Gość: koko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 21:56 co o niej myslicie?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jo-jo Re: Magdalena Schejbal IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.11.05, 22:03 Ja ją lubię. Miłe stworzonko. Spotkałam się gdzieś z zarzutem, że jest nieładna, ale na litość boską, czy to jest najważniejsze? Ma piękne oczy. I fajnie gra - potrafi wykrzesać ze swojej postaci dużą dawkę dyskretnego komizmu. Baśka rulezz!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwona2727 Re: Magdalena Schejbal 13.11.05, 22:14 ja też ją lubię.. i strasznie mnie, przepraszam WKURZA, kiedy ktoś ocenia aktorkę przez pryzmat jej urody, to chyba nie jest najważniejsze.. pomijając już fakt, że uroda jest pojęciem względnym, a o gustach sie nie dyskutuje, prawda?? nie pielęgnujmy może naszej narodowej cechy, zazdrości, czy też zawiści objawiającej się właśnie w krytyce czyjejś urody, figury itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kaye Re: Magdalena Schejbal 13.11.05, 22:26 Oglądam "Kryminalnych" od przypadku do przypadku, ale muszę przyznać, że jej Baśka przyciąga uwage oglądającego. Podoba mi się jej gra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leila Re: Magdalena Schejbal IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.11.05, 23:38 mam mieszane uczucia gdy na nia patrzę, ale napewno nie drażni mnie tak jak J. Brodzik w "Magdzie M." Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: Magdalena Schejbal 14.11.05, 10:39 Podoba mi sie jej gra w "Kryminalnych", a oczy rzeczywiście ma wyjątkowe- wielkie migdały Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Magdalena Schejbal 14.11.05, 11:51 Dobrze gra ipasuje do tej roli.Może urody klasycznej nie ma i nie kazdemu sie podobac musi. Mi sie jej uroda nie podoba,a le ma sliczne, wielkie oczy i czasami wyglada nieźle, zalezy jak jest "zrobiona". Jednak do tej roli pasuje świetnie, głupio by wygladała na jej miejscu blondyna w stylu Brodzik czy Bujakiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Magdalena Schejbal 14.11.05, 11:53 Fajna byłe też w "Superprodukcji" Machulskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Magdalena Schejbal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 12:44 Mi ona też bardzo pasuje, bardzo naturalnie gra, ma cos przyciągającego w sobie, faktycznie wyróżnia się z całego tego badziewia aktorskiego w Polsce. Dla mnie potwierdzeniem jej aktorstwa była rola w filmie: "Głośniej od bomb" poprostu REWELACJA! Powinna dostać za tą rolę ( choć to drugoplanowa rola!) jakąś super nagrodę, zachęcam Was do obejrzenia tego filmu i kreacji Pani Magdy! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Magdalena Schejbal 14.11.05, 13:20 Fakt, ze w Superprodukcji tez była fajna. Chociaz sam film to dno zupełne. pierwszy raz ja widziałam w tym filmie. pozostaje miec nadzieje, ze nie zostanie z szufladka "Baśka" na reszte aktorskiej kariery. szkoda by było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Magdalena Schejbal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 13:20 brzydka ale cóz pewnie tatus jakis tam marny aktorzyna jej robote załatwił,poza tym w jakim by wywiadzie nie była uwaza sie za pieknosci,mądrosc i oh i ah głupia kretynka Odpowiedz Link Zgłoś
naise Re: Magdalena Schejbal 14.11.05, 18:36 Może ma wysokie poczucie własnej wartości :) Co fakt to fakt, jest - nie owijając w bawełnę - brzydka, ale to właśnie przyciąga wzrok, jak oglądam kryminalnych to mnie wręcz hipnotyzuje :) Jako postać - serilową Baśkę - bardzo ją lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha9205 KRYMINALNI RULLLEZZZZZ 14.11.05, 20:24 KOCHAM "KRYMINALNYCH"!!!!!!!!!!!!!!Madzia też jest wartściową aktorką, świetnie gra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek1976 Re: KRYMINALNI RULLLEZZZZZ 15.11.05, 01:06 Bardzo ja lubie! I bardzo lubie Kryminalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nela Re: Magdalena Schejbal IP: *.15.228.84.oskbraniewo.pl 25.11.05, 21:44 O ty szmato!!! Pusta lalko!!! Jak śmiesz obrażać tak świetną aktorkę???!!! Ona robi bardzo dobrze, że nie rozmawia o swoich wadach wyglądu!!! Osobiście uważam ją za ładną dziewczynę!!! A ty tak uwielbiasz rozmawiać o swoich wadach???!!! Jeśli tak, to proszę!!! Ona robi to, co powinna robić, bo inaczej byłaby zakompleksiona i zestresowana, a to na aktorkę nie przystoi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Re: Magdalena Schejbal 15.11.05, 17:49 Powiem szczerze, ze jestem zdziwiona, ze tak wiele osob uwaza ja za nieladna! Moim zdaniem jest wrecz przeciwnie, nie jest to moze klasyczny czy najpopularniejszy typ urody, ale to akurat tylko zaleta. A moze to zwykla zazdrosc, bo zawsze marzylam o takich fantastycznych kosciach policzkowych. I na dodatek dobra aktorka! Podoba mi sie rowniez to, ze w "Kryminalnych" nie ubieraja ja w jakies seksowne laszki, tylko normalne, z cala pewnoscia bardziej wlasciwe, jezeli sie gra policjantke;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Magdalena Schejbal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 17:15 Wygląda jak Alf i jako kobieta mnie nie pociąga. Odpowiedz Link Zgłoś
pilulka Bardzo ja lubie jako aktorkę! 16.11.05, 17:34 Bardzo fajna aktorka! W Kryminalnych jest super! Przede wszystkim naturalna! Nie dusi tekstu ani nie łypie oczami sztucznie sie usmiechając jak inne (czytaj Brodzik). Trzymam kciuki za jej karierę i czekam na następne kreacje pani Magdy. Odpowiedz Link Zgłoś
florencja29 Re: Magdalena Schejbal 17.11.05, 12:44 ja też lubie, sprawia wrażenie bardzo sympatycznej. I moim zdaniem ma ciekawą urodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Magdalena Schejbal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 21:33 Jaką wartość ma zdanie kobiety na temat urody innej kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Magdalena Schejbal IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 19.11.05, 22:00 a lesbijki czy hetero? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Magdalena Schejbal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 16:33 Stary Schejbal w Szogunie grał jezuitę czyhającego na zycie Chamberlaina Odpowiedz Link Zgłoś