Dodaj do ulubionych

Pomocy proszę!!

03.10.12, 20:41
Witam. Mam problem jeden taki.. Potrzebny mi bardzo serial (tytuł ofc), w którym występuje motyw przesłuchania, w którym jest dobry i zły policjant (ewentualnie jeden typ, ale zachowujący się raz brutalnie, raz cacy) i w którym delikwent na krześle poddaje się i pęka. Oczywiście nie musi to być rola pierwszoplanowa, chodzi mi tylko o ten motyw:)Słyszłąm że w serialu Luther jest owa scena której potrzebuję. Czy wie ktos dokładnie w którym odcinku serii masz szukac??

Wiem, że to nie jest konwencjonalne pytanie, ale może macie taką wiedzę?
Obserwuj wątek
    • ilekobietamalat Re: Pomocy proszę!! 03.10.12, 21:13
      w anatomii prawdy tez byly podobne motywy, mozna by wyszukac, tam raptem jeden czy 1,5 sezonu jest..
      ale nie powiem ktory odcinek, bo tam w kazdym odcinku jest jakies przesluchanie:D
      • ewenny58 Re: Pomocy proszę!! 03.10.12, 21:54
        coś takiego jest w "Pitbullu" nie wiem w którym odcinku, ale jest taki, w którym młody chłopak, taki dres, jest podejrzany o morderstwo
        jedzie cała ekipa do lasu, żeby wskazał miejsce zakopania zwłok ale on oczywiście idzie w zaparte, policjanci siedzący w samochodzie straszą go a Dorociński spokojnie ucina z nim pogawędkę o jego BMW, że taki fajny samochód i on też taki fajny i robi się taka miła i koleżeńska atmosfera, że chłopak pokazuje im miejsce ukrycia zwłok i to nie jednych a chyba trzech w tym przydkowego grzybiarza
    • burina Re: Pomocy proszę!! 04.10.12, 03:55
      weeds

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka