rhaenyra 27.04.14, 17:07 valar morghulis ! ogladacie ?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosheen4 Re: gra o tron sezon 4 27.04.14, 20:52 valar dohaeris! a jakże, a jakże. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: gra o tron sezon 4 28.04.14, 00:22 no to dla odmiany pojezdzijmy sobie po serialu :D czyli co wam sie nie podoba mi to ze w 3 odcinku zrobili z jamiego gwalciciela :/ skopana scena zupelnie i ogolnie zasciankowy taki jakis purytanizm Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: gra o tron sezon 4 28.04.14, 10:52 rhaenyra napisała: > no to dla odmiany pojezdzijmy sobie po serialu :D > > czyli co wam sie nie podoba > > > mi to ze w 3 odcinku zrobili z jamiego gwalciciela :/ skopana scena zupelnie > > i ogolnie zasciankowy taki jakis purytanizm że tyle czasu trzeba było czekać na śmierć dżofreja, i że jego męka trwała tak krótko (w porównaniu z obcinanym po kawałku grejdżojem na przykład ;) Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: gra o tron sezon 4 28.04.14, 11:43 A ja czekam, czy Kathlen sie jednak pojawi... Odpowiedz Link Zgłoś