Dodaj do ulubionych

serialowe toksyny

17.02.17, 13:19
rodzicielskie
zaczynamy?
- krótkoostrzyzona mamunia marka zlotego- bsz
- bozenka i tatus bozenki- bsz
-kamizela i jej zieciowie/synowe - mjm
Obserwuj wątek
    • kanna Re: serialowe toksyny 17.02.17, 23:43
      Uwielbiam Mamusię Elki z Singielki.
    • aga.doris Re: serialowe toksyny 18.02.17, 12:20
      - Pier...nięta mamusia sióstr Zwoleńskich (BSz)
      - Tatuś-agresor Oliwki (BSz)
      - kiedyś babcia Pyrków (BSz)
      - Martusia (ogólne wdupiemanie dzieci) MjM
      - Waleria upierdliwie nadopiekuńcza + Tolek oszust - rodzice Bartusia Koszyka (BSz)
      -alkoholik, hazardzista, lekko umysłowo upośledzony ojciec Kasi Górki
      • konwalka Re: serialowe toksyny 19.02.17, 13:39
        - Pier...nięta mamusia sióstr Zwoleńskich (BSz)

:D
        • konwalka Re: serialowe toksyny 19.02.17, 13:40
          dla mnie jej nadmiarowe reakcje sa tym bardziej zaskakujáce, e kobita chyba studiowała psychologie?
          • latarnik88 Re: serialowe toksyny 19.02.17, 15:45
            Kobitka zaczęła studiować psychologię ale szybko porzuciła , bo chyba na czesne zabrakło.
            Skąd takie zaburzenia i toksyczne działanie na otoczenie , z jednoczesnym wyjściem na czysto , u
            tej bidulki z Kanady pełnej skrywanej agresji , manipulującej otoczeniem , czyli Andżeli
            oraz Borysa ,faceta o wyglądzie troglodyty , który też wrócił z Kanady do ojczyzny , po odsiadce za zabójstwo i teraz aż kipi
            agresją , a jednocześnie porządne babki owija sobie wokół palca.
            Urodzeni w Polsce , to Kanada tak ich skaziła?A nie toksyczna mamusia?
      • latarnik88 Re: serialowe toksyny 20.02.17, 09:12

> -alkoholik, hazardzista, lekko umysłowo upośledzony ojciec Kasi Górki

I ten właśnie tatuś razem z mamusią niepracującą pozwolili Kasi -jedynaczce na poniewierkę w
        Londynie i pracę w barze polegającą na serwowani piwa na wpół nago .Nie interesowali się
        swoim dzieckiem.
    • madi138 Re: serialowe toksyny 20.02.17, 03:07
      Matka Zyty z Klanu :D
      • mmk9 Re: serialowe toksyny 26.02.17, 20:06
        O tej wolno pisać tylko na forum "Klan". Stąd adminka wyrzuca wzmianki o tym serialu.
        • madi138 Re: serialowe toksyny 27.02.17, 01:42
          A niby dlaczego? Przeciez to ogolne forum o serialach. Dla mnie to bez sensu.
          • misterni Re: serialowe toksyny 12.03.17, 00:02
            Administracja kiedyś postanowiła uszczęśliwić użytkowników tego forum i zrobiła osobne podforum "Klan", Żadne perswazje, prośby, apele nie przyniosły skutku. Na dodatek Dzidzia - bojowa nader skrupulatnie podeszła do tej kwestii i przenosi każdy wątek o Klanie ;)
    • mamawiewiorka Re: serialowe toksyny 02.03.17, 13:28
      Dla mnie serialową toksyną jest cały serial "The 100". Nie rozumiem kompletnie, skąd biorą się te wszystkie pozytywne opinie i recenzje wychwalające "The 100", ale dla mnie jest to serialowa wydmuszka, która dla własnego dobra powinna skończyć się już po dwóch sezonach. Zresztą swoją frustrację wyraziłem w recenzji serialu "The 100": romansidlo.pl/the-100-czyli-serial-ktory-ssie/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka