Dodaj do ulubionych

"Nowy" stary Klan?

02.01.12, 19:59
www.fakt.pl/Czy-bedzie-koniec-Klanu,artykuly,141508,1.html
W czyich ramionach znajdzie pocieszenie Grażynka? Ja typuję powrót profesora, tego od chorej żony, co kiedyś robił na nią zakusy. A z kim wda się nagle w romans - ni z gruszki ni z pietruszki - nieskazitelny doktor Lubicz? Macie jakieś typy? I czy to nie będzie za bardzo naciągane? Oboje tyle lat w cnocie, a tu nagle... żeby ratować podupadający serial...
Obserwuj wątek
    • dziennik-niecodziennik Re: "Nowy" stary Klan? 02.01.12, 20:30
      Lubicz poleci na nową panią Vujkowicia. a Vujkowic pocieszy Krystynę :D podobno Koniaczki prywatnie się bardzo nie lubią i to ze muszą grac przykładne małżeństwo strasznie im ciąży, moze chcą w koncu wyprostowac sytuację?...
    • maitresse.d.un.francais Re: "Nowy" stary Klan? 02.01.12, 21:05
      Na pewno się znajdzie samotny kumpel Rysia, spragniony kobiecego ciepła i domowych obiadków. Troje dzieci też zaakceptuje bez mrugnięcia (patrz wątek "Serialowe absurdy").
    • Gość: Ramona Re: "Nowy" stary Klan? IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 22:45
      A nowa pani Stiepana, to jedna z bohaterek Och Karol (tej pierwszej wersji, gdzie Feli kreowal role Karola) - mocno się musialam slupić, zanim zalapalam, skąd znam tę twarz, ząb czasu jest bezlitosny.Za to Feli w kagańcu byl dzis "uroczy";)
      • Gość: bardu Re: "Nowy" stary Klan? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 23:27
        > A nowa pani Stiepana, to jedna z bohaterek Och Karol (tej pierwszej wersji, gdz
        > ie Feli kreowal role Karola)
        Też ją z trudnością pewną rozpoznałam - to Danuta Kowalska. Piękna z niej kiedyś kobieta była. Zresztą dalej nieźle wygląda.
        • Gość: Ramona Re: "Nowy" stary Klan? IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 23:32
          19.01 skończy 57 lat - muszę się jej dokladniej przyjrzeć, bo na piewrwszy rzut oka jakaś spuchnięta na twarzy mi się wydala.
        • Gość: Ramona Re: "Nowy" stary Klan? IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 23:40
          No i to przecież niezapomniana "Żaba - cieszysz się?" od towarzysza Winnickiego z Alternatyw;)
    • Gość: abc Re: "Nowy" stary Klan? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 23:09
      mogliby dac Grażynce jakiegoś normalnego faceta w typie Ryśka, a nie profesora, bo wszyscy w tym klanie bogaci wykształceni z dobrą pracą a brak zwyczajnych ludzi. W mjm też po śmierci Krzyska Maryska znalazła sobie lekarza i nie ma pomysłów na ten wątek bo i kasa i praca jest. nie wiem czy dozorca ma żone ale mógłby zakręcic się koło grażki
      • Gość: Ramona Re: "Nowy" stary Klan? IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 23:16
        Dziekan Koniaczkowa i dr Koniaczek chyba zawalu by dostali, że cieć pokrywa Grażynkę.Ale pomysl dobry.
      • maitresse.d.un.francais Re: "Nowy" stary Klan? 03.01.12, 17:33
        jakiegoś normalnego faceta w typie Ryśka, a nie profesora, bo wszyscy w tym klanie bogaci wykształceni z dobrą pracą a brak zwyczajnych ludzi.

Sugerujesz, że wykształceni nie są normalni?
    • Gość: ikarr Re: "Nowy" stary Klan? IP: *.internetia.net.pl 03.01.12, 06:16
      Profesora powrót już zapowiedzieli we wczorajszym Świecie Seriali. Co do Kowalskiej - była też obecna w 2 odcinkach 07 zgłoś się ( zapraszała tam Borewicza na domowy rosół ). Na razie za krótko ją pokazywali w Klanie, by wyrokować o urodzie czy talencie po latach, ale że jest to biały związek z Vujkoviczem, to już poszło w eter.
      Mnie dziwi natomiast, skąd ten zachwyt wszystkich kobiet tym ostatnim? Co rusz młodsze, starsze, mądre, wykształcone kobiety pieją na jego widok z zachwytem, a on coraz bardziej wyliniały jest.
      • monia515 Re: "Nowy" stary Klan? 03.01.12, 09:21
        W wikipedii piszą, że po latach wraca do aktorstwa. Swoja drogą troche dziwne, że chce jej się grac w podrzędnym serialu... na brak pieniędzy raczej nie narzeka- tyle lat pracowała w biznesie na wysokich stanowiskach...
        pl.wikipedia.org/wiki/Danuta_Kowalska
        • dona.a Re: "Nowy" stary Klan? 03.01.12, 11:12
          monia515 napisała:

> W wikipedii piszą, że po latach wraca do aktorstwa. Swoja drogą troche dziwne,
          > że chce jej się grac w podrzędnym serialu

Widocznie ciągnie wilka do lasu;) A patrząc na komentarze to wynika, że właściwie wszystkie seriale zrobiły się ostatnio "podrzędne";)
          • aga_ata Re: "Nowy" stary Klan? 03.01.12, 11:21
            A ja myślę, że Gazela będzie tym, który skutecznie Grażę pocieszy. Do Mariusza na pewno wróci żona, albo znajdzie sobie kogoś innego. A Gazeli tyle nie było, że skoro wraca na łono serialu, to podejrzewam, że na dłużej ;)

Może przy nim Grażyna nie będzie taka wiecznie skwaszona.
            • Gość: xd Re: "Nowy" stary Klan? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 13:47
              www.fakt.pl/Sensacja-w-Klanie-Grazynka-nie-bedzie-chciala-sie-zabic-Co-zrobi,artykuly,141546,1.html
              • Gość: abc Re: "Nowy" stary Klan? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 14:13
                mogliby nie dawać na razie nikogo Graży, pociągnąć wątek że nie ma Ryśka nie mają kasy Bożenka chce studiować jest im ciężko łapie różne dorywcze zajęcia w końcu szuka sponsora, a jak już będzie mieć nowego faceta to np: Kaśka go nie akceptuje buntuje się
            • Gość: the_accidental Re: "Nowy" stary Klan? IP: *.toya.net.pl 03.01.12, 16:43
              I tak dowiemy się najprędzej we wrześniu - nie wyobrażam sobie, żeby Grażynka rzuciła się komuś w ramiona wcześniej. A może mimo profesora i Mariusza jakiś trzeci skorzysta? Jakiś ornitolog z Brzezin np.?
              • Gość: ja Re: "Nowy" stary Klan? IP: *.aster.pl 04.01.12, 10:29
                Nie no,nie wierzę,że dr Lubicz będzie miał romans! Po tylu latach wierności zdradzi Kryśkę?! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka