Gość: aqq IP: *.cst.tpsa.pl 23.06.05, 11:34 na wakacjach w dwójce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kusmider Zenon Re: Fajnie ze znowu puszczą Zmienników :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 09:01 Uwielbiam ten serial, a w szczegolnosci rewelacyjna postac w osobie Mariana Koniuszki. Dobry jest tez przydupas "mafi strazackiej" Wiesio grany przez mlodego Artura Barcisia :) Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.raf Re: Fajnie ze znowu puszczą Zmienników :))) 24.06.05, 10:55 a kiedy beda lecieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemeqq Re: Fajnie ze znowu puszczą Zmienników :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 16:34 No ja jestem niepocieszony,bo puszczą w niedzielę o 7:20 rano Źródło: tvp.pl/3948,20050609213216.strona Odpowiedz Link Zgłoś
jimka1984 Re: Fajnie ze znowu puszczą Zmienników :))) 24.06.05, 22:45 też się bardzo cieszę! jak bylam mała to zamiast kreskówek Mama (na moja zyczenie) nastawiała mi bardzon często właśnie Zmienników na video. znam już wszystkie dialogi na pamięć/ Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Fajnie ze znowu puszczą Zmienników :))) 25.06.05, 17:44 Ja moge to ogladac w kazde wakacje. Najbardziej podoba mi sie piosenka- nikt nie wymyslil lepszego i madrzejszego utworu na temat malzenstwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
graza.61 Re: Fajnie ze znowu puszczą Zmienników :))) 25.06.05, 20:42 A mnie się ten serial nie podoba. I w ogóle "odgrzane" seriale są mało strawne. Sezon ogórkowy jest w tv nie do zniesienia! Odpowiedz Link Zgłoś
jaion.x Re: Fajnie ze znowu puszczą Zmienników :))) 25.06.05, 21:29 Chyba żartujecie!!!!!!!!!!!Co w tym serialu może się podobać? Odpowiedz Link Zgłoś
j-cob Re: Fajnie ze znowu puszczą Zmienników :))) 26.06.05, 21:41 No wiesz, jedni lubią Zmienników, a inni Kiepskich i Klan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Ile razy można oglądać to samo paskudstwo. IP: 193.28.239.* 27.06.05, 07:20 Odpowiedz Link Zgłoś
martincool Re: Fajnie ze znowu puszczą Zmienników :))) 27.06.05, 16:58 Zmiennicy są super. Naprawdę rewelacyjny serial. Oglądając go widać mizerię tych obecnych seriali, czy raczej telenowel. Gdy oglądałem "Z" pierwszy raz (czy może jedną z pierwszych powtórek) to ideałem samochodu był dla mnie Fiat 125p :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtull Re: Fajnie ze znowu puszczą Zmienników :))) 27.06.05, 17:55 Do cholery co sie zdarzy za zakretem??? Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Fajnie ze znowu puszczą Zmienników :))) 28.06.05, 08:46 Tego wlasniw nikt nie wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: Fajnie ze znowu puszczą Zmienników :))) IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.05, 21:04 Doskonale! Niech ci, co wołają <komuno wróć> przypomną sobie absurdy najlepszego ustroju pod Słońcem. Superserial!!!! P.S. Przydałyby się też "Alternatywy". Tam dopiero dowalili głupocie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: to słaby serial 13.07.05, 12:01 Tylko jeden odcinek (ten z Rewińskim) naprawdę zabawny od początku do końca. Poza tym słabizna. W większości ograne chwyty - aktorzy Barei w sprawdzonych rolach - Czechowicz jako bimbrownik (powtórka "Poszukwianego, poszukiwanej"), Kowalewski jako fajtłapa na stanowisku i Pawlik jako jego poczciwy przyjaciej - zupełnie jak w "Co mi zrobisz...". Liczne niekonsekwencje - na przykład w odcinku z Englertem zmiana czasu w środku dnia (swego czasu objechał mnie za to niejaki tooper, ale wciąż uważam, że to błąd). Ten serial jak na Bareję był mało udany - i on i Jacek Janczarski byli wielkimi satyrykami, ale jako duet nie wypalili. Z ksiązki o Barei wiem, że z Tymem się uzupełniali a Janczarski bezkrytycznie pryjmował wszystkie propozycje reżysera niewiele wnosząc od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: to słaby serial IP: *.future-net.pl 14.07.05, 14:00 A mnie się "Zmiennicy" nie podobają i jest to jedyny serial, który dla mnie jest kretyński! Ani tu humoru, ani dobrych pomysłów scenariusza ani dobrego oddania klimatu tamtych lat! Jest to jedyny serial, który obejrzałam tylko RAZ i mam go dość na całe życie! ŻENADA! Odpowiedz Link Zgłoś