Gość: Olivia IP: *.icpnet.pl 26.02.05, 23:49 Są tu jacyś fani tego wspaniałego serialu emitowanego niegdyś przez RTL7? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grimsrund Re: Sunset Beach 27.02.05, 00:18 Widzę że mamy dziś najazd fanów twórczości Aarona Spellinga :) Tego chłamiszcza natrzaskali ponad 700 odcinków w niecałe trzy lata. Nawet jak na operę mydlaną wynik godny szacunku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robin Re: Sunset Beach IP: 62.233.184.* 27.02.05, 13:24 Żaden chłam, na pewno są gorsze soap opery, a "Sunset Beach" było bardzo ciekawe i emocjonujące, szkoda, że po 3 latach zakończyli emsisję, w USA serial nie miał zbyt dużej oglądalności, ale był światowym hitem! Żałuję, że TVN7 nie chce powtórzyć go ;( Uwleibiałem szczgeólnie Meg i Bena!! Pozdarwiam! Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Sunset Beach 27.02.05, 14:04 > na pewno są gorsze soap opery W tej kwestii - pełna zgoda :) Pierwszy z brzegu przykład - SANTA BARBARA. TO dopiero był gniot! :)) Co do Meg - też się zgadzam. Sydney Penny (grająca Meg po tym, jak odeszła Susan Ward) to jedna z najpiękniejszych kobiet świata - zarówno wtedy, gdy jako nastolatka kręciła NIESAMOWITEGO JEŹDŹCA, jak i teraz, gdy utylizuje się w LARGO WINCHU :) Takoż pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
opelvectra Re: Sunset Beach 27.02.05, 15:53 grimsrund napisał: > Pierwszy z brzegu przykład - SANTA BARBARA. TO dopiero był gniot! :)) A to tez pamietam, chociaz jak przez mgle! Byly tez "Pokolenia", grala tam taka Murzynka, ktora pozniej wystepowala tez w "Dr Quinn":) > Co do Meg - też się zgadzam. Sydney Penny (grająca Meg po tym, jak odeszła > Susan Ward) to jedna z najpiękniejszych kobiet świata - hmmm, zaintrygowales mnie, pamietam tylko te pierwsza Meg (swego czasu niezle poprawila sobie biust), ale te druga babke to az sprawdze:) Byl jeszcze ksiadz Antonio i jego brat policjant (nie pamietam jak mial na imie) , ten policjant byl interesujacy z tego co pamietam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Sunset Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 16:16 > hmmm, zaintrygowales mnie, pamietam tylko te pierwsza Meg (swego czasu niezle > poprawila sobie biust), ale te druga babke to az sprawdze:) Sydney Penny na krótko zastąpiła Susan Ward. > Byl jeszcze ksiadz Antonio i jego brat policjant (nie pamietam jak mial na imie > ) > , ten policjant byl interesujacy z tego co pamietam :)) Policjant miał na imię Ricardo - na początku miał fajną narzeczoną Paulę, też policjantkę, ale potem związał się z jej okropną przyrodnią siostrą Gabi mimo że tamta oskarżyła go o gwałt. Odpowiedz Link Zgłoś
opelvectra Re: Sunset Beach 27.02.05, 16:55 Gość portalu: P-77 napisał(a): > Policjant miał na imię Ricardo - na początku miał fajną narzeczoną Paulę, też > policjantkę, ale potem związał się z jej okropną przyrodnią siostrą Gabi mimo > że tamta oskarżyła go o gwałt. Tak, Ricardo Torres:)) A ta Paula to Laura Harring grajaca pozniej w "Mulholland Drive" Lyncha. Aaa, i jeszcze byla ich matka wrozka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Sunset Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 17:00 A kto widział ostatni odcinek? Bo ja pamiętam, że RTL 7 ostatnie odcinki ( u nas w sierpniu 2000) puszczała tylko raz o 6.30. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basketcase Re: Sunset Beach IP: *.icpnet.pl 27.02.05, 16:56 Sidney Penny, która grała przez pół roku Meg występuje obecnie w Modzie na sukces. Niestety w Polsce na odcinki z jej udziałem przyjdzie poczekać 6 lat. :/ Ale zgadzam się, jest bardzo piękna. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robin Re: Sunset Beach IP: 62.233.184.* 27.02.05, 23:24 > Co do Meg - też się zgadzam. Sydney Penny (grająca Meg po tym, jak odeszła > Susan Ward) to jedna z najpiękniejszych kobiet świata - zarówno wtedy, gdy jako > > nastolatka kręciła NIESAMOWITEGO JEŹDŹCA, jak i teraz, gdy utylizuje się w > LARGO WINCHU :) Susan Ward jest wspaniala i piękna, to ona będzie zawsze kojarzona z postacią Meg, bo to ona ją odtawarzała od początku i przez prawie cały serial. Sydney Penny nie jest ani tak piękna, ani w ogole podobna do Susan, zastępowała jedynie Susan, gdy ta przez 1,5 miesiąca grała w filmie "Krąg wtajemniczonych", na końcowe odcinki wróciła oczywiście Ward! Trudno byłoby sobie wyobrazić, że na ślubie z Benem możnaby zobaczyć Sydney :/ Byłby to skandal poprostu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Sunset Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 23:31 W ost odcinku Meg obudzila sie ze snu i okazalo sie,ze cala jej przygoda z Sunset Beach to byl sen.Po czym obudzila sie powtornie w ramionach Bena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Sunset Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 02:17 > Są tu jacyś fani tego wspaniałego serialu emitowanego niegdyś przez RTL7? :) No właśnie tam straszył syn Aarona Spellinga. Jak to leciało podobała mi się Susan Ward grająca Meg, później zobaczyłem ją w erotycznym thrillerze ale o tym już wspominałem w innym wątku. Teraz wydaje mi się, że najlepszą postacią była Annie Douglas - niby czarny charakter, ale budzący sympatię. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Pamiętam, fajny film choć nieprawdopodobne 27.02.05, 09:44 rzeczy się tam czasem działy. No i te zmartwychwstania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basketcase Re: Pamiętam, fajny film choć nieprawdopodobne IP: *.icpnet.pl 27.02.05, 12:13 najbardziej lubiłem sceny Annie z Olivią. Były boskie. I mimo że kibicowałem Olivii, bardzo lubiłem też Annie - czy jej można było nie lubić? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peen.doll Re: Sunset Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 09:31 "Sunset Beach" bardzo reagował na to, co działo się na świecie. ;] Jeśli modny był film "Krzyk", to w "Sunset Beach" wysłano grupę bohaterów na wyspę, gdzie gonił ich facet w podobnej masce (który później okazał się bratem bliźniakiem Bena - złym Derekiem). Po sukcesie "Titanica" scenarzyści "Sunset Beach" połowę bohaterów wsadzili na statek, połowę zostawili na lądzie. I najpierw ci na lądzie mieli trzęsienie ziemi, a później poszła fala tsunami i ci na statku bawili się w uciekanie z tonącego statku. Były też inne bajery, typu cudowne zmartwychwstania (Gregory Richards wrócił przebrany za wujka Tobiasa) oraz zombie i fantazje niektórych bohaterek (zwłaszcza Annie)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Sunset Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 11:48 zapomniales o jeszcze jednej waznej zbiezności: romans moniki lewinsky z prezydentem clintonem = romans sary cummings (siostry meg) z kongresmenem blightem (czy jakos tak sie to pisze w kazdym razie czyta sie blajtem) :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Sunset Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 10:21 To było też tak, że widzowie myśleli, że to Ben jest tym psychopatycznym mordercą a dopiero potem okazało się, że to brat bliźniak. Clive Robertson grający obu braci był zresztą obok Susan Ward drugim ulubieńcem publiczności. Szkoda że potem zniknął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Sunset Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 13:14 To byl zajebisty serial-na szczescie ponad polowe mam nagrana na VHS:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa-bella Re: Sunset Beach IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.03.05, 18:09 Niestety wyjechałam na jakiś czas z Polski i nie wiem jak zakończył się mój ulubony wątek -tj. Meg i Bena (ach cudny, cudny był!!!). No i Marii (pierwszej niby tragicznie zmarłej żonyBena). Ludzie- od latżyję w nieświadomości: z kim został Ben? Z Meg czy z Marią? Obie były śliczne i w sumie oba wątki bły interesujące. Ja jednak kibicowałam Meg. Niech ktoś będzie litościwy i powie. PS- uwielbiałam ten serial i te smaczki -na wyjasnienie niektrych wątków czekało się i po 2 miesiące :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Sunset Beach - jak się skończyło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 18:59 Na końcu Ben się ożenił z Meg (wczesniej pokonali Dereka,ktory chyba zginął, ale tym razem już ostatecznie), a Maria znalazła szczęcie z innym mężczyzną. Matka Marii - wróżka mówiła jej że wyczytała z kart, ze Maria bedzie z "Anglikiem" (tak Maria nazywała Bena), ale chodziło o chłopaka, który miał na nazwisko English. Wcześniej Gregory vel Tobias został nakryty przez Jude'a (gościa, który pojawił się pod sam koniec a który w istocie był szychą policyjną). Olivia i Annie pogodziły się po tym jak Annie przyznała się Olivii że próbowała wpędzić ją w chorobę alkoholową. Obie dawne antagonistki wywołały szok przychodząc razem na ślub Bena i Meg. Annie i Jude stali się para (wreszcie i Annie spotkało szczęście) a Olivia odwiedziła Gregoryego w areszcie i powiedziała mu, że nie jest w stanie go nienawidzić, bo jest ojcem jej dzieci i takie tam. Wyszło chyba na to, że Olivia kochała tylko Gregoryego bo jej wieloeltni adorator A.J. (ojciec Cole'a) związał się z Beth (dziennikarka, przyjaciółka Olivii i ciotka Annie) a Olivii specjalnie to nie przeszkadzało. Ponadto wrócił Cole - oczywiście to Gregory stał za jego aresztowaniem. No i jeszcze reporterka Vanessa i ratownik Michael wzięli slub razem z Benem i Meg. Tyle udało mi się ustalić. Nie wiem tylko -jak się skończył wątek trójkąta Ricardo - Gabi - Antonio -co stało się z pomagierką Dereka, Tess i z Benjim (synem niby to Bena i Marii a naprawde Dereka i Tess) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basketcase Re: Sunset Beach - jak się skończyło IP: *.icpnet.pl 01.03.05, 20:14 Gabi wyjechała w ostatnim odcinku z Sunset Beach, aby nie stawać między Antoniem a Ricardem. Tess trafiła do więzienia za zamordowanie Tima i więzienie Bena, a Benji został adoptowany przez Meg i Bena. I wszyscy zyli długo i szczęsliwie. Naprawde szkoda ze ten serial skonczyl sie po 3 latach, bo niektore o wiele gorsze ciagna sie po parenascie lat. :/ Odpowiedz Link Zgłoś