Dodaj do ulubionych

7x22 czyli finał

10.05.11, 15:26
Będzie trwał 2 godziny.
Tytuły:
And Lots of Security... (1)
Come on Over for Dinner (2)
www.popcorner.pl/popcorner/1,108009,9562737,Gotowe_na_wszystko___co_w_finale_.html
Może finał będzie lepszy od całego sezonu.
Nadzieja w następnym.
Obserwuj wątek
    • pati44 Re: 7x22 czyli finał 15.05.11, 18:55
      to już dziś?
      • rodzynia Re: 7x22 czyli finał 15.05.11, 23:42
        pati44 napisała:
        > to już dziś?
        tak :)
    • kubissimo Re: 7x22 czyli finał 16.05.11, 22:56
      ku mojemy zdziwieniu calkiem zgrabnie im to wyszlo.
      Zeby caly sezon byl na tym poziomie...

szkoda tylko, ze nie dalo sie polaczyc tych dwoch odcinkow w spojna calosc, ale skoro sie robilo kombinacje z emisja poszczegolnych odcinkow, to potem trzeba bylo sklejac na sile.

Jestem zadowolony z finalu sprawy Paula, choc smierc Felicii troche byla na sile, ale niech im bedzie. Patent z policyjna syrena z zabawki naprawde im wyszedl :)
      Motyw Gabrielle i jej ojczyma Ignacio Suareza ;) tez byl dosc przejmujacy, chociaz nie podobalo mi sie, ze tak w ostatniej chwili go wprowadzili. Mogli to bardziej rozlozyc na caly sezon.
      Ale chyba i tak wygrala Lynette i Tom. Bardzo przejmujace i w koncu choc troche normalne. Bez robienia z niej potwora. Teraz pozostaje tylko czekac na ich triumfalne zejscie w 8 sezonie. Bo mam nadzieje, ze bedzie i mam nadzieje, ze Renee i Chuck wejda do stalej obsady :)
      • pia.ed Re: 7x22 czyli finał 08.06.11, 22:43
        Osmy sezon musi byc, bo szwedzka telewizja po pokazaniu
        ostatniego finalowego odcinka zapraszala na ogladanie na jesieni ...
        Chyba ze zapraszali po prostu z przyzwyczajenia, nie wiedzac jaka jest rzeczywista sytuacja z nagrywaniem odcinkow ...

Co do ukrycia trupa w skrzyni to bardzo szybko to poszlo ;)
        przeciez mezczyzni, a wsrod nich policjant, byli nie wiecej niz 50 metrow od domu ...

No i przypuszczam, ze skoro ojczym byl uwazany za zmarlego, to zabojstwo nie bedzie mialo konsekwencji, bo nikt go nie bedzie szukal ...
    • thorgalla Re: 7x22 czyli finał 18.05.11, 09:59
      Nic tak nie zacieśnia przyjaźni jak wspólny trup w skrzyni ;)
      • kubissimo Re: 7x22 czyli finał 18.05.11, 16:33
        no to sie rozpisalas ;)
        a co do trupa w skrzyni to zastanawiam sie, jak dlugo trwala ta impreza i jak szczelna byla skrzynia, bo jesli sie nie myle, to trupowi chyba puszczaja wszelkie zwieracze, a nie mozemy zakladac, ze on przed smiercia sie wysikal i wyproznil ;)
        • lestat25 Re: 7x22 czyli finał 18.05.11, 17:26
          Kolejny trup w skrzyni powrót do pierwszego sezonu
          • rodzynia Re: 7x22 czyli finał 19.05.11, 21:19
            Mi też się podobało, ale bardziej odcinek 23: świetna akcja w domu Bree (przypalenizna ;>) i emocjonująca z Ignaciem Z Betty ;) Dziwne, że go wcześniej nie poznaliśmy.. no ale od początku znajomo wyglądał ;)
        • pia.ed Re: 7x22 czyli finał 25.05.11, 17:16
          To tylko chyba tylko wisielcowi puszczaja wszystkie zwieracze.
          Nigdy nie slyszalam, zeby stalo sie to ze zwyklymi czy niezwylymi umarlakami ...
          Przeciez policja zamiast badac tetno aby dowiedziec sie czy ktos jeszcze zyje,
          moglaby rozpoznawac to w inny sposob ;)
          • thorgalla Re: 7x22 czyli finał 27.05.11, 13:58
            Wisielec ma też (jeżeli to facet) ejakulację.I tak powstaje mandragora ;)

PS.Pia,co słychać po drugiej stronie mostu?
            • pia.ed Re: 7x22 czyli finał 30.05.11, 23:06
              W Szwecji beda pokazywac final po jednym odcinku. Jutro we wtorek 31 maja bedzie pierwszy odcinek finalowy ... ja chyba nie bede ogladac bo akurat bede w Sztokholmie w hostelu. Ale w niedziele jest powtorka to zobacze ... miejmy nadzieje ...

A narazie poczytaj to:
              forum.gazeta.pl/forum/w,86794,125684305,125684305,Najlepsze_miejsca_do_emigracji.html
              • pia.ed Re: 7x22 czyli finał 06.06.11, 12:44
                No to obejrzalam wczoraj powtorke pierwszej czesci finalu ...
                we wtorek druga czesc,
                i mogla bede sie pochwalic ze jestem na biezaco ...

A czy ktos zwrocil uwage, ze juz sie nie da ogladac linka z Youtube,
                zamieszczonego w pierwszym poscie tego tematu?
                Zostal wycofany "ze wzgledu na zlamanie prawa autorskiego" :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka