 11:41
        Zadnego rudego ku....szona tam nie ma :P
        • aga_ata Re: pościelowe MJM 04.05.11, 12:26
          Cała wycieczka Tomasza z Rudą była żenująca, od chwili gdy zaszlochała wewnętrznie nad brakiem choinki wiedziałam, że tego wątku nie odpuszczą.

Cała sprawa Ronirexu brzmi tak strrrraszliwie poważnie, że aż nie wiem o co w niej chodzi. Ale mam nadzieję na ognisty romans, kop w zad od Myszy i niech wreszcie ktoś komuś NIE WYBACZY.
          • xemxija Re: pościelowe MJM 04.05.11, 17:29
            A czy mi sie wydawalo, czy tez Ruda taskala do hotelowej windy czerwona walize? Skad u niej waliza, skoro w hotelu znalezli sie tylko dlatego, ze Tomek zgubil droge????
            Swoja droga, jak on mogl zgubic droge, skoro jest takim mistrzem, ktory zna numery telefonow do lokalnych gajowych, niezaleznie od punktu, w ktorym akurat przebywa?? Malo tego, gajowi przyjmuja platnosci karta w lesniczowce, w gajowce, znaczy sie, choinka byla zaplacona przez Tomka podobno.
            • gazeta_mi_placi Re: pościelowe MJM 04.05.11, 18:41
              A dlaczego kochanki (lub potencjalne kochanki) zawsze przedstawiają w polskich serialach jako natrętne zdziry narzucające się nie zainteresowanymi (na początku oczywiście) do tej pory niewinnymi żonkosiami i zawsze jest tak pokazane, że biedny żonkoś oplątany przez "zdzirę" jej się oddaje, a potem to ta "zdzira" najczęściej narzuca mu się z kolejnymi spotkaniami choć z życia normalnego dobrze wiemy, że najczęściej sytuacja jest odwrotna, to żonkosie nagabują kochanki, narzucają im się, często jest to już kolejna z rzędu kochanka :/
              • xemxija Re: pościelowe MJM 04.05.11, 19:04
                Grazyna byla tak przedstawiana, to fakt. Ale poza nia to jakos malo tych kochanek, faktycznych czy tez potencjalnych w MjM. Szkoda, przydaloby sie troche rozpusty.
                • aga_ata Re: pościelowe MJM 04.05.11, 19:11
                  Ruda z walizą już z domu wyszła, zatem przewidywała postój w hotelu bądź miała tam przygotowany strój na randewu z Tomaszem - na wszelki wypadek.
    • Gość: gościówa Re: pościelowe MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 21:00
      Najlepsze było to, że Tomek wniósł wcześniej zakupioną choinkę do pokoju hotelowego, bo jak siedzieli z Rudą przy kolacyjce niby wigilijnej, to z tyłu widać było żywą choinkę bez przybrania.
      • xemxija Re: pościelowe MJM 04.05.11, 23:07
        Tez zauwazylam:) Ale co, w koncu zaplacona byla! Jeszcze by kto ukradl z samochodu. Ludnosc jest bardzo lakoma na choinki, a najwiekszy szal zaczyna sie dzien po Bozym Narodzeniu:))
    • Gość: Kia Re: pościelowe MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 23:29
      nawet mój m zdziwił się, że co dzisiaj spojrzy w tv ciągle ktoś się bzyka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka