Dodaj do ulubionych

Tomek - rodzinka.pl

21.10.12, 17:30
Czegoś tu nie rozumiem. Tomek w ostatnich odcinkach jeździ już samochodem po mieście, w jednym z ostatnich odcinków przygotowywał się z Magdą do studniówki, a z rozmowy między Natalią i Ludwikiem w ostatnim odcinku wynika, że ma 17 lat. Wicie o co chodzi? Scenarzyści są aż tak niedbali?
Obserwuj wątek
    • renatka_1 Re: Tomek - rodzinka.pl 21.10.12, 19:44
      też to zauważyłam i jeszcze kiedyś mówili, że różnica wieku między Tomkiem i Kubą to dwa lata, a innym razem, że Tomek ma 17 lat, a Kuba 13.

Jeszcze zauważyłam wpadkę z domem, nie pamiętam dokładnie o co chodziło, ale raz mówili, że dom kupili po tym jak Kacper poszedł do przedszkola czy żłobka i zaczął chorować, a innym razem, że urodził się, keidy mieszkali w tym domu
      • majka_forum Re: Tomek - rodzinka.pl 21.10.12, 20:19
        Też zwróciłam na to uwagę.
        Na dodatek w ost. odcinku jego ojciec rozmawiając z tym swoim kolegą na kanapie o rzekomym współżyciu Tomka z dziewczyną, stwierdził że dzieciaki mają po 17 lat.
      • imasumak Z domem też zauważyłam - w którejś 22.10.12, 10:48
        z poprzednich serii opowiadali Kacprowi, że ten zawdzięczają jemu, bo chorował przedszkolu i postanowili, że Ludwik będzie prowadził biuro w domu, żeby nie musieli ciągle latać na zwolnienia. Wzięli zatem kredyt na dom, żeby były warunki na biuro.
        W tej serii natomiast Natalka wspominała jak to mieszkali w tym domu na samym początku sami, potem się urodził Tomek, potem Kuba, potem Kacper.
    • misza.lecter Re: Tomek - rodzinka.pl 22.10.12, 09:35
      O TOTO TO:)))
      17 lat, autem jeździ, jakaś studniówka, choć teraz studniówki i w gimnazjach są...
      ale ostatnio odstał PAPIERY Z UCZELNI. i w domu u mnie dyskusja: ile on ma lat??? jak uczelnia to 18-19. nie kumam, chyba wtopę zaliczyli.
      • majka_forum Re: Tomek - rodzinka.pl 22.10.12, 10:23
        No właśnie, jeszcze ta uczelnia...
        Ten Tomek to w ogóle bardzo młodo wygląda, na szkołę średnią mogłabym się zgodzić ale na studia???
        Wiecie ile w rzeczywistości ma lat?
        • konim691 Re: Tomek - rodzinka.pl 22.10.12, 12:03
          Maciej Musiał - ur. 11.02.1995r. w życiu realnym ;)
          • majka_forum Re: Tomek - rodzinka.pl 22.10.12, 16:16
            konim691 napisała:

> Maciej Musiał - ur. 11.02.1995r. w życiu realnym ;)

Czyli to II klasa szkoły średniej, tak właśnie mi się wydawało że na studia to ciut za młodo wygląda.
            No a prawko, nie wiem jak teraz ale kiedyś po skończeniu 17 lat można było robić za zgodą rodziców.

• volta2 Re: Tomek - rodzinka.pl 22.10.12, 12:32
      a wam się nic nie myli?
      mój mąż pewnie nie pamięta, kiedy przeprowadziliśmy się z jednego do drugiego mieszkania, czy dzieciak mocniej chorował w żłobku czy przedszkolu itp.
      i w ktorej był klasie w 2009 roku.
      patrzą ludzie z perspektywy niemal 20 letniego małżeństwa, mają prawo mylić daty.

pamiętam, jak kupiłam na swoje własne urodziny o jedną świeczkę za dużo, gdyby ojciec na głos nie zaczął liczyć mi lat, byłabym święcie przkonana, ze mam urodziny nr 37.
      • imasumak Owszem, mylą mi się daty, ale nie do tego stopnia 22.10.12, 13:43
        żeby nie pamiętać czy wprowadziłam się do mojego domu przed czy po urodzeniu córek.
    • eo_wina Re: Tomek - rodzinka.pl 22.10.12, 19:22
      Matko swieta! To oni juz az dwa lata przeskoczyli? W poprzedniej serii Tomek mial 15, Kuba 13, a Kacper 8 - no pamietam jak drut!
      I z domem ewidentna wpadka.
      • monia515 Re: Tomek - rodzinka.pl 23.10.12, 13:59
        Tomek chodzi do klasy maturalnej- skoro się szykuje do studniówki i matury; Kuba to 1 klasa gimnazjum, Kacper- 2 klasa podstawówki.
        • imasumak Re: Tomek - rodzinka.pl 23.10.12, 17:07
          monia515 napisała:

Tomek chodzi do klasy maturalnej- skoro się szykuje do studniówki

No tak, tylko jego rodzice twierdzą, że ma 17 lat. ;)

Kuba to 1 klasa gimnazjum, Kacper- 2 klasa podstawówki.

Biorąc pod uwagę przeskok u Tomka, który w poprzedniej serii miał 15 lat, a teraz chodzi do klasy maturalnej (czyli ma 18-19) Kuba powinien mieć 16 -17 lat, a Kacper 11-12 :D.
        • aduerin Re: Tomek - rodzinka.pl 30.10.12, 19:21
          kuba w ogole wyglada na jakas 2 kl gimnazjum a chlopiec - aktor w rzeczywistosci chodzi do 6ej kasy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka