IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 20:36
nie takie to zle- widzieliscie?
Obserwuj wątek
    • Gość: dark.raven Re: LOST IP: *.ds.ae.wroc.pl 20.01.05, 21:44
      pewnei ze widzielismy...cale 13 odcinkow:)) a teraz czekamy na napisy do 14:))
      akcja sie tam niezle rozkreca, nie bedziesz rozczarowany:)
    • Gość: peen.doll Zajrzyj na polskie forum LOST! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:47
      www.lost-zagubieni.prv.pl
      • Gość: telewidz Re: Zajrzyj na polskie forum LOST! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:53
        ja dopiero zaczynam- teraz 3 odcinek
        • Gość: d Re: Zajrzyj na polskie forum LOST! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 21:23
          calkiem fajne, czekam na 18. :)
          • Gość: c Re: Zajrzyj na polskie forum LOST! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 08:32
            obejrzalam 14 , czy ktos wie czy 15 juz wyemitowali? Skad mozna zlapac?
            Serial moi zdaniem jeden z najlepszych jakie widziałam .
            • olaczek2 Re: Zajrzyj na polskie forum LOST! 23.03.05, 23:59
              Ja z niecierpliwością czekam na 19ep. :) oj bedzie sie działo.... :)
              • gauss Re: Zajrzyj na polskie forum LOST! 29.03.05, 18:15
                olaczek2 napisała:

> Ja z niecierpliwością czekam na 19ep. :) oj bedzie sie działo.... :)

polecam www.lost-media.com
                duzo spoilerow, jesli kogos interesuje. a nowe odcinki z usa po 2-3 godzinach
                sa juz w sieci (emule).
                • Gość: Dzikikamien Re: Zajrzyj na polskie forum LOST! IP: 80.55.5.* 29.03.05, 18:41
                  pilot fajny, reszta wieje nuda- jak nie wymysla jakiegos sensownego zakonczenia
                  to bedzie lipa, bo na razie to dryfuje w niebezpiecznym kierunku 'mistycyzmu'
                  itp
                  • Gość: Andy Re: Zajrzyj na polskie forum LOST! IP: *.chello.pl 30.03.05, 23:43
                    jeśli sie nie myśli i czeka tylko na wybuchy i bijatyki to może i wieje nudą.
                    serial jest po prostu genialny, tylko trzeba myśleć go oglądając i patrzeć na
                    to co sie oglada z różnych perspektyw.

a jutro 'Deus Ex Machina'! Juz nie moge sie doczekać !!!!!!!! :))))
    • Gość: Locke KTO OGLĄDA ??? IP: *.chello.pl 04.04.05, 17:10
      no co jest? nikt nie oglada na AXN ?
      • Gość: iza Re: KTO OGLĄDA ??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.04.05, 18:30
        ja ogladam na ANX
        • frygija Re: KTO OGLĄDA ??? 11.04.05, 23:34
          ktory jest teraz odcinek na axn?
          • Gość: Andy Re: KTO OGLĄDA ??? IP: *.chello.pl 12.04.05, 00:03
            w sobote bedzie już odc.14 pt.Special, to ten o Michaelu i Walt'cie.

btw: season finale w USA 25 maja, a w Polce na AXN 25 czerwca - to chyba rekord
            świata!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka