13.11.12, 08:49
Mam nadzieje, że żegnamy się z niewierną Kasią. Wątek z krewnym WielkiejWargi koszmar. Dziewczę chodzi jak przyćpana, sama nie wie co chce, co mówi. To wieczne chciałabym ale boje się, weź mnie no albo może nie błe. Rzuca się na każdego chłopa co się napatoczy jak nie na Mareczka w sadzie to znów krewniaczka gdziekolwiek by był. No i ten bidny policjancina. Ależ był wczoraj groźźźźny uł ....
Obserwuj wątek
    • railly Re: Kasia MJM 13.11.12, 09:16
      Ta gó...ara jest tak wkurzająca, że wczoraj przyćmiła az Jajecznicę. Nie wie czego chce, wciąz ma jakies problemy ze sobą, pól roku namysla się czy napisac artykuł o pszczołach, strata pracy to dla niej wielki dramat jakby w warszawie była tylko jedna posada dla młodej dziewczyny bez zobowiązań. Nie mogę na nią patzrec.
    • jowita771 Re: Kasia MJM 13.11.12, 10:43
      Ja dziewczynę lubiłam nawet, ale jak zaczęła na tego krewniaka Wielkiej Wargi lecieć, to znielubiłam, bo facet działa na mnie, jak płachta na byka.
    • sashka75 Re: Kasia MJM 13.11.12, 10:43
      Kaska mnie kurza od samego poczatku, ale teraz przechodzi sama siebie. I ten tekst pod blokiem do Marcina: zrobisz mi herbate??
      Hahahha myslalam, ze padne.
      • asiaiwona_1 Re: Kasia MJM 13.11.12, 11:25
        sashka75 napisała:

I ten te
        > kst pod blokiem do Marcina: zrobisz mi herbate??
        > Hahahha myslalam, ze padne.

:D:D

jak będę miała następnym razem ochotę na seks to też poproszę męża o herbatę :D
        • toxicity1 Re: Kasia MJM 13.11.12, 11:32
          asiaiwona_1 napisała:

jak będę miała następnym razem ochotę na seks to też poproszę męża o herbatę :D

To nie tak.
          O herbatę, to może prosić mąż; Ty poproś o... herbatnika;)
    • joaz Re: Kasia MJM 13.11.12, 15:38
      dziewczyna może i głupia, ale czy tak bardzo nieprawdziwa. Jest młoda, ślub i ten narzeczony trochę jej wciśnięty na silę. Kurcze., czy wy nie miałyście wątpliwości, czy ten to na pewno na całe życie, czy nie oglądałyście się za inny facetami, szczególnie gdy obecność narzeczonego nie powodowała tych słynnych motyli w brzuchu. Podobał sie jej facet, ewidentnie ja kręcił, to chciała spróbować z innym. Wy dziewczyny to do ołtarza z pierwszym, w którym wydawało się że się zakochałyście? Znam kilka takich para co to od średniej szkoły razem za rączkę, ślub i koło 40 katastrofa. Po remanencie życia których z partnerów (niekoniecznie facet) mówi kurcze mam 40 lat a seks uprawiałem/łam tylko z jedna osobą w życiu - może spróbować czegoś innego.
      Ja tam wolę zasadę , że nie trzeba być pierwszym/jedynym. Ważne aby po ślubie być ostatnim.

j
    • jerryone1 Re: Kasia MJM 13.11.12, 16:18
      Jeszcze tylko Senior Wargas ją puknie i może znikać z serialu.
      • na4 Re: Kasia MJM 13.11.12, 17:03
        a ja się martwię o biednego policjanta. Co też wpadnie mu do głowy samobójstwo na komendzie ? Cudem odratowany popadnie w alkoholizm i może zgorzknieje przez tą Kaśkę na amen i jak Franz Maurer, że na wspomnienie wydarzeń będzie powtarzał to zła kobieta była.
        A dziewczyna irytująca, watęk z młodym krewnym koszmarny, tańczyła jak on tylko zagrał bezmyślnie, bezrefleksyjnie. Dramat.
    • eo_wina Re: Kasia MJM 13.11.12, 19:19
      Heh...co do Kaski - wszystko prawda.
      Ja sie jednak zastanawiam nad krewnym Wargasa (boska ksywka swoja droga, wczesniej byl Wilka_Warga) - otoz kilka odcinkow temu zwierzal sie komus, ze na Kasce mu zalezy. Wczoraj wypalil Rudej, ze nie zalezy mu wcale....no to w koncu zalezy, czy nie?
      Mnie podobal sie bulwers Rudej, gdy mlody Wargas wypalil jej o randce ze starym Wargasem :-)
      A policjanciny - szkoda....taki fajny szczawik z niego. No az cholernie zal, ze taka rozchwiana emocjonalnie panna zawrocila mu w glowie.
      • angazetka Re: Kasia MJM 13.11.12, 19:25
        > Mnie podobal sie bulwers Rudej, gdy mlody Wargas wypalil jej o randce ze starym
        > Wargasem :-)

Zabolało ją chyba ;)

> A policjanciny - szkoda....taki fajny szczawik z niego

Ja tam wolę młodego Wargasa <piękna ksywa>. Optycznie, znaczy.
      • nickname22 Re: Kasia MJM 13.11.12, 19:33
        to wszystko prawda,a co do Rudej czy ktos moze mi wytlumaczyc dlaczego wszyscy na nia leca mimo,ze ona zachowuje sie jak zimna s.. marcina traktuje okropnie, ten Werner do niej zxarywal mimo,ze przespapa sie z jego przyjacielem.. jakos jej od razu wszyscy wybaczyli to z Budzynem. Dlaczego?
        • eo_wina Re: Kasia MJM 13.11.12, 20:04
          A myslicie, ze Stary Wargas jeszcze z Ruda bedzie probowal? Znaczy ona z nim?
          • majka_forum Re: Kasia MJM 13.11.12, 20:39
            eo_wina napisała:

> A myslicie, ze Stary Wargas jeszcze z Ruda bedzie probowal? Znaczy ona z nim?
            >

Nie sądzę, niedługo przecież wyląduje na wózku inwalidzkim a Ruda ma zniknąć z serialu, przynajmniej tak donoszą portale plotkarskie.
            • eo_wina Re: Kasia MJM 13.11.12, 20:54
              Lo matko, toz to wszyscy chca zniknac...Mysza, Maryja, Lucek, teraz i Ruda...
              • amamutek Re: Kasia MJM 13.11.12, 21:37
                I co zostanie Kasia ciągle poszukująca i Jajeczna Marta z wielbicielami ...
                • jerryone1 Re: Kasia MJM 13.11.12, 21:53
                  Senior Wargas też znika? Jak nic Lucka zastąpi Karolak, Kisielową Szyc, a Kamizelę Adamczyk...
                  Pewnie głównymi bohaterami zostaną bruner (czy jak tam na imię tej psinie) i młody Mośkowiak...
                  Ale nie sądzę, żeby gwiazdy wszechniegasnące Chochoł Pierwszy i jego wierny brat el Pavulon zechcieli odejść, podejrzewam, że nawet próba ich uśmiercenia skończyłaby się jakimś CUDEM Licheńskim.
                  • majka_forum Re: Kasia MJM 13.11.12, 21:57
                    jerryone1 napisał:

> Senior Wargas też znika?

Powozi się na wózku podobno ;)

> Pewnie głównymi bohaterami zostaną bruner (czy jak tam na imię tej psinie) i mł
                    > ody Mośkowiak...

Padłam :D
                    Bruder chyba :P
              • majka_forum Re: Kasia MJM 13.11.12, 21:54
                Nie tylko Mysza, Maryśka, Ruda (o Lucku to chyba plotki) ale też Henio i Kuba :)

Cypryanski odchodzi z M jak Miłość

Chudecki odchodzi z M jak Miłość

Walach odchodzi z M jak Miłość
                • angazetka Re: Kasia MJM 13.11.12, 21:59
                  Pomór jaki czy co?
                  • majka_forum Re: Kasia MJM 13.11.12, 22:01
                    angazetka napisała:

> Pomór jaki czy co?

:D na to wygląda :D
                    • eo_wina Re: Kasia MJM 14.11.12, 15:06
                      Eeee, Henka i Kuby to tez teraz jak na lekarstwo.
                      Ciekawe, w jaki sposob rozwiaza odejscie Koroniewskiej i czy Senior Wargas mimo to pozostanie w serialu. A Rogowski? Maryja zostanie w Norewgii, a Artur z Basia wroca na lono Lucka i Kamizeli?
                      • czekolada72 Re: Kasia MJM 14.11.12, 16:08
                        Oj, moga tradycyjnie - wywiezc za granicr - a wraca juz inny aktor.
                      • abrakadabraaa Re: Kasia MJM 14.11.12, 21:12
                        Szaleństwo się szykuje - "Majka" ma wystapić jako nowa bohaterka superseriale.se.pl/seriale/joanna-osyda-w-m-jak-milosc-kogo-zagra-osyda-jako-janka-buford-kuzynka-mostowiakow-wnuczka-siostry_289140.html
                        • eo_wina Re: Kasia MJM 14.11.12, 21:19
                          Ciekawe, czy bedzie mowic z "aksętem" jak Nicole w NW?
                • sashka75 Re: Kasia MJM 14.11.12, 21:46
                  Proponuje polaczyc M jak Masakra z Na Wspolnej i stworzyc cos nowego.

Na Marte vel Jajecznice patrzec nie moge, a jak sie odzywa, to mi sie cos robi.
                • jerryone1 Re: Kasia MJM 15.11.12, 18:42
                  Żarówy to już nie widziałem w serialu hohoho...pewnie odwołali wszystkie loty do i z Berlina, więc nie ma jak biedak wrócić.
    • mabingo Czy Jajecznica 14.11.12, 16:55
      to nasza piękna Martka?
      • eo_wina Re: Czy Jajecznica 14.11.12, 21:15
        No ba!
        Acz ostatnio zauwazylam, ze kolor jej fryzury wreszcie przypomina normalny :-)
        • myszka1969 Re: Czy Jajecznica 14.11.12, 21:48
          "Ta gó...ara jest tak wkurzająca, że wczoraj przyćmiła az Jajecznicę. Nie wie czego chce, wciąz ma jakies problemy ze sobą, pól roku namysla się czy napisac artykuł o pszczołach, strata pracy to dla niej wielki dramat jakby w warszawie była tylko jedna posada dla młodej dziewczyny bez zobowiązań. Nie mogę na nią patzrec."

No z tymi pszczołami to przeciez ona wyleciała bo nagle okazało sie to pani redaktor niepotrzebne...a teraz musiała sie pokajac przed panią redaktor...mnie w sumie podoba sie ten wątek poszukiwania przez nią pracy...w ogóle podobaja mi sie te wątki związane z brakiem pracy- a to Marka a to Gośki...sa bardzo na czasei i urozmaicaja ten serial...Bo naprawde nie moge pojąc jak mozna bylo z tego gogusia- Marcinka zrobic takiego serialowego lowelasa :) :) :(
          A czy Kaśka jest taka znowu nieporadna?..nagle przeciez znalazła sie zupełnie sama w stolYcy a przeciez wiodła sobie spokojne życie w Grabinie..Tylko pojąc nie mogę, czemu tak szybko zaręczyła sie z tym policjantem, ktory chyba bardziej pasował na jej młodszego braciszka niz partnera dla Kaśki :) ...a co taka piekna dziewczyna jak ona zobaczyła w Marcinie to kolejna dla mnie zagdka, podobnie jak nigdy nie pojmę, co rozsądna pani sędzia- Marta mogła zobaczyć w Budzynie :) :) :(
          • kasia.par Re: Czy Jajecznica 16.11.12, 20:47
            myszka1969 napisała:
            a co taka piekna dziewczyna jak ona

Piękna? Z której strony? Chude toto i strzygowate. No dobra...de gustibus... :)

> podobnie jak nigdy nie pojmę, co rozsądna pani sędzia- Marta mogła zobaczyć w Budzynie :) :) :(
            Myszka, Ty chyba jesteś jedyną osobą na tym forum, która odkryła to, co Budzyn widzi w Martusi. Uchyl rąbka, błagam. :D
        • toxicity1 Re: Czy Jajecznica 15.11.12, 11:37
          eo_wina napisała:

> No ba!
          > Acz ostatnio zauwazylam, ze kolor jej fryzury wreszcie przypomina normalny :-)

No właśnie. Czas na zmianę ksywy.
          • majka_forum Re: Czy Jajecznica 15.11.12, 11:51
            Widzieliście w tv reklamę z Martą?
            Nie wiem co tam reklamuje, serial jakiś czy cuś ale ma dłuższe włosy w wygląda ok :)
          • pearlinee Re: Czy Jajecznica 15.11.12, 21:51
            toxicity1 napisała:

> eo_wina napisała:
            >
            > > No ba!
            > > Acz ostatnio zauwazylam, ze kolor jej fryzury wreszcie przypomina normaln
            > y :-)
            >
            > No właśnie. Czas na zmianę ksywy.

W mojej okołodomowej gwarze figuruje jako "trzy plagi". Z uwagi na wiecznie nieszczęśliwy wyraz twarzy sugerujący wieloletnią nieleczoną depresję
        • jerryone1 Re: Czy Jajecznica 15.11.12, 18:46
          Pewnie przez przeoczenie zapomnieli jej nabiał wetrzeć w głowę :)...
          • myszka1969 Re: Czy Jajecznica 17.11.12, 12:12
            "Piękna? Z której strony? Chude toto i strzygowate. No dobra...de gustibus..."

Przeciez Kasia jest bardzo ladna i delikatna..taka była przynajmniej do tej pory :)...ale ostatnio jak nastroszyla sobie włosy dla Marcina, przeciez chyba jest bardzo ponętną kobietką;)...mowię z punktu widzenia kobiety :)

<podobnie jak nigdy nie pojmę, co rozsądna pani sędzia- Marta mogła zobaczyć w Budzynie
            "Myszka, Ty chyba jesteś jedyną osobą na tym forum, która odkryła to, co Budzyn widzi w Martusi. Uchyl rąbka, błagam. "

Alez skąd..ja w ogole nie wiem co oni nawzajem moga w sobie widzieć...jak dla mnie sa kompletnie z innej bajki...ale to moze tylko jakies moje schematy ;)
            • cebulino Kasia MJM 20.11.12, 12:30
              czyli co wszystko wskazuje, że nadzieje były płonne i Kasia męczennica namiętności wciąż będzie nam towarzyszyć. Coś tak czuje, że będzie miała misje nawrócenia na dobrą ścieżkę zdegenerowanego krewnego Wargasa (cudne) ...
              • madi138 Re: Kasia MJM 20.11.12, 15:07
                tak właśnie wczoraj pomyślałam, że ona mu teraz pokaże ciepło domowego ogniska, on się w niej naprawdę zakocha i będziemy mieli happy end :)
                a czy myślicie, że Mareczek spiknie się z tą matką kolegi Mateusza, chorą na raka?
                • na4 Re: Kasia MJM 20.11.12, 17:50
                  oj jakoś tak pomyślało. Zwłaszcza, że Wargas zostanie unieruchomiony i wtedy w głowie Młodego zacznie się kłebić męcząca,natrętna myśl nad sensem życia i pytanie dokąd zmierza i nagle .......
                  A cierpiący psychicznie Maruś połączy się na dobre i złe z fizycznie niedomagająca kolejną koleżanką z młodzieńczych lat .... Może być dramatycznie przy łóżu śmierci i takie tam ...
                  • madi138 Re: Kasia MJM 20.11.12, 19:39
                    no tego to mu chyba scenarzyści nie zrobią! ma owdowieć po raz drugi?! ja raczej sądze, że ona ozdrowieje i że stanie się to dzięki Mareczka moralnym wsparciu :)
                    co do Kasi, to by było fajnie, jakby jeszcze zaciążyła z tym swoim lovelasem- cóż by to była za piękna lekcja i jakie spektakulrne nawrócenie.
                    tylko z kim spiknie się teraz nasz biedny policjant? szkoda go, bo porządny chłopak z niego...
                    • jerryone1 Re: Kasia MJM 20.11.12, 20:36
                      tylko z kim spiknie się teraz nasz biedny policjant? szkoda go, bo porządny chł
                      > opak z niego...

Z Kisielową
                      • cebulino Re: Kasia MJM 22.11.12, 09:00
                        z tego co pamiętam były 2 amatorki... Ula chyba odpada, więc pozostaje ta druga ...
                        Możemy przyjąć opcje samobójczą, bo tego chyba dawno nie było ...
    • kamaho Re: Kasia MJM 22.11.12, 09:13
      Jestem ciekaw dlaczego to jeszcze ludzie oglądają ? Przecież to jest strata czasu na takie rzeczy. Nie lepiej obejrzeć jakiś ambitny film zamiast tego serialu ?
      • justynabal Re: Kasia MJM 22.11.12, 09:21
        Ojoj:) W życiu jest miejsce na wszystko a przynajmniej na wiele. Codziennie oglądasz ambitne filmy? Ja np. po trochę wszystkiego, co mi się podoba( no dobra, czasem- znośnie podoba;)). M jak miłości, Klany i inne Cuda to taka lightowa odskocznia- siedzisz sobie, pijesz piwo, herbatę albo cokolwiek innego, zapominasz na chwilę o otaczającej Cię rzeczywistości i podglądasz perypetie serialowych postaci. Dlaczego nie? Taki relaksik to wcalnie nie jest stratą czasu, skąd taki pomysł w ogóle? Czym w ogóle jest czas a co jest jego traceniem:)?
        • myszka1969 Re: Kasia MJM 22.11.12, 10:08
          Popieram:) Uważam, ze mamy naprawde dobre te nasze tasiemce...choć co do M jak miłość, to oglądam z rozrzewnieniem poranne powtórki, ze ten serial naprawde pokazywał życiowe wartości a teraz co??..Student na utrzymaniu kochanek w średnim wieku, niedoszła mężatka ze swoim skokiem w bok...A propos, z tego co zrozumiałam ten skok w bok jakos nie wyszedł wiec co ona własciwie u niego robi?Wstydzi się wrócić do Grabiny czy jak??czy tylko po prostu zachciało się jej Warszawy?
          A o co własciwie chodzi z tym powrotem Marcina na siłownie i szukaniem "normalnej pracy"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka