Dodaj do ulubionych

Magda M. reaktywacja

07.03.06, 22:11
tragedia...przełączyłam na chwilę, akurat jak koleżanki próbowały wydusić z
Madzi czy uprawiała sex z jej nowym facetem (och! ach!), a ona jak
rozchichotana pensjonarka udawała, ze nie wie o co im chodzi.
dialogi w tym serialu to jest dno. są tak sztuczne, nierealne i nienaturalne,
jakby pisał je komputer. kto jest za to odpowiedzialny?? dlaczego w naszym
kraju nie można zrobic serialu dla 30-latków, który mówiłby do nich ich
językiem i był dla nich wiarygodny??
Obserwuj wątek
    • setorika Re: Magda M. reaktywacja 07.03.06, 22:30
      Może i masz rację z tymi dialogami, ale uwierz, są w tym kraju jeszcze
      dziewczyny, które nie wskakują facetom do łózka po dwóch dniach znajomosci.
    • pilulka Re: Magda M. reaktywacja 07.03.06, 22:43
      Brodzik nadal sztuczna, kurcze no dla mnie ona grać nie umie, ale może sie
      myle. I ten jej głupi usmiech. Nie nie nie i jeszcze raz nie dla tej pani!
      A dialogi jak były kiepskie, tak są. Zdecydowanie nie dla mnie ten serial.
      • ewelina733 Re: Magda M. reaktywacja 07.03.06, 23:24
        SZTUCZNOSC NA MAXA

brak slow, chore testy, sztuczna brodzik, kompletnie debilny swiat zero realizmu obrzydliwe
    • au.lait Re: Magda M. reaktywacja 07.03.06, 23:33
      Zapytaj raczej o to scenarzystów i dialogistów owego seryjalu o Magdzie
      Dziewicyji M...
    • bm_ka Re: Magda M. reaktywacja-Małaszyński 07.03.06, 23:35
      tylko ciacho nadal śliczne! :-)))Jak dla mnie, trochę stracił na rozdaniu jakis
      orłów czy innych ptaszysk ale zyskał po pobycie na wyspie u Ninki.
      To świetny gość!
      • ewelina733 Re: Magda M. reaktywacja-Małaszyński 07.03.06, 23:44
        jakie ciacho? :/
        • ewelina733 Re: Magda M. reaktywacja-Małaszyński 07.03.06, 23:45
          mam nadzieje ze nie mowisz o tym brzydalu malaszynskim
          • bm_ka Re: Magda M. reaktywacja-Małaszyński 08.03.06, 00:03
            ewelina733 napisała:

> mam nadzieje ze nie mowisz o tym brzydalu malaszynskim

Tak więc nadzieja Twa płonną się okaże bowiem mówię o NIM! :-)
            bosssssski jest!
            • harriet24 Re: Magda M. reaktywacja-Małaszyński 08.03.06, 08:20
              Jak sama nazwa wskazuje: CIACHO-MAŁACHO... Zresztą, o czym tu gadać, chłopak
              jest śliczny i każda to powie, nawet jak się nie przyznaje na głos.
              • setorika Re: Magda M. reaktywacja-Małaszyński 12.03.06, 12:41
                Apetyczne CIACHO!
          • astra161 Re: Magda M. reaktywacja-Małaszyński 08.03.06, 00:07
            Magda.M infantylna,denna,po prostu żenada.Powiedziałam nie!serialowi kiedy owa
            pani prawniczka siedziała na łóżeczku,w piżamce w jakieś misie(Ally McBeal)i
            miała buziunie unuraną lodzikami jak trzyletnie bobo.To była ostatnia sekwencja
            tego serialu obejrzana przeze mnie.Głupocie i powielaniu amerykanskich
            tasiemców,mówie nie!
            • madana Re: Magda M. reaktywacja-Małaszyński 08.03.06, 08:15
              Magda M. jest infantylna, bo gra taką postać. Naprawdę nie znacie 30+, które są niezalezne,dobrze zarabiające,samotne i....właśnie infantylne, jeśli chodzi o mężczyzn?
              • gocha221 Re: Magda M. reaktywacja-Małaszyński 12.03.06, 12:22
                Magda M. jest postacia, więc jak może grać postać....
                Co najwyżej Joanna Brodzik gra infantylna posatać.
                szczerze mowiąc, to nie znam inteligentnych, wykształoconych, niezaleznych
                30-latek, które sie tak głupawo zachowuja w zyciu prywatnym.
                Co innego miec problemy z facetami, nie móc jakos związac się na stałe, a co
                innego zachwowywac się jak srednio inteligentne dziewcze z gimnazjum, ktorego
                idolkami sa Doda i Mandaryna.
    • kiniorella Re: Magda M. reaktywacja 08.03.06, 08:45
      No i nic nie przebije tekstu, na chwilę przed sexem ; " Maniuś zmruż oczy"-
      Żenada
    • karina997 Re: Magda M. reaktywacja 08.03.06, 09:02
      O matko, Wam to sie nic nie podoba, scenariusz be- to może napisać własny i
      spróbować wysłać do producenta, aktorka robi glupie miny - to może spróbować
      sił na deskach teatru amatorskiego, a nuż drzemie w Was talent aktorski,
      Brodzik i Małaszyńscy nieurodziwi- to może kupić duże lustro i dokładnie się w
      nim przejrzeć
      • martynika28 do kariny 08.03.06, 10:29
        karina: pisanie scenariusza należy do scenarzysty, granie - do aktorów - my
        jesteśmy widzami, role są podzielone - ale to, że jestesmy widzami nie znaczy,
        że mamy przyjmować każdą chałę bez słowa - bo to właśnie dla nas sie kręci i
        jako klienci TV to my produkt akceptujemy lub odrzucamy. obce Ci jest pojęcie rynku?

a co do urody aktorów: większość wpisów w ogóle tej kwestii nie poruszała, na
        marginesie moje zdanie jest takie: brodzik jest ładna (choć nie w moim guście),
        a małaszyński bardzo przystojny. Złymi aktorami pewnie też nie są, po prostu
        pzryszło im się zmagać tu z fatalnym materiałem
        • karina997 do martynika28 08.03.06, 12:34
          MagdaM nie jest dla wyrobionych smakowo koneserow sztuki filmowej których,
          czytając to Forum, jest ogrom. To taka lekka, łatwa i przyjemna historyjka,
          ktora chyba dobrze sie sprzedaje. Jeżeli towar nie podoba się, to nie kupuję.
          jest pilot, można przełączyć na ambitne kino. Tylko pytanie do krytykujących,
          kiedy to kino jest ambitne??, bo czytając posty odnoszę wrażenie że wszystko
          jest be...ale tak to już jest, tyle opinii ilu Polaków, pozdrawiam:)
          • setorika Re: do martynika28 12.03.06, 12:42
            Karina, dobrze powiedziane
    • mamciama Re: Magda M. reaktywacja 08.03.06, 09:23
      A MNIE SIE PODOBALO,TROCHE CZASAMI PRZYNUDNAWE ALE WIDOKI PIEKNE, MUZYKA
      WSPANIALA, BRODZIK LADNIEJSZA MA FRYZURE, A MALASZYNSKI - UWIELBIAM GO I JEGO
      USMIECH I TWARZ I OCZY...SNIL MI SIE NAWET DZISIAJ.......EH
      • maya_rr Re: Magda M. reaktywacja 08.03.06, 09:28
        a ja naiwna oglądałam TO z nadzieją na lepszą "drugą" część i nie wiem po co,
        bo znowu sie rozczarowałam...podpisuje się pod powyższymi wypowiedziami:
        sztuczność, brak realizmu, nuda. brrrr
        • roy1 Re: Magda M. reaktywacja 08.03.06, 09:32
          zasnęłam wczoraj ogladajac magde m.
          chyba odpuszcze sobie wtorkowe wieczory przed tvn
          • elfi Re: Magda M. reaktywacja 08.03.06, 09:39
            Tak szczerze to wolałam Tajemnice Smallville. Teraz są o nieprzyzwoitej porze.

A Magdę M zdarzyło mi się pare razy oglądać. Jedno co mi się rzuciło to
            ciuchy , w jakich ci ludzie chodzą. Hmmm jak ja bym chciała mieć taką
            garderobę!! Każda scena w innych ciuchach.
    • dona.a Re: Magda M. reaktywacja 08.03.06, 10:15
      a ja w czasie Magdy M. , czekając na Oskary w Dwójce, upiekłam szarlotkę, mniam
      • azazella Re: Magda M. reaktywacja 08.03.06, 13:05
        Hmm, mnie ten serial drażni tak strasznie, że czasami oglądam go, żeby zepsuc sobie trochę krwi ;) Co do urody Brodzik, bo u Pana M. jej nie kwestionuję - mogę uznac jego usmiech za przesłodzony, no ale cóż - to nie jego wina... A więc co do Joasi... Oglądałam Kasie i Tomka i zawsze uważałam ją za bardzo ładną, naturalną osobę. W MAgdzie M. czar prysł: może styliści kiepscy? Niech jej cos zrobią z tymi włosami, które gryzą się z czarnymi jak smoła brwiami... No i te ciuszki, w których waży o 15 kg więcej... Oj oj.
        • tolazopola Re: Magda M. reaktywacja 08.03.06, 17:27
          A ja zwróciłam uwagę na coś innego. Rozumiem (np. na podstawie dialogu Pawła i
          EWojtka podczas joggingu), że druga edycja Magdy eM jest płynną kontynujacją I
          serii. No i fajnie. Tylko że I seria skończyła się jakoś jesienią (wnoszę po
          strojach, chociaż na ich podstawie zawsze miżna soę było pogubić - rano do
          Magda szła pracy w samej garsonce, wieczorem do kina w kozakach, ciepłej kurtce
          i berecie), a II zaczyna się w środku zimy stulecia.
          Nie wyobrażam sobie co by było, gdyby rzeczywiście pogoda załamywała sie tak z
          dnia na dzień.
          • harriet24 Re: Magda M. reaktywacja 08.03.06, 18:12
            Pomiędzy kręceniem I i II serii była dość długa przerwa. Normalka. Przecież
            aktorzy muszą mieć trochę odpoczynku...
    • deszczova Re: Magda M. reaktywacja 08.03.06, 22:07
      wczoraj najbrdziej irytujące:
      1. "Maniuś, zmruż oczy" - po prostu koszmar i wstyd!!
      2. ta kancelaria Piotra, co ma nieść przesłanie: "kochajmy się". sorry, ale jak
      dla mnie to nieszanowanie widza - traktowanie go jak maksymalnie infantylną
      istotę. rozumiem, że w załozeniu miało to nieść narodowi optymizm, a jest
      śmiesznie żenujące
      3. ta Mariola - lekko prymitywna, z niewyparzoną gębę, za co zbiera tylko
      oklaski i niedługo dzięki temu stanie się najbardziej rozchwytywaną
      sekretarką :/
    • zenobia.hukala Re: Magda M. reaktywacja 10.03.06, 20:31
      Nareszcie ktoś, kto uważa, że to dno! To przecież moje słowa! Nie mogę słuchać
      tych drewnianych dialogów, wczuwać się w te wydumane sytuacje. A śliczna
      przecież Joanna Brodzik wyglada w tym filmie jak ostatnia gęś! Te sukieneczki w
      groszeczki, te bure płaszczyki, te doniczki na głowie i ta "wystylizowana"
      błyskotliwość...Wszystko jest tu niewiarygodne i plastikowe. Pokochałam Joannę
      B. w "Kasi i Tomku". Tam była wiarygodna. Dała sobie zrobić krzywdę. szkoda...
    • jkr777 Re: Magda M. reaktywacja 11.03.06, 08:14
      Widzę samych bubków pzresiąkniętych M jka masturbacją bojacych się ze ten film
      może stać się hitem a wasza M jak masturbacja moze upaść oj biedne dzieicie ale
      nie martwcie się wasz tasiemiec to Moda na sukces 2 w Polskim wydaniu wieć moze
      być nawet z 10 tysięcy odcinków!!!

Więc odwalcie się od Magdy M bo wasz tasiemiec dosyć wam wyżarł Mózgi!!!!
      • Gość: dona Re: Magda M. reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 09:58
        straszny bełkot/wyżej/. Wszyscy znamy te "hity" kontynuowane na życzenie
        publiczności
    • icanchange Re: Magda M. reaktywacja 11.03.06, 22:26
      proponuję nie oglądać. mnie się moda na sukces nie podoba to nie oglądam. a nie
      narzekam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka