Dodaj do ulubionych

Sunset Beach

IP: *.icpnet.pl 26.02.05, 23:49
Są tu jacyś fani tego wspaniałego serialu emitowanego niegdyś przez RTL7? :)
Obserwuj wątek
    • grimsrund Re: Sunset Beach 27.02.05, 00:18
      Widzę że mamy dziś najazd fanów twórczości Aarona Spellinga :)

Tego chłamiszcza natrzaskali ponad 700 odcinków w niecałe trzy lata. Nawet jak
      na operę mydlaną wynik godny szacunku :)
      • Gość: Robin Re: Sunset Beach IP: 62.233.184.* 27.02.05, 13:24
        Żaden chłam, na pewno są gorsze soap opery, a "Sunset Beach" było bardzo
        ciekawe i emocjonujące, szkoda, że po 3 latach zakończyli emsisję, w USA serial
        nie miał zbyt dużej oglądalności, ale był światowym hitem! Żałuję, że TVN7 nie
        chce powtórzyć go ;( Uwleibiałem szczgeólnie Meg i Bena!! Pozdarwiam!
        • grimsrund Re: Sunset Beach 27.02.05, 14:04
          > na pewno są gorsze soap opery

W tej kwestii - pełna zgoda :)

Pierwszy z brzegu przykład - SANTA BARBARA. TO dopiero był gniot! :))

Co do Meg - też się zgadzam. Sydney Penny (grająca Meg po tym, jak odeszła
          Susan Ward) to jedna z najpiękniejszych kobiet świata - zarówno wtedy, gdy jako
          nastolatka kręciła NIESAMOWITEGO JEŹDŹCA, jak i teraz, gdy utylizuje się w
          LARGO WINCHU :)

Takoż pozdrawiam.

• opelvectra Re: Sunset Beach 27.02.05, 15:53
            grimsrund napisał:

> Pierwszy z brzegu przykład - SANTA BARBARA. TO dopiero był gniot! :))

A to tez pamietam, chociaz jak przez mgle! Byly tez "Pokolenia", grala tam taka
            Murzynka, ktora pozniej wystepowala tez w "Dr Quinn":)

> Co do Meg - też się zgadzam. Sydney Penny (grająca Meg po tym, jak odeszła
            > Susan Ward) to jedna z najpiękniejszych kobiet świata -

hmmm, zaintrygowales mnie, pamietam tylko te pierwsza Meg (swego czasu niezle
            poprawila sobie biust), ale te druga babke to az sprawdze:)

Byl jeszcze ksiadz Antonio i jego brat policjant (nie pamietam jak mial na imie)
            , ten policjant byl interesujacy z tego co pamietam :))
            • Gość: P-77 Re: Sunset Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 16:16
              > hmmm, zaintrygowales mnie, pamietam tylko te pierwsza Meg (swego czasu niezle
              > poprawila sobie biust), ale te druga babke to az sprawdze:)
              Sydney Penny na krótko zastąpiła Susan Ward.
              > Byl jeszcze ksiadz Antonio i jego brat policjant (nie pamietam jak mial na
              imie
              > )
              > , ten policjant byl interesujacy z tego co pamietam :))
              Policjant miał na imię Ricardo - na początku miał fajną narzeczoną Paulę, też
              policjantkę, ale potem związał się z jej okropną przyrodnią siostrą Gabi mimo
              że tamta oskarżyła go o gwałt.
              • opelvectra Re: Sunset Beach 27.02.05, 16:55
                Gość portalu: P-77 napisał(a):

> Policjant miał na imię Ricardo - na początku miał fajną narzeczoną Paulę, też
                > policjantkę, ale potem związał się z jej okropną przyrodnią siostrą Gabi mimo
                > że tamta oskarżyła go o gwałt.

Tak, Ricardo Torres:)) A ta Paula to Laura Harring grajaca pozniej w "Mulholland
                Drive" Lyncha. Aaa, i jeszcze byla ich matka wrozka:)
                • Gość: P-77 Re: Sunset Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 17:00
                  A kto widział ostatni odcinek? Bo ja pamiętam, że RTL 7 ostatnie odcinki ( u
                  nas w sierpniu 2000) puszczała tylko raz o 6.30.
            • Gość: Basketcase Re: Sunset Beach IP: *.icpnet.pl 27.02.05, 16:56
              Sidney Penny, która grała przez pół roku Meg występuje obecnie w Modzie na
              sukces. Niestety w Polsce na odcinki z jej udziałem przyjdzie poczekać 6
              lat. :/ Ale zgadzam się, jest bardzo piękna. :)
          • Gość: Robin Re: Sunset Beach IP: 62.233.184.* 27.02.05, 23:24
            > Co do Meg - też się zgadzam. Sydney Penny (grająca Meg po tym, jak odeszła
            > Susan Ward) to jedna z najpiękniejszych kobiet świata - zarówno wtedy, gdy
            jako
            >
            > nastolatka kręciła NIESAMOWITEGO JEŹDŹCA, jak i teraz, gdy utylizuje się w
            > LARGO WINCHU :)

Susan Ward jest wspaniala i piękna, to ona będzie zawsze kojarzona z postacią
            Meg, bo to ona ją odtawarzała od początku i przez prawie cały serial. Sydney
            Penny nie jest ani tak piękna, ani w ogole podobna do Susan, zastępowała
            jedynie Susan, gdy ta przez 1,5 miesiąca grała w filmie "Krąg wtajemniczonych",
            na końcowe odcinki wróciła oczywiście Ward! Trudno byłoby sobie wyobrazić, że
            na ślubie z Benem możnaby zobaczyć Sydney :/ Byłby to skandal poprostu!!
        • Gość: P Re: Sunset Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 23:31
          W ost odcinku Meg obudzila sie ze snu i okazalo sie,ze cala jej przygoda z
          Sunset Beach to byl sen.Po czym obudzila sie powtornie w ramionach Bena.
    • Gość: P-77 Re: Sunset Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 02:17
      > Są tu jacyś fani tego wspaniałego serialu emitowanego niegdyś przez RTL7? :)
      No właśnie tam straszył syn Aarona Spellinga.
      Jak to leciało podobała mi się Susan Ward grająca Meg, później zobaczyłem ją w
      erotycznym thrillerze ale o tym już wspominałem w innym wątku.
      Teraz wydaje mi się, że najlepszą postacią była Annie Douglas - niby czarny
      charakter, ale budzący sympatię.
      • 18lipiec Pamiętam, fajny film choć nieprawdopodobne 27.02.05, 09:44
        rzeczy się tam czasem działy. No i te zmartwychwstania...
        • Gość: Basketcase Re: Pamiętam, fajny film choć nieprawdopodobne IP: *.icpnet.pl 27.02.05, 12:13
          najbardziej lubiłem sceny Annie z Olivią. Były boskie. I mimo że kibicowałem
          Olivii, bardzo lubiłem też Annie - czy jej można było nie lubić? :P
    • Gość: peen.doll Re: Sunset Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 09:31
      "Sunset Beach" bardzo reagował na to, co działo się na świecie. ;]

Jeśli modny był film "Krzyk", to w "Sunset Beach" wysłano grupę bohaterów na
      wyspę, gdzie gonił ich facet w podobnej masce (który później okazał się bratem
      bliźniakiem Bena - złym Derekiem).

Po sukcesie "Titanica" scenarzyści "Sunset Beach" połowę bohaterów wsadzili na
      statek, połowę zostawili na lądzie. I najpierw ci na lądzie mieli trzęsienie
      ziemi, a później poszła fala tsunami i ci na statku bawili się w uciekanie z
      tonącego statku.

Były też inne bajery, typu cudowne zmartwychwstania (Gregory Richards wrócił
      przebrany za wujka Tobiasa) oraz zombie i fantazje niektórych bohaterek
      (zwłaszcza Annie)...
      • Gość: misiek Re: Sunset Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 11:48
        zapomniales o jeszcze jednej waznej zbiezności: romans moniki lewinsky z
        prezydentem clintonem = romans sary cummings (siostry meg) z kongresmenem
        blightem (czy jakos tak sie to pisze w kazdym razie czyta sie blajtem) :D
    • Gość: P-77 Re: Sunset Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 10:21
      To było też tak, że widzowie myśleli, że to Ben jest tym psychopatycznym
      mordercą a dopiero potem okazało się, że to brat bliźniak.
      Clive Robertson grający obu braci był zresztą obok Susan Ward drugim ulubieńcem
      publiczności. Szkoda że potem zniknął.

• Gość: P Re: Sunset Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 13:14
        To byl zajebisty serial-na szczescie ponad polowe mam nagrana na VHS:P
        • Gość: sa-bella Re: Sunset Beach IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.03.05, 18:09
          Niestety wyjechałam na jakiś czas z Polski i nie wiem jak zakończył się mój
          ulubony wątek -tj. Meg i Bena (ach cudny, cudny był!!!). No i Marii (pierwszej
          niby tragicznie zmarłej żonyBena).
          Ludzie- od latżyję w nieświadomości: z kim został Ben? Z Meg czy z Marią?
          Obie były śliczne i w sumie oba wątki bły interesujące. Ja jednak kibicowałam
          Meg.
          Niech ktoś będzie litościwy i powie.
          PS- uwielbiałam ten serial i te smaczki -na wyjasnienie niektrych wątków
          czekało się i po 2 miesiące :-))
          • Gość: P-77 Re: Sunset Beach - jak się skończyło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 18:59
            Na końcu Ben się ożenił z Meg (wczesniej pokonali Dereka,ktory chyba zginął,
            ale tym razem już ostatecznie), a Maria znalazła szczęcie z innym mężczyzną.
            Matka Marii - wróżka mówiła jej że wyczytała z kart, ze Maria bedzie
            z "Anglikiem" (tak Maria nazywała Bena), ale chodziło o chłopaka, który miał na
            nazwisko English.
            Wcześniej Gregory vel Tobias został nakryty przez Jude'a (gościa, który pojawił
            się pod sam koniec a który w istocie był szychą policyjną). Olivia i Annie
            pogodziły się po tym jak Annie przyznała się Olivii że próbowała wpędzić ją w
            chorobę alkoholową. Obie dawne antagonistki wywołały szok przychodząc razem na
            ślub Bena i Meg. Annie i Jude stali się para (wreszcie i Annie spotkało
            szczęście) a Olivia odwiedziła Gregoryego w areszcie i powiedziała mu, że nie
            jest w stanie go nienawidzić, bo jest ojcem jej dzieci i takie tam. Wyszło
            chyba na to, że Olivia kochała tylko Gregoryego bo jej wieloeltni adorator A.J.
            (ojciec Cole'a) związał się z Beth (dziennikarka, przyjaciółka Olivii i ciotka
            Annie) a Olivii specjalnie to nie przeszkadzało. Ponadto wrócił Cole -
            oczywiście to Gregory stał za jego aresztowaniem. No i jeszcze reporterka
            Vanessa i ratownik Michael wzięli slub razem z Benem i Meg.
            Tyle udało mi się ustalić. Nie wiem tylko
            -jak się skończył wątek trójkąta Ricardo - Gabi - Antonio
            -co stało się z pomagierką Dereka, Tess i z Benjim (synem niby to Bena i Marii
            a naprawde Dereka i Tess)
            • Gość: Basketcase Re: Sunset Beach - jak się skończyło IP: *.icpnet.pl 01.03.05, 20:14
              Gabi wyjechała w ostatnim odcinku z Sunset Beach, aby nie stawać między
              Antoniem a Ricardem. Tess trafiła do więzienia za zamordowanie Tima i więzienie
              Bena, a Benji został adoptowany przez Meg i Bena. I wszyscy zyli długo i
              szczęsliwie. Naprawde szkoda ze ten serial skonczyl sie po 3 latach, bo
              niektore o wiele gorsze ciagna sie po parenascie lat. :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka