Gość: nadine IP: *.crowley.pl 17.01.06, 15:27 Mary-Louise Parker dostała Złotego Globa za główną rolę w tym serialu (pokonując 4 desperatki :-) ), ciekawy serial?wiem tylko żę traktuje o samotnej matce (tak??) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: "Weeds"-znacie?? 17.01.06, 19:17 mysle, ze Desperatki dlatego przegraly, bo bylo ich za duzo i glosy sie rozlozyly niemniej to drugi rok z rzedu, kiedy Desperatki dostaly nagrode za najlepszy serial komediowy, a to juz cos :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: "Weeds"-znacie?? 17.01.06, 19:18 a tak bardziej na temat, to moi przyjaciele sa zachwyceni Weeds ja jeszcze nie widzialem, ale w pelni im ufam Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: "Weeds"-znacie?? 30.01.06, 09:16 jestem po pierwszym odcinku i szczerze mowiac mam ochote zrobic sobie dzis wolne i obejrzec calosc zapowiada sie bardzo dobrze, swietny scenariusz, bardzo fajne poczucie humoru MLP gra swiezo owdowiala matke dwoch chlopcow, ktora jest taka troche desperate housewife, bo nie ma jak utrzymac domu, wiec bierze sie za dealerke trawy (tytulowe weed) na przedmiesciu, na ktorym mieszka polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadine Re: "Weeds"-znacie?? IP: *.crowley.pl 31.01.06, 10:59 ja właśnie obejrzałam wszystkie 10 odcinków 1 serii (trochę mało) i z niecierpliwościa czekam na 2, która pojawi się niestety chyba dopiero latem.szkoda, bo ostatni odcinek zapowiada niezłe wydarzenia:-)a serial w ogóle pokręcony w pozytywnym sensie! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: "Weeds"-znacie?? 01.02.06, 02:19 heh wlasnie skonczylem 1 serie jezeli to miala byc wielka niespodzianka z ta koszulka Petera, to w moim przypadku nie zadzialala, bo jak tylko sie pojawil, to wymyslilem taki ciag dalszy ;) niemniej serial swietny Odpowiedz Link Zgłoś