Gość: Kiki Re: Piosenki z Jeziora marzeń IP: 217.153.134.* 28.02.05, 18:31 Sorki, enter mi sie wcisnal. Kto wie jakie piosenki ilustrowaly ostatni odcinek Jeziora... Bardzo chce je odnalezc, zwlaszcza te, w refrenie ktorej jest cos o "my hand"... Napiszcie, jesli wiecie. By the way, Soundtrack jest swietny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesper Re: Piosenki z Jeziora marzeń IP: *.rev.vline.pl 28.02.05, 18:52 Billie Myers "kiss the rain" Było w którymś odcinku Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Piosenki z Jeziora marzeń 28.02.05, 19:47 Wczoraj po poście informującym, że dziś ostatni odcinek, poszperałem trochę w necie. Wiedziałem, że kiedyś było sporo polskich stronek o DC. Teraz już niektóre nie istnieją, ale powstały nowe. Jedna z nich to creek.za.pl/ Jest tam również informacja jaka muzyka była wykorzystywana w poszczególnych odcinkach oraz dział download z niektórymi piosenkami, które słyszeliśmy w serialu. Ostatnio została dodana piosenka, która dziś została wykorzystana na sam koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Piosenki z Jeziora marzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 18:44 O.K., mam nadzieję że nikt mnie nie wyprzedzi. Piosenką wykorzystaną w ostatnim odcinku była "Hand In My Pocket" Alanis Morissete. Piosenka Alanis miała być wykorzystana jako tytułowa, ale Alanis jak przystało na niszową piosenkarkę odmówiła. To było chyba coś w rodzaju rekompensaty. Ciekawostka - w ostatniej scenie serialu Dawsona Sam (czyli Joey) mówi do Colbyego (Dawson): "I don't wanna wait for my life to be over. I want to know right now, what will it be?" Czyli wypisz, wymaluj tekst piosenki Pauli Cole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki Re: Piosenki z Jeziora marzeń IP: 217.153.134.* 28.02.05, 19:12 Aha - słuchajcie, znalazlam. Na oficjalnej stronie Dawson's Creek sa doslownie wszystkie piosenki wraz z opisem momentu, w ktorym sie pojawily. Polecam. Strona cudowna. Ale nie chocizlo mi o Alanis tylko o pioesnke Jewel pt. "Hands". Piękna. A oto adres strony; www.dawsonscreek.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Piosenki z Jeziora marzeń IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 01.03.05, 22:51 www.dawsonscreekmusic.com/ Odpowiedz Link Zgłoś