khaki3 28.02.06, 22:54 Czy ktos moglby mi wyslac odcinki Lost'a?? Ja jestem tak obeznana z kompem, ze nie wiem gdzie sciagac sobie odcinki i jak dolaczyc tlumaczenia :(:(:( A tak chcialabym obejrzec:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_111 Re: Mam ogromna prosbe 01.03.06, 14:32 najpier ściągnij sobie program do ściągania www.bearshare.com/pl/ po lewej stronie masz napisane BearShare 5.2.1 (Polski) Darmowa wersja z ogłoszeniami bsinstallpl.exe (2.9 MB) wciśnij to i zainstaluj pużniej po otwarciu tego programu naciśnij lupę i wpisz w 1 ramkę Lost a w drugiej wybierz Movies/Video i naciśnij enter wyskoczą ci odcinki Lost wybierz jakie chcesz ściągnąć i zaznacz myszką 2 razy przejdzie ci to do teczki i zacznie się ściągać następnie ściągnij ALL Player V2.2.1. www.allplayer.prv.pl/ NAPISY ŚCIGNIESZ Z www.napisy.org/ jak coś będzie szło nie tak to pisz Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Mam ogromna prosbe 01.03.06, 16:01 Dziekuje Kochana!!Mam u Ciebie duuuuuzy dlug dzwiecznosci!!! DZIEKUJE DZIEKUJE DZIEKUJE!!!!:********************************************** Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Mam ogromna prosbe 01.03.06, 17:30 A ja nie mogę ściagnąć tej wersji All Player, co się dzieje, co robię źle? Jak zrobić dobrze? Sama mam wersję V2.1 Odpowiedz Link Zgłoś
anna_111 Re: Mam ogromna prosbe 02.03.06, 08:02 może odinstaluj tą co masz i zainstalują tą co chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Mam ogromna prosbe 02.03.06, 17:54 W ten sposób? Tylko właśnie: którą ja chcę? Na tej stronie jest All Player 2.8.8. bodajże. Klikałam zresztą na wszystkie podane tam wersje, zawsze wyświetla się komunikat po angielsku, że coś tam, coś tam.. nie rozumiem całości. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_111 Re: Mam ogromna prosbe 03.03.06, 09:09 to dziwne powinno zaraz po naciśnięciu jakigokolwiego Playera ściągać zresztą ja mam wersję V2.1.która jest starsza niż ta 2.8.8. ale dla mnie jest najlepsza bo łatwa w obsłudze Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm do monikate 03.03.06, 22:30 jeśli koniecznie chcesz tego allplayera pobierz stąd: www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=24&id=25 naciśnij "pobierz bezpłatną wersję" Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: do monikate 04.03.06, 18:18 Dziękuję, pobrałam, ale wyświetla mi się komunikat, że brakuje jakiegoś kodeka... co mam dalej zrobić? To jest lepsza wersja, niż moja? Głupio to wygląda, ale jestem cienka z AllPlayera... Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: do monikate 04.03.06, 18:21 W związku z niemaniem owegoż kodeja, program mi się nie otwiera. Weszłam na stronę www.AllPlayer.prv.pl, ale nie widzę miejsca, gdzie się kodeki usadowiły... Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Kodeki 05.03.06, 13:30 Osobiście od ponad roku używam ACEMCP593PRO - zestaw kodeków, w zasadzie wszystko działa. Znalazłem tutaj: download.bugaj.pabianice.pl/index.php?dir=Multimedia%2FDivx+Codec%2F plik ma ok. 45 MB - ale moim zdaniem warto Trzeba ściągnąć plik ACEMCP593PRO.rar (rar - to rozszerzenie programu kompresującego), na pewno masz zainstalowany dekompresor winrar i po ściągnięciu wystarczy tylko nacisnąć (prawy myszy i "wypakuj tutaj"). Ewentualnie możesz znaleźć gdzie indziej ACEMCP593PRO.exe Otwierasz instalację - wybierasz instalację własną (custom) i z listy kodeków odznacz tzw. śmieci w rodzaju moonlight, morgan multimedia i ewentualnie to co nie potrzebujesz. Nie dawaj też opcji antywirusowych, nie ma potrzeby czekania na długie skanowanie. Po zainstalowaniu kodeków powinno być dobrze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dagg Re: Mam ogromna prosbe 09.05.06, 12:18 Sciagam przez bearshare. Już 2 x sciagnęłam jakąś fałszywkę podszytą pod LOST. Czy komuś udało się znaleźć odcinek 2x20, który był tym właściwym? Pomóżcie :( Odpowiedz Link Zgłoś
noc_kairu Re: Mam ogromna prosbe 10.05.06, 23:43 Miałam to samo. Próbowałam Sciągać filmy z emula i bearshare i nic. BearShare najlepszy jest moim zdaniem do mp3. Tyle razy sie na nim zawiodłam ,że już nawet nie próbuje ,szkoda czasu. W temacie 2x20 ..już prawie, mmorawski wytłumaczył krok po kroku jak sciągać używając torrentów. Spróbuj, mi sie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
dagg Re: Mam ogromna prosbe 11.05.06, 00:08 Wczoraj skopiowałam nazwę z linka z podawanej strony i wkleiłam w BearShare - dzis rano sie ściągnęło to co trzeba. O torrentach musze poczytac w takim razie :) Odpowiedz Link Zgłoś
noc_kairu Re: Mam ogromna prosbe 11.05.06, 10:05 Nie będę się wymądrząć na temat torrentów ,bo umiem z nich pobierać dopiero od kilku dni ,ale od razu mi przypadły do gustu ,bo to co masz napisane to ściągacz i nie musisz się martwić ,co będzie w pliku po otworzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
julka-c Re: Mam ogromna prosbe 14.05.06, 18:50 lost1.mylog.pl/ ja ostatnie odcinki sciagalam z tej strony. mega szybki transfer, ale odcinki podzielone sa na 3 czesci, po sciagnieciu kazdej przez ok godzine zablokowane jest sciaganie spod tego samego IP. pozdrawiam. julka Odpowiedz Link Zgłoś