anaisanais96 20.02.12, 23:32 Przecież ona wyglądała dzisiaj jak przydrożna prostytutka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olka Re: Ulka MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 13:20 ja też tak myślę, fajna, zgrabna a ubrali ją jak galeriankę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Ulka MjM IP: *.CNet.Gawex.PL 21.02.12, 13:23 Nieprawda, wyglądała bardzo ładnie. Dlaczego jak prostytutka, bo miała krótkie szorty? Przecież ona ma kilkanaście lat, ma prawo nosić się krótko, tym bardziej, ze ma ładne długie nogi. Makijaż tez bardzo delikatny, praktycznie niewidoczny. Jesli tak wyglądają według ciebie prostytutki, bo naprawdę świat się zmienia na lepsze :) W ogóle dziewczyna jest coraz ładniejsza, wyrośnie z niej przepiękna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdm Re: Ulka MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 13:28 Wiem , że nastolatki tak sie dziś ubieraja, ale jednak ona wyglądała tak jakoś wulgarnie. Nawet mój M to stwierdził. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Ulka MjM 21.02.12, 14:08 Kiedyś była małym brzydactwem z grzywką. ;) Z wiekiem dziewczyna ładnieje. Z odpowiednim makijażem i fryzurą jest wręcz bardzo ładna. Odpowiedz Link Zgłoś