Dodaj do ulubionych

Gwiazdka z nieba jako prezent?

31.07.12, 11:29
Ostatnio, przynajmniej u mnie głośno jest o takim prezencie jak gwiazdka z nieba. Dziś wyszukałem właśnie taką ofertę w internecie. Wszystko fajnie wygląda ale co Wy o tym myślicie? Warto?
www.mamprezent.pl/index.php?config=pomysl-prezent&produkt=1
Obserwuj wątek
    • konrado63 Re: Gwiazdka z nieba jako prezent? 03.08.12, 12:05
      I co o tym myślicie?
      • krakowskim_targiem Re: Gwiazdka z nieba jako prezent? 03.08.12, 13:31
        pomysłowe, ale trochę zbyt wydumane... nie wiem, za stówę naprawdę można wymyślić coś bardziej sensownego. a to taki upominek dosłownie na chwilę uśmiechu. no do mnie nie przemawia.
        • konrado63 Re: Gwiazdka z nieba jako prezent? 08.08.12, 10:30
          jednak się skusiłem i jestem zadowolony z zakupu. Żona byłą w niebowzięta :) naprawdę polecam ten produkt
          • konrado63 Re: Gwiazdka z nieba jako prezent? 13.08.12, 12:36
            zbliża się kolejna okazja więc i teraz będę mógł wykorzystać ten prezent :)
    • rastamoris Re: Gwiazdka z nieba jako prezent? 21.09.12, 19:17
      www.dekorniki.pl to miejsce, w którym znajdziesz fantastyczne jedyne w swoim rodzaju inspiracje na upominki i prezenty dla bliskich Ci osób. Znajdziesz w naszym sklepie prezenty na każdą okazję. Jest to też idealne miejsce dla wszystkich, którzy poszukują niepowtarzalnych artykułów dekoracyjnych do mieszkania. Tylko tu kupisz mnóstwo ręcznie wykonanych prac dzięki którym zmienisz wystrój swojego domu nie do poznania. Nasze prace są wykonane z niezwykłą starannością i dokładnością. Zakupione produkty są starannie pakowane i zabezpieczane do wysyłki. www.dekorniki.pl, dekorniki, Obrazy Malowane, Obrazy Drewno, Decoupage, Pirografia (wypalane w drewnie), Drewniane Figurki, Rzeźby, Płaskorzeźby Wystrój mieszkania, Ceramika Ręcznie Robiona, Rasta Reggae Africa, Na Zamówienie, Biżuteria Rękodzielnicza, Zegary, Na ścianę, na półkę, fotografia, Patery ceramiczne, Kubki ceramika, biżuteria ceramika, pomysł na prezent, prezent na osiemnastkę, prezent na urodziny, prezent na święta, upominki, wystrój mieszkania.
    • Gość: Ups Re: Gwiazdka z nieba jako prezent? IP: *.lewandow.net.pl 05.12.12, 22:14
      Sory, niezle ktos sobie wymyslił tyle kasy za nic... no moze kuferek sie przyda na szpargały...
    • Gość: sarenka Re: Gwiazdka z nieba jako prezent? IP: *.183.153.20.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.12.12, 15:45
      Ja tam wolałabym coś co dałoby mi więcej radości... oczywiście pomysł kreatywny i zaskakujący, ale co z nim dalej zrobić? Za taką kasę możesz zafundować ukochanej prawdziwą, profesjonalną sesję zdjęciową: www.groupon.pl/oferty/czestochowa/Stylvia-Makeup-Artist/14949545 i to jest marzeniem każdej kobiety. Każda z nas chce wyglądać sexy i jeszcze mieć to upamiętnione na fotografiach, to wspaniała pamiątka :) ...i świetne przeżycie.
    • Gość: Marciak Re: Gwiazdka z nieba jako prezent? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.13, 02:42
      Nie można kupić gwiazdy bo jest to niezgodne z prawem międzynarodowym :), tak samo jak nie można kupić działki na księżycu. To co znalazłeś to zwykła oferta handlowa i wyimaginowany towar, nie mówię że głupi, bo całkiem oryginalny :)

Jeżeli interesują Cie tegie ciekawe gadżety to więej znajdziesz na stronie: www.idealneupominki.pl
    • Gość: Nandadevi Re: Gwiazdka z nieba jako prezent? IP: 217.6.44.* 18.12.13, 18:22
      Lepiej ta forsę na biedne dzieci daj, jak ci dziciaki z domu dzicka laurkę zrobią to przynajmniej będziesz mógł byc dumny z siebie że coś fajnego zrobiłeś
    • aneta.budzinska84 Re: Gwiazdka z nieba jako prezent? 19.12.13, 09:25
      To już ostatni dzwonek by kupić gwiazdkowy prezent dla dziecka. Jeśli jeszcze tego nie zrobiliście, to zajrzyjcie do najnowszej, a zarazem ostatniej w tym roku, gazetki promocyjnej Toys”R”Us. Znajdziecie w niej między innymi: Lalki Monster High od 30 do 50 zł taniej, super zestawy LEGO Friends i LEGO City 50 zł taniej, tor dla samochodów Little People 140 zł taniej a stół multifun 14w1 jest aż o 300 zł tańszy. To tylko kilka promocji czekających na was w sklepach Toys”R”Us.
    • wiola32565 Re: Gwiazdka z nieba jako prezent? 23.02.14, 10:54
      Witam!

Mam do sprzedania ręcznie robione kolczyki. Są nowe, wykonane z różnego rodzaju tworzyw. Posiadają antyalergiczne bigle (część wkładana do dziurki w uchu) oraz silikonowe zatyczki uniemożliwiające wypadnięcie kolczyka z ucha. Każda para jest wyjątkowa, nie ma dwóch identycznych par kolczyków.

Kolczyki świetnie nadają się na prezent, jak również dla własnego codziennego użytku.

Cena wysyłki zgodnie z cennikiem pocztowym, bez dodatkowych kosztów!

Zapraszam do oglądania i kupna!
      Serdecznie zapraszam do obejrzenia i zakupu mojej ręcznie robionej kolekcji kolczyków

tablica.pl/oferta/recznie-robione-kolczyki-CID87-ID54dkz. html
      tablica.pl/oferta/wiszace-kolczyki-CID87-ID54j39.html

Proszę o opinie, czy się podoba :)
    • Gość: _Na_ Re: Gwiazdka z nieba jako prezent? IP: *.centertel.pl 23.02.14, 14:43
      Sklep.A już myślałam że to jakiś romantyk napisał :)
    • matylda_aaaa Re: Gwiazdka z nieba jako prezent? 25.02.14, 15:17
      Do mnie też nie przemawia. Faktycznie bedzie śmiesznie przez chwile i zaraz o tym zapomni. To chyba takie dobre dla nastolatek ale zależy to pewnie od osoby. Bardzo indywidualna sprawa
    • anna6442 Re: Gwiazdka z nieba jako prezent? 26.02.14, 13:13
      jak dla mnie bez sensu. W sumie jaka gwarancja, że ta gwiazda rzeczywiście jest jej? Dla mnie to taka chwilowa radość. Niby słodkie, niby nie.
    • Gość: dejanira799 Re: Gwiazdka z nieba jako prezent? IP: *.centertel.pl 08.04.14, 22:02
      Osobiście wolałabym dostać jakiś ekskluzywny zabieg spa niż gwiazdkę z nieba, np. coś w tym rodzaju: www.superprezenty.pl/pl/rytual_czekoladowy_-_peeling__masaz_golden_place.aspx?CtgID=197
    • boobka Re: Gwiazdka z nieba jako prezent? 16.09.14, 22:55
      Tutaj znajdziecie ciekawe pomysły na prezent. Gwarantuję ich świetne wykonanie :) www.facebook.com/stareajaknowe
    • jankaa85 Re: Gwiazdka z nieba jako prezent? 03.08.16, 10:35
      lepiej kup sobie lampke gwazdke na sciane www.dilmarket.pl/pl/p/Lampa-scienna-Gwiazdka/508
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka