pbona Re: The End 29.09.05, 16:29 A ja nie widzialam...:( I tez placze, ze to ostatni odcinek, ze nie widzialam, ze nie zobacze, ze nie wiem jak dlugo znowu bede musiala czekac, az jakas telewizja sie zlituje i wyemituje moj ukochany serial, moja ukochana Alaske, moje Cicely...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
duch_alaski Re: The End 29.09.05, 16:46 A ja nie plakalem :P Zreszta dla mnie ten odcinek przy "The Quest" to jest pikus jesli idzie o ewentualne lzy. Odpowiedz Link Zgłoś
sigurros Re: The End 29.09.05, 18:51 The Quest byl moze bardziej poruszajacy, chociaz te ostatnie odcinki dla wielu bez joela nie byly tym samym to jednak czegos zal. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja9910 Re: The End 29.09.05, 19:00 Apel do wszystkich ktorzy placzą: zbierzmy sie w sobie i zacznijmy żyć tak jakby to nie byl koniec tylko początek Nowego ''Alaskańskiego'' Postrzegania Rzeczywistości -wystarczy jedna iskra:D Odpowiedz Link Zgłoś
sigurros Re: The End 29.09.05, 19:05 Alaskanskie Postrzeganie Rzeczywistosci? brzmi niezle:) dzis jest mi smutno ale skoro tylu jest tu ludzi ktorzy tak patrza albo chcieliby przynajmniej tak patrzec na swiat to chyba jest nadzieja , ze znajdziemy takich wiecej nie tylko w sieci:) Odpowiedz Link Zgłoś
panilosiowa Re: The End 30.09.05, 16:29 Ja cały dzisiejszy dzień chodzę jak struta. Bardzo się cieszę, że jesteście. Żaden z moich znajomych nie podziela mojej Przystankomanii, a tak przynajmniej wiem, że gdzieś tam są bratnie mi dusze. Pamiętajmy, Cicely is a state of mind. Brawo dla Patrycji9910 za Alaskańskie Postrzeganie Rzeczywistości! Myślę, że nasz dzisiejszy stan to już dobry początek. Jeśli potrafiliśmy zatrzymać się w biegu, oderwać od przyziemnych spraw i poświęcić tak drogocenny dziś czas, aby po prostu powspominać coś pięknego, to już pierwszy krok. Choć oczywiście nie możemy na tym poprzestać... Powodzenia Kochane Łosie. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota621 Re: The End 29.09.05, 19:01 Dalej będzie emisja wszystkich odcinków w innej stacji. Dwa razy w tygodniu, około 21. Ta pora była dla mnie zupełnie nieodpowiednia. Nawet gdy byłam na urlopie to w tym czasie gotowałam obiad czy też robiłam coś równie pilnego. Pora wieczorna daje lepszy klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
xanya Re: The End 29.09.05, 19:29 A ja i tak nie oglądałam tych ostatnich odcinków.Oglądałam do 103,a potem juz nie,ale i tak zrobiło mi sie bardzo smutno i uroniłam łze... Odpowiedz Link Zgłoś
roman_ha Re: The End 30.09.05, 11:27 Pora była niezbyt nieodpowiednia, ale przecież co za problem zaprogramować magnetowid i oglądać wieczorem? Czy jest tu ktoś kto nie ma 'video'? Odpowiedz Link Zgłoś
klenbek Re: The End 30.09.05, 15:08 niestety ja nie mam, gdybym miala to poswieciłabym nawet kasetę z nagraniem wesela mojej siostry i swoja pierwsza komunie, a tu taki klops :( :( :( Odpowiedz Link Zgłoś
fifth_avenue Re: The End 30.09.05, 16:54 no ja poświęciłam ojca chrzestnego...taki "mały "akt desperacji w sytuacji braku wolnych kaset<lol> ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bebert007 Re: The End 01.10.05, 02:02 prawda jest taka, że równie dobrze mogło się skończyć z odc. 95- kiedy Joel opuszcza Cicily Odpowiedz Link Zgłoś